NY Islanders – Montreal 2:3 (kon.) | NY Rangers – Boston 5:2 (kon.) | Edmonton – Washington 4:1 (kon.)
Anaheim – Nashville 6:1 (kon.)
konec
New York Islanders
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 27.10.2016, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Brendan Gallagher u mantinelu na levé straně útočného pásma zasáhl do obličeje vysokou holí Cala Clutterbucka a Islanders si 20 sekund před koncem a přesilovou hrou vzali oddechový čas.
     
    58:46
    Thomas Greiss naskočil na střídačku a Islanders to v závěru zkouší v šesti bruslařích na ledě.
    57:03 Shea WEBER - 2:3
     
    57:03
    Montreal právě vstřelil branku!
    Jeff Petry z pravého křídla krásně přenesl hru doleva, kde na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k jedovaté střele s příklepem bez přípravy SHEA WEBER a nádhernou ránou nad vyrážečkou Thomase Greisse zamířil k přední levé tyči. Montreal využívá v samotném závěru utkání přesilovou hru a potřetí vede! Asistence: Jeff Petry a Max Pacioretty.
     
    56:10
    Nick Leddy dostal dvě minuty za sekání a Montreal může v závěru utkání strhnout vedení zpět na svou stranu. Canadiens dvakrát vedli, ani jednou ale své vedení nedokázali udržet.
     
    56:10
    Nathan Beaulieu se dostal mezi kruhy pro vhazování k odraženému puku a těsně nad ledem ho bez přípravy posílal k levé tyči, jenže Thomas Greiss tam dokázal vytasit svůj pravý beton a jeho střelu senzačním zákrokem vyrazil!
     
    55:01
    Andrew Shaw se dostal do samostatného úniku a svůj úprk se pokusil zakončit střelou do pravého horního rohu brány, jenže prostor mezi třemi tyčemi minul a jeho pokus zamířil mimo!
    54:16 Dennis SEIDENBERG - 2:2
     
    54:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    DENNIS SEIDENBERG po přihrávce Calvina de Haana z levého křídla napřáhl v blízkosti pravého kruhu pro vhazování bez přípravy ke střele a nádhernou ranou s příklepem o břevno vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány. Asistence: Calvin de Haan a Ryan Strome.
     
    53:47
    Anthony Beauvillier se před bránou ocitl v obrovské šanci, jenže puk nějakým zázračným způsobem nedokázal poslat za záda Ala Montoyi, který stále inkasoval pouze jednou.
    51:21 Phillip DANAULT - 1:2
     
    51:21
    Montreal právě vstřelil branku!
    Střela Shea Webera od modré čáry byla zablokována a mezi kruhy pro vhazování se dostal k dorážce PHILLIP DANAULT, který puk po ledě vedle pravého betonu Thomase Greisse poslal z blízkosti k levé tyči. Asistence: Shea Weber a Torrey Mitchell.
     
    50:59
    Johnny Boychuk těsně nad ledem tvrdou střelou od modré čáry mířil ke vzdálenější levé tyči, kde se puk odrazil od nohy Grega Pateryna mezi betony Ala Montoyi, ten ovšem dokázal včas zareagovat a skvělým reflexivním zákrokem zabránil kurióznímu gólu!
     
    50:46
    John Tavares na pravém křídle vyhrál v útočném pásmu vhazování a Johnny Boychuk tvrdou střelou s příklepem mířil ke vzdálenější levé tyči, Al Montoya u ní byl ale včas a přerušil hru!
     
    50:42
    Nick Leddy z obranného pásma zavezl puk po pravém křídle do útočné třetiny a mezi kruhy pro vhazování našel Johna Tavarese, který dokázal skákavý puk zpracovat a okamžitě pálil mezi betony Ala Montoyi, ten se ovšem ani tentokrát nenechal nachytat!
     
    48:58
    Brock Nelson se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve velké šanci a snažil se táhlou střelou zápěstím zamířit mezi betony Ala Montoyi, ten je ovšem včas sklapl k sobě a přerušil hru!
     
    48:00
    Devatenáctiletý nováček Anthony Beauvillier je po zablokovaní tvrdé střely ve druhé třetině levým kolenem v pořádku a jeho následné nahození z levého křídla bylo sraženo mimo.
    45:57 Alex Galchenyuk střelou z otočky orazítkoval tyč!
     
    45:57
    Alex Galchenyuk na pravém křídle prudce vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování a Thomase Greisse zachránila vzdálenější levá tyč, od které se puk odrazil ven a zpět do hry!
     
    45:00
    Canadiens v levém kruhu pro vhazování nebezpečně vypálili bekhendem, Thomas Greiss ovšem ze své dílny vytáhl další skvělý zákrok a podržel svůj nad vodou!
     
    41:30
    Alexej Jemelin to vzápětí zkoušel z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Thomas Greiss jeho nebezpečnou střelu mířící do bližšího levého horního rohu výtečně vyrazil pravým ramenem!
     
