Chabarovsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Kunlun – Ufa 3:2 (kon.)
Jokerit – Soči 2:3 (po pr.) | Riga – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Minsk – Spartak Moskva 1:5 (kon.)
Záhřeb – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Kazaň 2:1 (po pr.)
po prodl.
HC Slovan Bratislava
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
Ak Bars Kazaň
Středa 19.10.2016, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:57 Václav NEDOROST - 2:1
     
    64:57
    Slovan právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný závěr. Už to vypadalo, že zápas dojde do samostatných nájezdů, ale opak byl pravdou. Pouhé tři vteřiny před koncem prodloužení vznikla před brankou Kazaně obrovská skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval VÁCLAV NEDOROST, který dokázal dopravit kotouč za bezmocného Galimova. Bonusový bod navíc si tak připisuje, a nutno podotknout, že po zásluze, domácí Slovan – 2:1. Asistence: Žiga Jeglič.
    51:10 Michail VARNAKOV - 1:1
     
    51:10
    Kazaň vstřelila branku!
    Nyní už to ale neplatí. MICHAIL VARNAKOV byl vyslán Sidorovem do úniku, dostal se až před Brusta, kterého dokázal objet a poté už pro něho nebylo těžké zasunout kotouč do odkryté branky – 1:1. Je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: Michail Sidorov, Michail Žukov.
    28:44 Tomáš KUNDRÁTEK - 1:0
     
    28:44
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté už sice byli v plném počtu, ale velký tlak Slovanu přinesl kýžené ovoce. TOMÁŠ KUNDRÁTEK se nad vrcholem kruhů napřáhl k pořádné střele, která doplachtila až za záda Stanislava Galimova. Chvíli to vypadalo, že jeho střelu tečoval Chipchura, ale nebylo tomu tak. Jeho průstřel byl naprosto čistý – 1:0. Asistence: Jakub Valský, Andrej Meszároš.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 29. Kundrátek (Valský, Meszároš), 65. Nedorost (Jeglič) – 52. Varnakov (Sidorov, Žukov)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Starosta, Kundrátek, Plastino, Švarný, Ďaloga, Meszároš (C), Pokorný, Bačik – Jeglič, Taffe, Nedorost – Petráš, Zigo, Valský – Cheechoo, Chipchura, M. Hlinka – Šiška, Lušňák, Vopelka.
    Ak Bars Kazaň: S. Galimov (Biljalov) – S. Zacharčuk, Elliott, Ohtamaa, Abrosimov, D. Musin, Jordán, Sidorov – M. Lazarev, Tkačjov (C), Čibisov – Lukojanov, Svitov, Azevedo – Glinkin, An. Popov, Žukov – Varnakov, Malychin, Obuchov – M. Gluchov.

    Rozhodčí: Jeřábek, Sidorenko – Aljošin, Nestěrov

    Diváci: 8187
    bahis siteleri