Toronto – Detroit 1:2 (kon.) | Carolina – Washington 3:2 (3:2 po s.n.) | Ottawa – Buffalo 2:4 (kon.)
Arizona – San Jose 3:1 (kon.) | Los Angeles – Dallas 3:6 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 3:5 (kon.)
Boston – Philadelphia 1:0 (po pr.)
konec
Arizona Coyotes
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
San Jose Sharks
Sobota 08.10.2016, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:03
    A zase to vyloučení. Max Domi sekal obránce Vlasica, za což si vysloužil dvě minuty. Ve třetí třetině skoro vůbec nesledujeme hru pět na pět. Ve stejném čase dostává trest za sekání také Vlasic.
     
    49:45
    A další trest. Jordan Martinook taktéž inkasuje dvě minuty za hru vysokou holí, jakoby tento prohřešek dnes nebral konců. Opět velká šance pro San Jose Sharks.
     
    48:51
    Tak se nám ve třetí třetině strhla vlna trestů. Obránce Arizony Oliver Ekman-Larsson dává soupeři šanci v přesilové hře, také on totiž fauloval vysokou hokejkou.
     
    46:29
    Počet hráčů na ledě se ovšem velmi rychle srovná, protože Joe Thornton fauloval nedovoleným bráněním. Poprvé tedy dnes uvidíme hru ve čtyřech.
     
    46:01
    Sotva skončil jeden trest, poběží druhý, akorát na druhé straně. Podruhé si dnes jde sednout za katr obránce Alex Goligoski, ten dostává dvě minuty za vysokou hůl, jež skončila v Boedkerově obličeji.
     
    43:23
    Arizona Coyotes si zahrají další dnešní početní výhod. Dvě minuty je nucen odpykat hostující Brenden Dillon, které sekal Jordana Martinooka. Uvidíme konečně gól v přesilovce?
     
    35:14
    Na trestnou lavici odjíždí na dvě minuty za hru vysokou holí český útočník Martin Hanzal. Tudíž tu je možnost pro San Jose, aby vyrovnalo, zároveň se jedná o druhou přesilovku Žraloků.
     
    30:28
    Přesilová hra pro Arizonu, na trestnou lavici totiž musí odejít hostující hráč Tommy Wingels, který se dle soudu hlavního rozhodčího provinil hrou vysokou holí.
     
    19:25
    Jako bych to zakřikl. Máme tu totiž na konci první třetiny vyloučení, jako první v zápase jde za katr pykat obránce Arizona Coyotes Alex Goligoski, který hákoval Brenta Burnse a bude sledovat, jak jeho spoluhráči hrají v oslabení.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 14. DeAngelo (Duclair), 30. Vrbata (Hanzal, Schenn), 60. Doan (Martinook, Ekman-Larsson) – 4. Donskoi (Couture, Boedker)


    Arizona Coyotes: Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Murphy, Goligoski, Schenn, Chychrun, McBain – Domi, Hanzal, Vrbata – Crouse, Strome, Duclair – Martinook, Richardson, Doan – White, Dauphin, Fischer
    San Jose Sharks: Jones (Dell) – Burns, Dillon, Braun, Vlasic, Martin, Schlemko – Hertl, Pavelski, Thornton – Nieto, Wingels, Haley – Marleau, Tierney, Karlsson – Boedker, Couture, Donskoi
    bahis siteleri