Liberec – Zlín 4:3 (2:1 po s.n.) | HC Litvínov – Slavia 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 2:3 (po pr.)
Pardubice – Kometa Brno 5:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:3 (1:2, 4:0, 0:1)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 10.11.2016, 18:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:22
    Útočník Komety přestřelil!
     
    58:22
    Další trestné střílení pro Brno, před bránou byl faulován Luboš Horký!
     
    56:36
    Hostující útočník se ale nedostal ani k zakončení, Tomáš Kulich mu puk vypíchl! Pardubický brankář dnes chytá velmi dobře.
     
    56:36
    Škvrně po návratu z trestné lavice ujel a v samostném úniku byl faulován Voženílkem. Trestné střílení!
     
    54:55
    Václav Zídek si mohl připsat první gól za Dynamo, jeho bekhendový pokus šel ale těsně vedle!
     
    54:17
    V jednom ze soubojů za pardubickou brankou se za obličej chytil Dominik Dušek, vysokou holí ho totiž zasáhl Marek Škvrně (KOM). Přesilovka pro Dynamo.
     
    51:36
    Z ničeho nic se do samostatného úniku dostal Martin Kaut, rozpohyboval brankáře Krčka, puk mu ale v klíčové chvíli trochu sjel z hokejky a pardubický útočník zamířil těsně vedle!
     
    48:49
    Domácí udělali obrovskou chybu v rozehrávce a rozjetý Horký si to namířil sám proti Kulichovi. Zakončoval střelou, brankář Dynama jeho svižný pokus vyrazil do rohu!
     
    42:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dnes je nejspíš den, kdy se hráči trefují "z pomsty" proti svým bývalým klubům! ANDREAS JAJCAY byl před rokem v Pardubicích nechtěný, dnes si právě ve svém prvním souboji s Východočechy připisuje první gól a druhý bod v zápase. Jeho sražená střela nakonec s trochou štěstí zapadla za Kulichova záda! Bez asistence.
     
    40:36
    Tak přece jen trest, ale pro jiného hráče. Tomáš Mlynář (KOM) si odpočine dvě minuty – nesportovní chování.
     
    39:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle dá LUKÁŠ ZUKAL svým bývalým spoluhráčům určitě pořádně sežrat! Šikovný obránce totiž před sezonou přestoupil do Pardubic právě z Komety, kterou teď sráží gólem na 5:2. Jeho střela vymetla všechny pavučiny v levém rohu Slavíčkovy brány! Asistence: Filip Zadina a Václav Zídek.
     
    37:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice jdou do dvougólového trháku! Po pravé straně se do pásma prosmýkl Dominik Dušek, který s trochou štěstí procpal puk na najíždějícího DAVIDA VOŽENÍLKA. Útočník Dynama neměl problém z blízkosti trefit puk přesně nad Slavíčkovo rameno. Asistence: Dominik Dušek.
     
    33:08
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Když nevíš, co s pukem – vystřel! Přesně tímto heslem se řídil JAKUB MARTINEC a strhává vedení na stranu domácích. David Voženílek poslal do jízdy Dominika Duška, ten přenechal puk "Marcellovi", který vletěl do pásma a prostě vypálil. Kotouč po jeho střele zapadl přesně nad Slavíčkovu lapačku! Asistence: Dominik Dušek a David Voženílek.
     
    24:48
    Jakub Martinec vyhrál buly, hned se jal zakončit ostrou střelou, tu mu ale jeho ještě nedávný spoluhráč Andreas Jajcay překazil nedovoleným bráněním. Přesilovka pro Dynamo.
     
    23:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tlak Východočechů v úvodu druhé části hry je odměněn vyrovnávací brankou! Od Lukáše Zukala dostal na modrou nabito FILIP ZADINA a ten ostrou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Lukáš Zukal.
     
    21:40
    Další šance na straně Dynama! Tentokrát se dostal do gólového zakončení Martin Kaut, vychytal jej ale brankář Slavíček.
     
    18:50
    Opět první formace domácích! Zadina dlouho kroužil s pukem, až našel volného Faltyse, jehož střelu vyrazil Slavíček pouze před sebe. Martincovi chyběly milimetry ke gólové dorážce!
     
    16:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané byli velkou část třetiny pasivnějším týmem, přestou jdou nyní do vedení! Do odraženého puku se nádherným příklepem opřel FILIP KRÁL a propálil vše, co mu stálo v cestě – včetně pardubického brankáře. Hezký gól reprezentanta do 18 let, který ho také náležitě oslavil! Bez asistence.
     
    10:40
    Pardubice se teď dostaly do obrovského tlaku! Nejdřív střílel Kaut, pak dvakrát po sobě Zadina, poté ještě Martinec. Slavíček měl plné ruce i nohy práce!
     
    09:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice srovnávají! DAVID VOŽENÍLEK se mezi kruhy dostal k odraženému puku a jeho přesnou střelu zastavila až síť brněnské branky. Bez asistence.
     
    08:25
    Havlát se ramenem natlačil před domácího beka a objevil se sám před Kulichem, tísněný ale nedokázal lépe zakončit!
     
    03:30
    Hra se teď chvíli přelévala nahoru dolů a na konci této pasáže měla velkou šanci Kometa! Mlynář byl v druhé velké šanci, když se ocitl po dobré Škvrněho přihrávce sám v mezikruží. Kulich s potížemi jeho dobrou střelu vyrazil!
     
    02:29
    Domácí útočník ale na brzký gól Komety neodpověděl, jeho bekhendovou kličku chytil Slavíček do své lapačky!
     
    02:29
    Po faulu na Jakuba Martince je nařízeno trestné střílení!
     
    01:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se brzy ujímají vedení – expardubický útočník Andreas Jajcay v rohu kluziště výborně napadal, nakonec vybojoval puk a jako na zlatém podnose ho předložil před branku svému zcela osamocenému spoluhráči DANIELI HROUDNÉMU, který přesnou střelou překonal Kulicha! Asistence: Andreas Jajcay.
     
    00:48
    V první velké šanci zápasu se ocitl brněnský Mlynář, tváří v tvář Kulichovi ale nedokázal zakončit přesně.

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 10. Voženílek, 24. Zadina (Zukal), 34. Martinec (Dušek, Voženílek), 38. Voženílek (Dušek), 40. Zukal (Zadina, Zídek) – 2. Hroudný (Jajcay), 17. Král, 43. Jajcay


    HC Dynamo Pardubice: Kulich (Jánský) – Faltys, Klinecký, Kučera, Rudy, Šklíba, Trejbal, Zukal – Bureš, Dušek, Hoskovec, Kaut, Martinec, Petrus, Roubal, Štefka, Voženílek, Zadina, Zídek
    HC Kometa Brno: Slavíček (od 41. Krček) – Furch, Kabelka, Král, Sedláček, Slabý, Trnka, Zábranský – Čejka, Gajarský, Hasoň, Havlát, Horký, Hroudný, Jajcay, Kratochvíl, Mlynář, Süss, Škvrně

    Rozhodčí: Hrubý – Bosák, Kajínek
    bahis siteleri