Benátky n/J – Frýdek-M. 5:4 (kon.) | Motor ČB – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Prostějov – Přerov 3:2 (po pr.)
Litoměřice – Jihlava 2:4 (kon.) | Slavia – Třebíč 3:2 (po pr.) | Kladno – Most 7:1 (kon.)
Havířov – Kadaň 2:1 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
8:2 (3:0, 1:2, 4:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 02.11.2016, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Dnes se budějovičtí beci předhánějí v tom, kdo dá hezčí branku. Do útočného pásma se vydal MARTIN MAZANEC a překrásnou střelou švihem přes obránce překonal ústeckého brankáře. Asistence: Michal Chovan.
     
    50:03
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je tu sedmá branka v síti Ústí. Dušan Žovinec se šikovně vyhnul soupeři a přihrál Michalu Chovanovi. Ten dlouho neotálel a před brankou našel volného ROKA PAJIČE, který usměrnil puk za Dlouhého záda. Asistence: Michal Chovan, Dušan Žovinec.
     
    49:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přečíslení dva na jednoho zakončené zkušenou střelou. Jakub Babka vypíchl puk pro Vladimíra Škodu a sám se vydal do brejku. VLADIMÍR ŠKODA dlouho čekal s nahrávkou, nakonec to vzal na sebe a prostřelil Dlouhého. Asistence: Jakub Babka.
     
    48:26
    Po strkanici dostávají dvě minuty za hrubost Miloslav Čermák a David Bernard.
     
    47:06
    Nyní hlavní arbitr schytává nevídanou salvu nadávek ze všech stran! V dvojnásobném oslabení ujel Roman Vráblík a na několikrát dokázal protlačit puk za Dlouhého záda. Za obrovského pískotu však sudí rozpažil a branku neuznal.
     
    46:21
    Zřejmě poslední šance pro Slovan vrátit se do hry. Miloslav Čermák dostává dvě minuty za hákování a Ústečtí tak mají možnost přesilovky pěti proti třem.
     
    45:32
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Mazanec – 2 min., podražení).
     
    41:58
    Krásný zákrok Davida Gáby! Jan Dalecký si ho položil a střílel do poloodkryté branky. Na poslední chvíli vytasil David Gába lapačku a zachránil svůj tým před pohromou.
     
    40:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    MILOSLAV ČERMÁK se dostává do střelecké pohody! První lajna Motoru se usadila v pásmu soupeře, Michal Chovan posunul puk Čermákovi, který krásnou střelou vymetl pavučinky v Dlouhého brance. Asistence: Michal Chovan.
     
    37:14
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Na modré čáře ztratil puk Jakub Suchánek a z následného přečíslení se trefil přesnou střelou k tyči MAREK LOSKOT. Bez asistence.
     
    34:49
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (David Bernad – 2 min., podražení).
     
    30:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A domácí soupeři znovu odskakují o tři branky! Od modré vypálil Žiga Pavlin, jehož střelu vyrazil Dlouhý betonem pouze na hůl MARTINA HEŘMANA, který trefil odkrytou klec. Asistence: Žiga Pavlin, Roman Vráblík.
     
    30:19
    Dvojnásobná přesilová hra trvala tři vteřiny. Za podražení je vyloučen Rok Pajič.
     
    30:14
    Šance pro Motor! Za vysokou hůl si jde posedět Patrik Husák a domácí tak mají možnost přesilovky pět na tři.
     
    30:02
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Ladislav Gengel – 2 min., napadení).
     
    27:14
    Velká šance Ústí na snížení! Do samostatného úniku se dostal obránce Jaroslav Kasík a jakožto obránce nedokázal na Gábu střelou vyzrát.
     
    24:39
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nejproduktivnější hráč hostů udeřil. Našel si prostor mezi kruhy, kam mu naservíroval puk Patrik Husák a JAN KLOZ se trefil mezi betony přesunujícího se Gáby. Asistence: Patrik Husák, Vladimír Brož.
     
    22:21
    Nyní stálo štěstí na straně hostů! Přes celé pásmo našel Lukáš Žálčík volného Vladimíra Škoda, jehož střela Dlouhému vypadla a hostující hráči odehráli puk před brankovou čarou.
     
    21:02
    V oslabení se do brejku dostal Michal Chovan s Rokem Pajičem, po předávce střílel slovinský útočník pouze do připraveného Dlouhého.
     
    19:31
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Vráblík – 2 min., hákování).
     
    14:02
    Z pravé strany najížděl Zdeněk Doležal, vystřelil rychle ze stahovačky a Davida Gábu nyní zachránila levá tyč!
     
    10:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A hosté jsou na ručník! Kotouč se ze středního pásma dostal k Michalu Chovanovi, který v brejku přesně našel najetého LUBOŠE ROBA, který střelou z první poslal o břevno puk za Dlouhého záda. Asistence: Michal Chovan, Miloslav Čermák.
     
    09:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ukázková střela švihem. ŽIGA PAVLIN natáhl od modré a krásnou ranou nad betonem překonal Dlouhého. Potvrdil tak, že v dresu Motoru se mu nesmírně daří. Asistence: Roman Vráblík, Rok Pajič.
     
    09:20
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Vágner – 2 min., hákování).
     
    08:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši využívají první přesilovou hru. Nahození od modré z hole Lukáše Zíba zůstalo ve změti těl před brankou, kde uplatnil svůj důraz MILOSLAV ČERMÁK a střelou pod břevno překonal poprvé zápase Dlouhého. Asistence: Luboš Rob, Lukáš Zíb.
     
    07:21
    První prohřešek proti pravidlům. Ústeckých bylo na ledě šest. Trest jde odpykat Zdeněk Doležal.
    Marken.cz

    Filip Kortus

    Branky a nahrávky: 9. Čermák (Rob, Zíb), 10. Pavlin (Vráblík, Pajič), 11. Rob (Chovan, Čermák), 31. Heřman (Pavlin, Vráblík), 41. Čermák (Chovan), 50. Škoda (Babka), 51. Pajič (Chovan, Žovinec), 56. Mazanec (Chovan) – 25. J. Kloz (Husák, Vl. Brož), 38. Loskot


    Banes Motor České Budějovice: Gába – Suchánek, Žovinec, Pavlin, Vráblík, Mazanec, Zíb – Chovan, Rob, Čermák – Nouza, Pajič, Heřman – Žálčík, Škoda, Babka – Doktor, Točík.
    HC Slovan Ústí nad Labem: J. Dlouhý – Vl. Brož, Kasík, Husák, M. Vágner, Bernad, Přindiš, Zajíc, Macek – Vrdlovec, Roubík, J. Kloz – Z. Doležal, Melka, Poulíček – Dalecký, Loskot, Gengel – Markulinec, Moučka.

    Rozhodčí: Obadal – Reich, Otáhal
    bahis siteleri