    41:08
    Alexej Jemelin vypálil od modré čáry a po zákroku Thomase Greisse se dostal před bránou k dorážce jeden z jeho spoluhráčů, brankáře Islanders ale překonat z blízkosti nedokázal!
     
    38:12
    Greg Pateryn zkusil tvrdě vypálit od modré čáry a do cesty jeho rány se postavil Anthony Beauvillier, kterého puk nepříjemně zasáhl do levého kolena! Nováček Islanders zůstal ležet na ledové ploše a hra byla vzápětí přerušena.
     
    35:38
    Jason Chimera mohl vzápětí utkání úplně otočit, jenže Al Montoya jeho střelu z levého křídla a ostrého úhlu ukryl v lapačce!
    35:17 John TAVARES - 1:1
     
    35:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    JOHN TAVARES se v blízkosti pravé tyče dostal po zákroku Ala Montoyi proti střele od modré čáry k odraženému puku a mezi nohama Andrewa Ladda ho poslal pod lapačkou klečícího brankáře Montrealu k bližší pravé tyči. Islanders využili přesilovou hru a utkání je vyrovnané 1:1!
     
    34:42
    Artturi Lehkonen ve snaze zahrát puk v útočném pásmu zasáhl holí do obličeje Brocka Nelsona a Islanders si zahrají první přesilovou hru dnešního zápasu v závěru druhé třetiny.
     
    31:26
    Andrew Shaw se z ničeho nic ocitl za dvěma obránci Islanders v blízkosti brány v obrovské šanci, jenže Thomas Greiss dokázal jeho střelu zřejmě maskou vyrazit mimo! To byl zákrok!
     
    30:46
    Dennis Seidenberg na pravém křídle z úhlu napřáhl k velmi nebezpečné střele, Al Montoya ji ale dokázal pravým betonem vykopnout mimo tři tyče své svatyně!
     
    27:38
    Thomas Greiss skvěle vyjel z brány a v blízkosti levé tyče znemožnil jednomu z hráčů Montrealu z ostrého úhlu poslat puk za jeho záda. Vzápětí přišla střela z kruhu pro vhazování, to už byl ale brankář Islanders ve své kleci a po dobrém zákroku hru přerušil!
     
    24:30
    Tomáš Plekanec se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže ležícího Thomase Greisse překonat nedokázal! Brankář Islanders teď zachránil Islanders od pohromy.
    23:10 Paul BYRON - 0:1
     
    23:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    Brendan Gallagher se mezi kruhy pro vhazování dostal k odraženému puku a střelou po ledě se snažil zamířit ke vzdálenější levé tyči, Thomas Greiss ale jeho pokus pravým betonem dokázal vyrazit, jenže pouze do míst, kde byl PAUL BYRON, který v blízkosti levé tyče puk pod brankářem Islanders poslal do brány. Asistence: Brendan Gallagher a Alexej Jemelin.
     
    14:47
    Brendan Gallagher byl zřejmě tím hráčem, který se v blízkosti pravé tyče pokusil vkleče zakončit a jeho následná střela zamířila těsně vedle bližšího pravého horního rohu brány!
     
    12:19
    Thomas Hickey na levém křídle od mantinelu mířil táhlou střelou zápěstím ke vzdálenější pravé tyči, Al Montoya ale jeho pokus levým betonem vyrazil před sebe a Anthony Beauvillier se k dorážce nedostal, protože brankář Montrealu volný puk rychle přikryl lapačkou!
     
    09:56
    Brendan Gallagher na pravém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a poté si počkal na vhodný moment pro přihrávku na Alexe Galchenyuka, který z mezikruží mířil bez přípravy pod horní tyč, Thomas Greiss ale dokázal jeho tvrdou střelu s příklepem hrudí vyrazit!
     
    08:27
    Islanders zachytili rozehrávku Ala Montoyi a Brock Nelson po krásném objetí brány zkoušel puk zasunout mezi betony brankáře Montrealu, ten je ovšem včas sevřel a jeho pokus vkleče vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 36. Tavares, 55. Seidenberg (de Haan, R. Strome) – 24. Byron (Gallagher, Jemelin), 52. Danault (S. Weber, T. Mitchell), 58. S. Weber (Petry, Pacioretty)


    New York Islanders: Greiss – Leddy, Hamonic, Hickey, Boychuk, de Haan, Seidenberg – Ladd, Tavares (C), Jo. Bailey – Lee, B. Nelson, Beauvillier – Quine, Barzal, R. Strome – Chimera, Cizikas, Clutterbuck.
    Montreal Canadiens: Montoya – Jemelin, S. Weber, Markov, Petry, Beaulieu, Pateryn – Pacioretty (C), Galchenyuk, Gallagher – Lehkonen, Plekanec, Radulov – Byron, Desharnais, Shaw – Danault, T. Mitchell, Flynn.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Chris Lee. Čároví: Darren Gibbs, Pierre Racicot

    Diváci: 12194
    bahis siteleri