Philadelphia – Ottawa 2:3 (0:1 po s.n.) | Carolina – San Jose 1:0 (kon.) | Columbus – Washington 2:1 (po pr.)
Toronto – Nashville 6:2 (kon.) | Montreal – Florida 3:4 (po pr.) | Detroit – Tampa 3:4 (kon.)
Minnesota – Calgary 0:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:0 (kon.) | St. Louis – Buffalo 4:1 (kon.)
Dallas – New Jersey 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.) | Vancouver – NY Rangers 2:7 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:7 (0:1, 1:2, 1:4)
New York Rangers
Středa 16.11.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    1. J.T. Miller (NYR) 2+0
    2. Kevin Hayes (NYR) 2+0
    3. Mats Zuccarello (NYR) 1+2 (06:49:17)
     
    Statistiky: Střely na bránu: 38-25; Zablokované střely: 6-21; Vhazování: 51%-49%; Hity: 13-13; Přesilové hry: 0/4-2/3; Trestné minuty: 6-8.
    Henrik Lundqvist připsal k vítězství NY Rangers 36 zákroky.

     
    New York Rangers podruhé od sezóny 1980-81 poráží během venkovního tripu všechny tři kanadské týmy Calgary, Edmonton a Vancouver a zaznamenává třetí vítězství v řadě, na kterém se dvěma góly podíleli Kevin Hayes a J.T. Miller. Skvělé utkání odehrál také zkušený Mats Zuccarello, který zaznamenal tři kanadské body za gól a dvě asistence. Konečný výsledek. Vancouver Canucks 2 New York Rangers 7.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce zápasu zbývá odehrát 1 minuta.
    58:04 Nick HOLDEN - 2:7
     
    58:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    Kevin Klein přihrávkou z levého křídla předložil puk NICKOVI HOLDENOVI, který střelou s příklepem z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zamířil přesně mezi betony Jacoba Markströma a v přesilové hře zvýšil stav utkání na 7:2. Asistence: Kevin Klein a Oscar Lindberg.
     
    57:59
    Nikita Trjamkin zezadu sekl unikajícího Michaela Grabnera a v závěru utkání byl vyloučen.
     
    57:56
    Michael Grabner mohl přidat sedmý gól Rangers, když si z pravého křídla sjel před bránu a samostatný únik zakončil pěkným blafákem do forhendu, jeho pokus ale zneškodnil výtečný Jacob Markström!
    Fanoušci New Yorku Rangers dnes prožívají fantastický večer.

     
    55:38
    Troy Stecher by si dnes za svou aktivitu zasloužil vstřelit gól, jeho pokus od modré čáry ale orazítkoval po střele z pravého křídla horní tyč, od které se puk odrazil zpět do hry!
    55:02 Mats ZUCCARELLO - 2:6
     
    55:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    MATS ZUCCARELLO si po krásné přihrávce Nicka Holdena v pravém kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a poté nikým neatakovaný střelou zápěstím zamířil pod horní tyč. Rangers vedou 6:2. Asistence: Nick Holden a Kevin Klein.
     
    54:32
    Jacob Markström s ledovým klidem vyjel za svou bránu, kde zastavil holí puk a jeho spoluhráči mohli rozehrát.
    53:26 Markus GRANLUND - 2:5
     
    53:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Derek Dorsett nahodil puk z pravého křídla od mantinelu před bránu, kde kotouč ve vzduchu skvěle zasáhl čepelí hole MARKUS GRANLUND a o pravé rameno Henrika Lundqvista ho poslal pohotovým golfákem pod horní tyč. Granlundova hůl byla na úrovni horní tyče, takže rozhodčí gól bez delšího rozhodování uznali. Asistence: Derek Dorsett a Luca Sbisa.
     
    53:10
    Michael Grabner se mezi dvěma protihráči protáhl do samostatného úniku, jenže si puk dal příliš od hole a Jacob Markström ho dopravil holí do bezpečí!
     
    52:22
    Jesper Fast na pravém křídle po přihrávce do jízdy nabral rychlost a v blízkosti pravé tyče se ještě pokoušel vylepšit pozici pro některého ze spoluhráčů, před bránou ale nebyl nikdo.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 40. Brandon Sutter (D. Sedin, Sbisa), 54. Markus Granlund (Dorsett, Sbisa) – 19. J. T. Miller (Zuccarello), 30. K. Hayes (Fast, Skjei), 35. Pirri (Zibanejad, McDonagh), 42. K. Hayes (Fast), 43. J. T. Miller (Zuccarello, Zibanejad), 56. Zuccarello (Holden, Klein), 59. Holden (Klein, Lindberg)


    Vancouver Canucks: Markström – Edler, Stecher, B. Hutton, Gudbranson, Sbisa, Trjamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Brandon Sutter – Eriksson, Markus Granlund, Dorsett – Baertschi, Horvat, Burrows (A) – B. Gaunce, Chaput, Skille. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    New York Rangers: Lundqvist – McDonagh (C), Girardi, M. Staal (A), Skjei, Holden, Klein – Grabner, Stepan (A), Rick Nash – J. T. Miller, Zibanejad, Zuccarello – Vesey, K. Hayes, Fast – Lindberg, Nieves, Pirri. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Ian Walsh. Čároví: Ryan Gibbons, Trent Knor

    Diváci: 17 814
    bahis siteleri