Buffalo – Toronto 1:8 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 1:0 (kon.) | Carolina – Tampa 1:2 (po pr.)
Detroit – Boston 1:2 (po pr.) | St. Louis – Dallas 4:1 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 5:1 (kon.)
Calgary – Vancouver 2:1 (kon.) | Colorado – Los Angeles 3:1 (kon.) | San Jose – Arizona 3:2 (po pr.)
Ottawa – Montreal 2:3 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Arizona Coyotes
Sobota 01.10.2016, 04:30 • SAP Center, San Jose • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:44
    Přesilová hra pro San Jose Sharks. Dvě minuty totiž vyfasoval od rozhodčího arizonský Fischer, který už odjíždí na trestnou lavici, protože dostává trest za hrubost.
     
    38:08
    San Jose Sharks si v závěru druhé třetiny zahrají ještě jednu přesilovku. Na dvě minuty za nedovolené bránění je totiž do boxu trestoměřičů odeslán hokejista Arizony Ryan White.
     
    37:01
    A máme tu dokonce bitku! Do sebe se pustili jako dva kohouti domácí Gallant a hostující Crouse. Oba pochopitelně dostávají pětiminutové tresty za rvačku a odpočinou si na trestné lavici.
     
    24:53
    Hosté svou možnost na vstřelení gólu v přesilovce nevyužili, a tak se nová šance otevírá na druhé straně. Mayo totiž dostává dvě trestné minuty za držení a dává Žralokům přesilovku.
     
    22:01
    První početní výhoda zápasu také pro Arizonu. Na dvě minuty za nedovolené bránění si musí jít sednout domácí muž Sorensen. Podaří se hostům navýšit těsné vedení?
     
    15:09
    Nyní už trest i na druhé straně barikády, dvě minuty za hákování dostává od hlavního rozhodčího zápasu Gaudet. San Jose Sharks tak mají k dispozici první přesilovou hru.
     
    12:41
    Máme tu první vyloučení zápasu. A sednout na trestnou lavici si musí jít domácí hokejista. Jedná se o osobní trest pro Alex Gallanta, jenž posedí za katrem celkem deset minut.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 32. Carpenter (Helewka, Braun), 48. Hertl (Braun, Goldobin), 61. DeMelo (Wingels) – 9. Martinook (Garland), 32. Bunting (MacInnis, White)


    San Jose Sharks: Dell (Grosenick) – Martin, Mueller, Kelly, McNally, Braun, Heed, DeMelo – Marleau, McCarthy, Sorensen – Goodrow, Carpenter, Ward – Hertl, Helewka, Wingels – Labanc, O'Reagan, Karlsson – Gallant, Goldobin
    Arizona Coyotes: Domingue (Hill) – Schenn, Chychrun, McBain, Dahlbeck, Mermis, Mayo – Dvorak, Strome, Cunningham – White, Gaudet, Fischer – Fournier, Martinook, MacInnis – Boychuk, Buntig, Crouse – Garland

    Rozhodčí: Meier, Schienker – Gibbons, Rody

    Diváci: 15 985
    bahis siteleri