Liberec – Zlín 4:3 (2:1 po s.n.) | HC Litvínov – Slavia 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 2:3 (po pr.)
Pardubice – Kometa Brno 5:3 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
2:3 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:1)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 10.11.2016, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Bod navíc putuje do Jihlavy. Peschoutův únik sice ještě Šalda zastavil, když se ale k odraženému kotouči dostal úplně volný TOMÁŠ MEJZLÍK, už si jen vychutnal Daniela Bechného v hradecké kleci – 2:3. Asistence: Richard Peschout.
     
    51:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    A v hradecké FORTUNA aréně máme vyrovnáno! Po kombinaci v útočném pásmu si sebral kotouč RADIM ŠALDA, jenže se s ničím nepáral a svou typickou ranou od modré čáry prostřelil jihlavského gólmana mezi betony – 2:2. Asistence: Tomáš Zahradník.
     
    20:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield využívá přesilovku a snižuje na rozdíl jediné branky. Zahradník dlouho kombinoval s kotoučem u mantinelu a počkal si na volného DANIELA LIERA, který číhal na modré čáře. Ten vyslal dělovku, která skončila až za Brožovými zády – 1:2. Asistence: Dominik Řepík, Tomáš Zahradník.
     
    19:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jenže hráči Dukly z protiútoku zvyšují těsně před sirénou na rozdíl dvou branek. Čermák si šikovně obhodil jednoho z hradeckých bránících hráčů a našel volného JAKUBA KRAUČUKA, jenž překonal bezmocného Bechného – 0:2. Asistence: David Čermák, David Váňa.
     
    11:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští poprvé v dnešním souboji otevírají skóre. Berka se protáhl podél mantinelu až do útočného pásma, odkud zavezl černou pryž za bránu Bechného. Tam si chvíli počkal na najíždějící ho DOMINIKA ADAMA, jenž v mezikruží nezaváhal a rozvlnil síť hradecké brány – 0:1. Asistence: Josef Berka, Martin Kadlec.

    Lenka Jonešová

    Branky a nahrávky: 21. Lier (Řepík, Zahradník), 52. Šalda (Zahradník) – 12. Adam (Berka, Kadlec), 20. Kraučuk (Čermák, Váňa), 62. Mejzlík (Peschout)


    Mountfield HK: Bechný (Špirek) – Hroudný, T. Kynčl, Havránek, Gaspar, Šalda, Lier, Bureš – D. Matouš, Dufek, Zahradník, Štohanzl, Hnik "C", J. Dvořák, Jirásek, Řepík, Hidveghy, Chalupa, Hejna. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Pospíchal, Vála, Srnský, Váňa, Huňáček, Kadlec, Hrabaň – Maštera, Heinrich, Mejzlík, Adam, Berka, Peschout "C", Geier, Čermák, Kraučuk. Trenér: Patrik Augusta.

    Rozhodčí: Veselý – Svoboda, Maštalíř
    bahis siteleri