Toronto – Detroit 1:2 (kon.) | Carolina – Washington 3:2 (3:2 po s.n.) | Ottawa – Buffalo 2:4 (kon.)
Arizona – San Jose 3:1 (kon.) | Los Angeles – Dallas 3:6 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 3:5 (kon.)
Boston – Philadelphia 1:0 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:5 (0:2, 2:2, 1:1)
Columbus Blue Jackets
Sobota 08.10.2016, 21:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh (kapacita 18387 míst) • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:52 Matt CALVERT - 3:5
     
    44:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets si znovu berou zpět vedení o dvě branky! Střelu Davida Savarda z pravé strany tečoval hokejkou MATT CALVERT a nedal Fleurymu žádnou šanci na zákrok! Asistence: David Savard a William Karlsson.
    43:24 Scott WILSON - 3:4
     
    43:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky! Scott Wilson nejdříve z dorážky nastřelil břevno, v pokračují akci pak šikovně nastavil hokejku na střílenou přihrávku od Malkina a nasměroval puk přesně mezi Bobrovského betony! Asistence: Jevgenij Malkin.
    38:15 Boone JENNER - 2:4
     
    38:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets vedou opět o dvě branky! Obrovskou chybu domácích potrestala trojice Modrokabátníků úžasným způsobem! Cam Atkinson vymazal ze hry jediného obránce a Brandon Dubinsky pak nabídl snadné skórování pro BOONA JENNERA! Asistence: Brandon Dubinsky a Cam Atkinson.
    34:52 Brandon SAAD - 2:3
     
    34:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets si berou zpátky své vedení! Sam Gagner zpoza branky našel přes dva protihráče na brankovišti volného BRANDONA SAADA, který nasměroval kus černé gumy přesně mezi Fleuryho betony! Asistence: Sam Gagner a Jack Johnson.
    31:35 Jevgenij MALKIN - 2:2
     
    31:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins velmi rychle srovnávají stav! JEVGENIJ MALKIN nejdříve schytal tvrdý úder za brankou, puk se dostal na modrou čáru, kde pálil Scott Wilson. Štastná teč pak poslala kotouč přímo před prázdnou branku pro ruského kanonýra, který snadno skóroval! Asistence: Scott Wilson a Brian Dumoulin.
    28:46 Kris LETANG - 1:2
     
    28:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí se konečně prosazují! Penguins se dostali z obranného pásma, Scott Wilson pak nastartoval do samostatného úniku obránce KRISE LETANGA, který si poradil i s neposedným kotoučem a prostřelil Bobrovského! Asistence: Scott Wilson a Chris Kunitz.
    14:45 Oliver BJORKSTRAND - 0:2
     
    14:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets přidávají další branku! OLIVER BJORKSTRAND byl jako první u nahozeného kotouče od Matta Calverta za brankou a rychlou střelou z minusového úhlu odrazil kotouč o Fleuryho, který si jej sám srazil do branky! Asistence: Matt Calvert a Alexander Wennberg.
    08:54 Oliver BJORKSTRAND - 0:1
     
    08:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets přesilovou hru využívají! Po rychlé kombinaci se v předbrankovém prostoru prosazuje OLIVER BJORKSTRAND, který přihrávku od Wennberga sice netrefil hokejkou, ale puk mezi Fleuryho betony nasměroval svou bruslí! Asistence: Alexander Wennberg a Zach Werenski.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 29. Letang (S. Wilson, Kunitz), 32. Malkin (S. Wilson, Dumoulin), 44. S. Wilson (Malkin) – 9. Bjorkstrand (Wennberg, Werenski), 15. Bjorkstrand (Calvert, Wennberg), 35. Saad (Gagner, Johnson), 39. Jenner (Dubinsky, Atkinson), 45. Calvert (Savard, Karlsson)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Jarry) – Dumoulin, Letang, Määttä, Daley, Cole, Schultz – Kunitz, Malkin, S. Wilson – Hagelin, Bonino, Kessel – Sheary, Cullen, Hörnqvist – Sestito, Fehr, Kühnhackl. Trenér: Mike Sullivan.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, Jones, Murray, Savard, Johnson, Nutivaara – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Saad, Gagner, Foligno (C) – Hartnell, Wennberg, Bjorkstrand – Calvert, Karlsson, Anderson. Trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Charron, Nicholson – Kovachik, Nagy

    Diváci: 18258
    bahis siteleri