Philadelphia – Ottawa 2:3 (0:1 po s.n.) | Carolina – San Jose 1:0 (kon.) | Columbus – Washington 2:1 (po pr.)
Toronto – Nashville 6:2 (kon.) | Montreal – Florida 3:4 (po pr.) | Detroit – Tampa 3:4 (kon.)
Minnesota – Calgary 0:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:0 (kon.) | St. Louis – Buffalo 4:1 (kon.)
Dallas – New Jersey 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.) | Vancouver – NY Rangers 2:7 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:1 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
3:4 (1:2, 1:1, 1:0 - 0:1)
Florida Panthers
Středa 16.11.2016, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:59 Aaron EKBLAD - 3:4
     
    62:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! A je až pozoruhodné, jak velkou roli v tomto prodloužení hrály zlomené hokejky! Neozbrojený Galchenyuk při bránění opustil hřiště a nechal naskočit na led jiného hráče. Panteři se tak snadno udrželi v útočném pásmu, kde Jokinen z rohu přihrál napřaženému AARONU EKBLADOVI. Ten při střele zlomil hokejku, ovšem to mu paradoxně pomohlo. Price s takto pomalým zakončením nepočítal, reagoval na avizovanou prudkou ránu, a puk se po ledě doslova došoural za brankovou čáru! Asistence: Jussi Jokinen, Vincent Trocheck.
     
    48:15
    Jokinen hodně špatně přihrál a do úniku se v oslabení dostal Paul Byron, který bekhendovou ranou překonal Luonga, ale puk se naneštěstí pro Canadiens zastavil o horní tyč!
     
    47:25
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Chris Terry – 2 min., vysoká hůl).
    45:46 Paul BYRON - 3:3
     
    45:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens opět vyrovnávají a mění stav na 3:3! Gallagherovu nepříliš nebezpečnou střelu z levého křídla Luongo zastavil dost nešikovně, puk nechal ležet na brankovišti a sám skončil na zádech. Toho využil PAUL BYRON a z bezprostřední blízkosti dorazil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Brendan Gallagher, Alex Galchenyuk.
    37:42 Denis MALGIN - 2:3
     
    37:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné! Panteři se štěstím přečkali obrovský tlak a z ojedinělého útoku překvapivě sami udeřili! Postaral se o to švýcarský mladík DENIS MALGIN, který v nenápadné akci vystřelil z levého kruhu a skákavou střelou zaskočil Price, kterému kotouč přeskočil levý beton a zastavil se až o síť za jeho zády. Asistence: Seth Griffith, Colton Sceviour.
     
    36:20
    Desharnaisovu přihrávku odvrátil Barkov jenom k Markovovi. Ten švihem zasáhl hrudník Luonga, načež z dorážky bekhendem minul Desharnais a z předbrankivého prostoru posléze také Plekanec, před kterým zívala odkrytá část branky!
     
    31:42
    Smith přihrál mezi kruhy Jokinenovi, jehož dobrou šanci Price zlikvidoval, přičemž puk vyrazil před opuštěnou branku ke Smithovi, ale ten z dorážky také neuspěl!
     
    24:56
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jussi Jokinen – 2 min., podražení).
    24:22 David DESHARNAIS - 2:2
     
    24:22
    Montreal právě vstřelil branku!
    V Bell Centre se slaví vyrovnání! Desharnais zprava přihrával do druhé vlny Markovovi, který Luonga nepřekonal, jenže vzápětí se v rohu útočné třetiny ke kotouči vrátil a přes obránce přihrál do levého kruhu, ze kterého vyslal táhlou střelou zápěstím DAVID DESHARNAIS a nedal Luongovi šanci zasáhnout. Asistence: Andrej Markov, Tomáš Plekanec.
     
    17:12
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Tomáš Plekanec – 2 min., držení protihráče).
    15:22 Kyle RAU - 1:2
     
    15:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí zápas a dostávají se do vedení! Na podobný průběh zápasu fanoušci Montrealu v letošní sezóně rozhodně zvyklí nejsou! Matheson byl za domácí svatyní zdvojený, přesto kotouč udržel a ukázkově ho přihrál KYLEU RAUOVI, jenž byl v mezikruží zcela sám a rychlou střelou překonal Price. Asistence: Michael Matheson.
     
    10:44
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Vincent Trocheck – 2 min., hákování).
     
    06:55
    Vincent Trocheck si sjel do pravého kruhu, odkud opět prověřil Price. Jeho branku vzápětí úmyslně posunul Markov a ten si za tento přečin proti pravidlům půjde sednout na trestnou lavici.
    05:04 Alex PETROVIC - 1:1
     
    05:04
    Florida právě vstřelila branku!
    Na začátku šesté minuty ale máme v Montrealu vyrovnáno, Panteři se prosazují hned ze své první šance v utkání! Jágr na vrcholku pravého kruhu předal puk Ekbladovi, jehož nahození tečoval Barkov do výstroje Price. Před ním ale vznikla menší skrumáž, ze které vyletěl kotouč na hokejku ALEXE PETROVICE a ten protlačil hrací předmět za záda domácího gólmana. Bez asistence.
    02:12 Max PACIORETTY - 1:0
     
    02:12
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přesně takovýto úvod si Canadiens jistojistě představovali! Habs využívají přesilovku po faulu Jaromíra Jágra a ujímají se rychlého vedení. Autorem gólu je MAX PACIORETTY, který z úrovně brankové čáry nahrál na modrou Beaulieumu. Ten mu kotouč vzápětí vrátil a domácí kapitán přesnou střelou zápěstím z pravého kruhu zakončil ideálně pod horní tyč, kam nemohl Luongo dosáhnout. Asistence: Nathan Beauileu, David Desharnais.
     
    00:24
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jaromír Jágr – 2 min., hákování).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Pacioretty (Beaulieu, Desharnais), 25. Desharnais (Markov, Plekanec), 46. Byron (Gallagher, Galchenyuk) – 6. Petrovic, 16. Rau (Matheson), 38. Malgin (Griffith, Sceviour), 63. Ekblad (J. Jokinen, Trocheck)


    Montreal Canadiens: Price – S. Weber, Jemelin, Petry, Markov, Pateryn, Beaulieu – Shaw, Danault, Pacioretty (C) – Gallagher, Galchenyuk, Byron – Carr, Plekanec, Terry – T. Mitchell, Desharnais, Andrighetto.
    Florida Panthers: Luongo – Demers, Yandle, Ekblad, Pysyk, Petrovic, Matheson – Jágr, Barkov, Marchessault – R. Smith, Trocheck, J. Jokinen – Sceviour, Malgin, Griffith – Rau, MacKenzie (C), McKegg.

    Rozhodčí: Lewis, Meier – Cormier, Kovachik
    bahis siteleri