Philadelphia – Ottawa 2:3 (0:1 po s.n.) | Carolina – San Jose 1:0 (kon.) | Columbus – Washington 2:1 (po pr.)
Toronto – Nashville 6:2 (kon.) | Montreal – Florida 3:4 (po pr.) | Detroit – Tampa 3:4 (kon.)
Minnesota – Calgary 0:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:0 (kon.) | St. Louis – Buffalo 4:1 (kon.)
Dallas – New Jersey 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.) | Vancouver – NY Rangers 2:7 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:1 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
Washington Capitals
Středa 16.11.2016, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:37 Brandon DUBINSKY - 2:1
     
    60:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hotovo, vymalováno, poslední zhasíná. Brandon Dubinsky vyhrál vhazování, kotouč si přebral CAM ATKINSON (5), jenž s ním projel celý kruh pro vhazování a střelou tahem překonal Philippa Grubauera – 2:1! Asistence: Brandon Dubinsky.
     
    56:31
    Domácí navíc hostům zavařili. Po návratu z trestné lavice pobídl Murray najíždějícího Foligna, který posunul na Brandona Dubinského, a ten už pobídl Alexandera Wennberga, jehož pokus zlikvidoval pozorný Grubauer!
     
    54:25
    Podařilo a pramení z toho trest pro domácí. Jmenovitě si ho vysloužil Ryan Murray (CBJ), který podrazil Justina Williamse a bohužel pro domácí si toho všiml jeden z rozhodčích – dvě minuty.
    53:02 Zach WERENSKI - 1:1
     
    53:02
    Columbus právě vstřelil branku!
    Z děla, které najdete v Nationwide Areně se konečně kouří. ZACH WERENSKI (5) se dostal k puku na levé straně hřiště a od mantinelu vystřelil tahem. Jeho střela se nakonec od spojnice hostující branky odrazila za brankovou čáru – 1:1! Asistence: William Karlsson (4), Sam Gagner (3).
     
    48:06
    Třetí početní výhoda míří na konto Columbusu. Daniel Winnik (WSH) podrazil Cama Atkinsona a dostane menší trest.
     
    41:18
    Cam Atkinson opět selhal! Domácí útočník dostal parádní přihrávku z rohu kluziště a měl před sebou odkrytou branku. Proti jeho střele se ovšem stihl přesunout Philipp Grubauer a připsal si velmi důležitý zákrok.
     
    39:15
    Domácí se okamžitě po vhazování vydali do útoku, kde odvedl spoustu práce Brandon Saad. Proti přesile soupeře se za brankou neprosadil, ale šikovně si došel pro faul Larse Ellera (WSH). Menší trest za hákování.
    35:43 Nicklas BÄCKSTRÖM - 0:1
     
    35:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Konečně jsme se dočkali. Když jsme před chvíli mluvili o souboji NICKLASE BÄCKSTRÖMA (2) a Sergeje Bobrovského, už má více důvodů k radosti švédský útočník. Člen druhé útočné formace dostal kotouč až na hranici velkého kruhu, kde se tahem opřel do puku a za pomoci lehké teče bránícího hráče poslal kotouč mezi levý beton a lapačku ruského brankáře – 0:1! Asistence: Brooks Orpik (4), Taylor Chorney (1).
     
    29:19
    Domácí měli velké štěstí! Hosté se okamžitě usadili v útočné třetině, kde se do puku opřel Nicklas Bäckström, jehož pokus Sergej Bobrovskij vyrazil a následně uspěl i proti nebezpečné dorážce Alexandra Ovečkina.
     
    28:18
    Obránce domácích Ryan Murray (CBJ) si za své podražení odpyká dvouminutový trest. Columbus tedy přichází o svou první početní převahu.
     
    27:45
    A vida, málem jsme se dočkali gólu na druhé straně. Dvojice hostujících borců ujela v oslabení a Matt Niskanen orazítkoval pouze tyč domácí branky!
     
    26:47
    Český hráč ve službách Blue Jackets dnes prožívá vydařený zápas. Tentokrát vybojoval první faul zápasu, kterého se na něm dopustil hostující Brooks Orpik (WSH). Dvě minuty za podražení pro obránce Capitals.
     
    13:25
    Velká šance Lukáše Sedláka! Český útočník ve službách Blue Jackets byl blízko prvnímu gólu v NHL, když dostal z pravého kruhu parádní přihrávku od Scotta Hartnella, jenže kotouč se mu trochu zakroutil a rodák z Českých Budějovic odkrytou branku minul!

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 54. Werenski (W. Karlsson, Gagner), 61. Dubinsky – 36. Bäckström (Orpik, Chorney)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij – D. Savard, Werenski, J. Johnson, R. Murray, Nutivaara, Harrington – N. Foligno (C), Wennberg, Saad – Atkinson, Dubinsky, Jenner – J. Anderson, W. Karlsson, Calvert – Gagner, Sedlák, Hartnell.
    Washington Capitals: Grubauer – Carlson, Orlov, Niskanen, Alzner, Chorney, Orpik – Burakovsky, Beagle, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström, Johansson – Williams, Kuzněcov, Sanford – T. Wilson, Eller, Winnik.

    Rozhodčí: Ch. Lee, T. Chmielewski – B. Pancich – M. Shewchyk.

    Diváci: 11 738
    bahis siteleri