Buffalo – Toronto 1:8 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 1:0 (kon.) | Carolina – Tampa 1:2 (po pr.)
Detroit – Boston 1:2 (po pr.) | St. Louis – Dallas 4:1 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 5:1 (kon.)
Calgary – Vancouver 2:1 (kon.) | Colorado – Los Angeles 3:1 (kon.) | San Jose – Arizona 3:2 (po pr.)
Ottawa – Montreal 2:3 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Arizona Coyotes
Sobota 01.10.2016, 04:30 • SAP Center, San Jose • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:40
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Hokejisté San Jose Sharks, kteří celý zápas pouze dotahovali výsledek, nakonec berou z tohoto klání výhru a velmi slušně zaplněná hala SAP Center se tak může po zásluze radovat. Autorem rozhodující trefy DYLAN DEMELO. Ten si, a to dlužno podotknout, tenhle gól za dnešní aktivní výkon směrem dopředu zaslouží. Louis Domingue moc neměl šanci tento kotouč po ráně příklepem chytit. Asistence: Tommy Wingels.
     
    47:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jenže teď už máme vyrovnáno a Žraloci se přeci jen nakonec dočkali, i když už se nejedná o zásah v přesilové hře, nýbrž o klasický gól při plném počtu hráčů na ledové ploše. A zároveň je tu dobrá zpráva pro české fanoušky, protože se prosazuje útočník TOMÁŠ HERTL, jenž kotouč dostal na hokejku od spoluhráče a obránce San Jose Justina Brauna. Pak už odchovanec pražské Slavie poslal puk do sítě. Máme tedy vyrovnáno 2:2. Asistence: Justin Braun, Nikolaj Goldobin.
     
    31:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Jenže pozor, hostující parta dává velmi rychlou odpověď na předchozí zásah Žraloků a prosazuje se ještě ve stejné minutě jako San Jose. MICHAEL BUNTING označen za autora tohoto gólu, vrací tak vedení na arizonské hokejky a Sharks opět nezbývá nic jiného, než se znovu hnát za vyrovnáním. Asistence: Ryan MacInnis, Ryan White.
     
    31:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Před chvílí jsem pokládal otázku, zda ještě uvidíme ve druhé třetině vstřeleno branku a tady je velmi brzká odpověď, kterou nám dávají hokejisté San Jose Sharks. RYAN CARPENTER dokázal překvapit Domingueho v kleci Arizony a překonal jej ve chvíli, kdy to gólman Coyotes možná tak úplně nečekal. Máme tedy vyrovnáno a začínáme opět s vyrovnaným stavem. Asistence: Adam Helewka, Justin Braun.
     
    08:45
    Arizona právě vstřelila branku!
    Máme tu přeci jen ještě v úvodní třetině první branku zápasu. A malinko překvapivě jsou to Arizona Coyotes, kdo uniká do nejtěsnějšího možného vedení. Puk na hokejku obdržel hostující hokejista JORDAN MARTINOOK, který bez váhání poslal kus černé gumy za záda brankáře Della. San Jose tak musí ještě v úvodní dvacetiminutovce dohánět ztrátu. Asistence: Conor Garland.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 32. Carpenter (Helewka, Braun), 48. Hertl (Braun, Goldobin), 61. DeMelo (Wingels) – 9. Martinook (Garland), 32. Bunting (MacInnis, White)


    San Jose Sharks: Dell (Grosenick) – Martin, Mueller, Kelly, McNally, Braun, Heed, DeMelo – Marleau, McCarthy, Sorensen – Goodrow, Carpenter, Ward – Hertl, Helewka, Wingels – Labanc, O'Reagan, Karlsson – Gallant, Goldobin
    Arizona Coyotes: Domingue (Hill) – Schenn, Chychrun, McBain, Dahlbeck, Mermis, Mayo – Dvorak, Strome, Cunningham – White, Gaudet, Fischer – Fournier, Martinook, MacInnis – Boychuk, Buntig, Crouse – Garland

    Rozhodčí: Meier, Schienker – Gibbons, Rody

    Diváci: 15 985
    bahis siteleri