Šumperk – Opava 2:0 (kon.) | Technika Brno – Nový Jičín 3:1 (kon.) | Poruba 2011 – SHK Hodonín 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Nymburk 3:1 (kon.) | Kolín – Mor. Budějovice 1:2 (po pr.) | Vsetín – Kopřivnice 5:3 (kon.)
Bílina – Sokolov 4:3 (kon.) | David Servis – Pelhřimov 2:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Písek 1:4 (kon.)
Tábor – Žďár n/S 3:2 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Řisuty 6:1 (kon.)
Kobra – Jablonec n/N 6:4 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
6:1 (2:1, 3:0, 1:0)
HC Řisuty
Sobota 08.10.2016, 18:00 • DD Eletromont Aréna • 2. liga skupina Západ • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:59
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    TOMÁŠ ŠTASTNÝ jel z pravé strany, několikrát si zamíchal s kotoučem a následně zakončil forhendem k levé tyči. Domácí vedou již o pět branek.
     
    38:32
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Duo Šťastný – Filip jeli na jediného obránce, prvně jmenovaný se rozhodl pro střelu a udělal dobře. TOMÁŠ ŠŤASTNÝ se trefil přesně pod víko tak, až flaška na brance Ilašenka vylétla do vzduchu. Hosté to budou mít ve třetí třetině velmi těžké. Asistence: Tomáš Oppelt.
     
    29:18
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    DANIEL SVOBODA si sjel s kotoučem z levé strany na střed a přesnou přízemní ránou k pravé tyči rozjásal domácí fanoušky počtvrté v dnešním utkání. Asistence: Dominik Novák, Tadeáš Hejda.
     
    26:15
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se radují zničehonic! Od modré čáry vypálil MARTIN KLEMENT, jehož rána prolétla Ilašenkovi mezi tělem a rukou až do branky. Nutno podotknout, že Ilašenko měl zakrytý výhled. Asistence: Patrik Urban.
     
    17:16
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Řisuty sice přesilovou hru nevyužili, avšak to je tolik mrzet nemusí. Na levém kruhu se dostal k odraženému kotouči TOMÁŠ BRÉM, který se trefil přesně pod horní tyč domácí branky. Asistence: Ivan Záleský.
     
    10:59
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tak to byla nádherná rána DOMINIKA NOVÁKA, který se od levého mantinelu trefil přesně do levého horního rohu hostující branky. Asistence: Adam Jandejsek.
     
    08:10
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Při hře čtyři na čtyři se domácí dostávají do vedení. Ihned po buly se dostal ke kotouči TOMÁŠ JIRKŮ, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Daniel Svoboda.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 9. Jirků (Svoboda), 11. Novák (Jandejsek), 27. Klement (Urban), 30. Svoboda (Novák, Hejda), 39. Šťastný (Oppelt), 48. Šťastný (TS) – 18. Brém (Záleský)


    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Klement, Hejda, Jirků, Matějček, Kadavý, Jandejsek, Pokorný, Krsek – Procházka, Filip "C", Šťastný, Novák, Miškovský, Svoboda, Čurda, Šimoníček, Maďar, Oppelt, Urban, Bláha
    Trenér: Jan Holeček

    HC Řisuty: Ilašenko (41. Škubal) – Kolařík, Bílek, Sedláček, Babický, Hierman, Kulich, Bunda, Keller – Sladký, Kos "C", Borovanský, Záleský, Brém, Krpata, Fortelka, Janeček, Slavíček, Kalla, Havlůj, Hegenbart
    Trenér: Tobiáš Slavíček

    Rozhodčí: Barek – Klouda, Urubčík
    bahis siteleri