Kunlun – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Toljatti – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 6:3 (kon.)
Kazaň – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 0:3 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 4:2 (kon.)
Petrohrad – Záhřeb 6:0 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Amur Chabarovsk
Čtvrtek 27.10.2016, 12:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Juha Metsola odjíždí na střídačku a hosté zkoušejí v závěru třetiny štěstí v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    53:05
    Hosté začali přesilovku ve velkém stylu! Tomáš Zohorna si sjel na brankoviště, kam přilétla prudká přihrávka z pravé strany, ale brankář Zagidulin udržel puk před brankovou čárou!
     
    52:55
    Hosté si zahrají další přesilovou hru! Dvě minuty za podražení dostává Jaroslav Alševskij.
     
    42:50
    Obrovská šance Amuru! Danil Romancev se prodral do útočného pásma a střelou z levého kruhu mířil do horního rohu! Fantastický zákrok předvedl Arťom Zagidulin!
     
    39:03
    Brett Bellemore zahodil další obrovskou šanci! Bellemore se natlačil před branku soupeře, ale kvůli zásahu obránce vyslal jen slabou ránu, kterou Juha Metsola zlikvidoval!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    36:20
    Poprvé v utkání se bude vylučovat! Přesilovou hru si zahraje Amur! Domácí dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    35:22
    Fantastický Metsola! Brett Bellemore si sjel na přihrávku zpoza branky a okamžitě pálil do horního rohu! Hostující brankář se ale stačil přesunout a zastavil puk před brankovou čárou!
     
    33:40
    Další možnost Kunlunu! Vadim Pereskokov obdržel parádní přihrávku před branku, mířil do protipohybu hostujícího brankáře, ale trefil Metsolu do ruky!
     
    31:18
    Obrovský závar před brankou Chabarovsku! Odražený kotouč zpoza branky poskakoval na brankovišti, ale Vadim Pereskokov jej v pádu neprocpal za Metsolova záda!
     
    26:00
    Vadim Pereskokov se opřel do volného puku za modrou čárou a prezentoval se krásnou střelou. Juha Metsola pokus neviděl a vyrazil puk na poslední chvíli!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    11:58
    Další obrovská šance Kunlunu! Miika Lahti projel před branku hostů, natlačil se před obránce, ale bekhendem nedokázal zasunout kotouč mezi Metsolovy betony!
     
    08:00
    Další šance domácího celku! Alexej Ponikarovskij se z úhlu prodral před branku Amuru a jen těsně minul horní roh!
    07:35 Zach JÜE - 1:0
     
    07:35
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí se ujímají vedení! ZACH JUE vybojoval puk ve středním pásmu, předal jej Marcinkovi, který puk nahodil na branku a první jmenovaný krásnou tečí překonal bezmocného Metsolu! Asistence: Tomáš Marcinko.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 8. Jüe (Marcinko)


    Red Star Kunlun: Zagidulin – Mäntylä, Järvinen, Viklund, Bellemore, Pereťagin, Jalasvaara, Mikulovič, Jüe – Wärn, Lahti, Rau – Videll, Collins, Bakoš – Alševskij, Pereskokov, Jašin – Jing, Marcinko, Ponikarovskij.
    Amur Chabarovsk: Metsola – Kondratěv, Zub, J. Kolář, Jelesin, Kamalov, Kosmačjov, Ljutov – Litovčenko, Byvalcev, Kapustin – Kuusela, Ramstedt, T. Zohorna – O. Li, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Dědunov, Romancev, Železnov.

    Rozhodčí: Gamalej, Gašilov – Střelcov, Sjusujev
    bahis siteleri