Kunlun – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Toljatti – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 6:3 (kon.)
Kazaň – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 0:3 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 4:2 (kon.)
Petrohrad – Záhřeb 6:0 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
4:1 (3:0, 1:0, 0:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Čtvrtek 27.10.2016, 18:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:02 Denis CHLYSTOV - 4:1
     
    42:02
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl tří branek! DENIS CHLYSTOV se dostal k odraženému kotouči těsně před Galimovem a střelou k levé tyči dokázal tohoto ruského brankáře prostřelit. Ten si tak z dnešního zápasu nepřipíše čisté konto. Asistence: Bez asistence.
    37:33 Vladimir TKAČJOV - 4:0
     
    37:33
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a zvyšují na 4:0! VLADIMIR TKAČJOV kompletuje hattrick. Svitov napřáhl ke střele z vrcholu levého kruhu. Jeho pokus Fokin vyrazil pouze do míst, kde se nacházel VLADIMIR TKAČJOV, a ten už se střelou do poloodkryté klece nemýlil. Asistence: Alexandr Svitov a Arťom Lukojanov.
    13:13 Michail GLUCHOV - 3:0
     
    13:13
    Kazaň vstřelila branku!
    A je tu další gól v síti hostů! MICHAIL GLUCHOV převzal kotouč v levém kruhu. Následně se s ním dostal až před Fokina, a toho dokázal prostřelit střelou mezi betony. Asistence: Anton Glinkin a Andrej Popov.
    12:46 Vladimir TKAČJOV - 2:0
     
    12:46
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí vedou již o dvě branky! VLADIMIR TKAČJOV se dnes prosazuje již podruhé, když se dokázal prosadit backhandovou střelou z mezikruží, kterou namířil přesně do pravého horního růžku branky. Asistence: Bez asistence.
    06:28 Vladimir TKAČJOV - 1:0
     
    06:28
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! VLADIMIR TKAČJOV dostal skvělou přihrávku před branku od pravého mantinelu od Čibisova a následně se střelou mezi betony poslal svůj tým do vedení. Fokin neměl proti rychlé střele tohoto ruského útočníka žádnou šanci. Asistence: Andrej Čibisov.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 7. Tkačjov (Čibisov), 13. Tkačjov, 14. M. Gluchov (Glinkin, An. Popov), 38. Tkačjov (Svitov, Lukojanov) – 43. D. Chlystov


    Ak Bars Kazaň: S. Galimov – Jordán, D. Musin, Abrosimov, Ohtamaa, S. Zacharčuk, Tokranov, Sidorov, M. Lazarev – Žukov, Tkačjov, Čibisov – Svitov (C), Azevedo, Lukojanov – An. Popov, Glinkin, M. Gluchov – Varnakov, Obuchov, Malychin.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin – Valentěnko, S. Gusev, Malevič, N. Chlystov, S. Romanov, Ugolnikov, Orlov – Buljanskij, Kurjanov, Panov (C) – Gorbunov, Varfolomejev, Lapenkov – Dvurečenskij, K. Majorov, P. Medveděv – D. Chlystov, Sokolov, Radulov – Beljajev.

    Rozhodčí: Komarov, Kislov – Aljošin, Černyšjov
    bahis siteleri