Philadelphia – Ottawa 2:3 (0:1 po s.n.) | Carolina – San Jose 1:0 (kon.) | Columbus – Washington 2:1 (po pr.)
Toronto – Nashville 6:2 (kon.) | Montreal – Florida 3:4 (po pr.) | Detroit – Tampa 3:4 (kon.)
Minnesota – Calgary 0:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:0 (kon.) | St. Louis – Buffalo 4:1 (kon.)
Dallas – New Jersey 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.) | Vancouver – NY Rangers 2:7 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:1 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:4 (1:2, 0:0, 2:2)
Tampa Bay Lightning
Středa 16.11.2016, 01:42 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Konečně se Mrázek vydal na střídačku a Detroit hraje powerplay. Na vyrovnání už ale nezbývá moc času.
    58:50 Nikita KUČEROV - 3:4
     
    58:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    Zničehonic je tady velký šok pro domácí hokejisty. Blokující Miller nešťastně zastavil střelu od modré čáry, kotouč zůstal před NIKITOU KUČEROVEM a ten v pohodě trefil odkrytou bránu. Petr Mrázek nemohl zasáhnout, neboť reagoval na první střelu od modré čáry. Asistence: Braydon Coburn, Tyler Johnson
     
    55:37
    Po icingu a vyhraném buly se k zakončení dostali hosté. Mrázek jen vyrazil střelu od modré čáry, ale poté se rychle zorientoval a bekhendem zlikvidoval i dorážku.
     
    53:22
    Akce Kučerova teď nevypadala vůbec nebezpečně, ale po prohazovačce a jemném plácnutí do puku trefil hostující forvard tyč!
     
    50:32
    Domácí nemají dost a derou se za čtvrtou brankou. Dvě dorážky z hranice brankoviště však Bishop tentokrát ustál.
    49:38 Henrik ZETTERBERG - 3:3
     
    49:38
    Detroit právě vstřelil branku!
    Teď už ale máme vyrovnáno. Bishop sice zlikvidoval další tvrdou střelu v podání Sproula, ale Mantha se skvěle zorientoval a zadovkou poslal puk před osamoceného HENRIKA ZETTERBERGA. Tomu pouze stačilo trefit odkrytou bránu. Asistence: Antony Mantha, Ryan Sproul
     
    48:28
    Přeci jenom si Detroit zahraje další přesilovou hru. Tyler Johnson (TBL) byl příliš důrazný při napadání a nakonec dostává dvouminutový trest za podražení.
     
    48:01
    Victor Hedman (TBL) zezadu naremploval Justina Abdelkadera (DET) a dostává dvě trestné minuty za nedovolené bránění. Abdelkader je však trestán za přehrávání pádu.
     
    47:30
    A mohlo být vyrovnáno! Rychlé nahození od mantinelu Bishopovi prošlo výstrojí a hostující gólman musel rychle zalehnout kotouč poskakující za jeho zády.
    47:12 Ryan SPROUL - 2:3
     
    47:12
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilová hra! Hned po vhazování šel kotouč přes Greena na RYANA SPROULA, jenž svižnou ranou z vrcholu pravého kruhu propálil nic nevidícího Bishopa. Lví podíl na první Sproulově brance v NHL má clonící Justin Abdelkader. Asistence: Mike Green, Gustav Nyquist
     
    47:06
    Domácí budou mít šanci na korekci skóre. Dvěma trestnými minutami za hákování je penalizován Brayden Point (TBL).
     
    45:42
    Nestěrovův jmenovec a spoluhráč Nikita Kučerov se dostal do zajímavého střelecké pozice. Nenápadným zakončením pak tento ruský šikula trefil tyč Mrázkovy brány!
     
    41:55
    Domácí mohli rychle snížit. Bishop pouze vyrazil svižnou střelu Dylana Larkina, ale poté jeden z útočníku Detroitu puk nedokázal dorazit do odkryté brány.
    41:29 Nikita NESTĚROV - 1:3
     
    41:29
    Tampa právě vstřelila branku!
    A hosté vyloučení Abdelkadera trestají třetí brankou. Konečně se totiž dokázali usadit v útočném pásmu, dostali puk na NIKITU NESTĚROVA a jeho dělovka od modré čáry prošla až za Mrázkova záda. Skvělou práci odvedl Callahan, jenž clonil před českým brankářem. Asistence: Valtteri Filppula, Vladislav Naměstnikov
     
    40:00
    Justin Abdelkader (DET) se dostal do konfliktu s Killornem, ale nepochopitelně dostává dvě trestné minuty za hrubost pouze on.
     
    38:22
    Hned tři domácí hráči se dostali do blízkosti Bishopovy brány, Nyquist se přihrávkou pokusil najít hůl Smithe, avšak ten kotouč před odkrytou bránou vůbec netrefil.
     
    33:34
    A nakonec je tady pro Briana Boyla (TBL) ještě desetiminutový trest za nesportovní chování!
     
    33:34
    Steve Ott (DET) dostává pětiminutový trest za bitku a stejně tak i Brian Boyle (TBL). Ten je však penalizován ještě dalšími dvěma trestnými minutami za to, že bitku vyprovokoval.
     
    33:34
    Steve Ott za bránou trefil Paquettea a to nemohlo skončit bez odezvy. Na domácího útočníka se okamžitě vrhl hostující raubíř Brian Boyle a samozřejmě se bude vylučovat.
     
    28:09
    Tampa si chvíli zahraje přesilovou hru pět na tři. Na lavici hanby totiž usedá Mike Green (DET), jenž puk poslal bez teče přímo mezi diváky.
     
    28:02
    Teď to ale vypadalo zajímavě! Victor Hedman se vydal na útočný výlet, středem ledové plochy projel jako nůž máslem a bekhendem jen těsně minul vzdálenější tyč.
     
    26:28
    Konečně Tapa přišla o kotouč a na trestnou lavici už proto usedá Brendan Smith (DET), jenž se provinil podržením.
     
    24:29
    Velmi dobrou střelu obstaral Henrik Zetterberg! Bishop nepředvedl ideální zákrok, po kterém puk chvíli poskakoval v brankovišti a až vracející se bek Tampy touš odvrátil do bezpečí.
    18:41 Frans NIELSEN - 1:2
     
    18:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    Po chybě hostující defenzívy se však domácí dočkávají snížení. Nielsen nejprve skvěle za bránou atakoval Hedmana, který odehrál po mantinelu jen ke Glendeningovi a ten bleskově přihrával před Bishopa. Tam byl připravený FRANS NIELSEN, jenž prudkým bekhendem k tyči upravil pro skóre první třetiny. Asistence: Luke Glendening.
     
    16:56
    Nyní se domácí mohli dostat do velké šance. Anthona Manta šel s jedním ze spoluhráčů do přečíslení, avšak hned první přihrávku jako poslední instance Tampy vystihl Hedman.
     
    07:58
    Justin Abdelkader mohl snížit! Americký útočník si po vyhraném souboji u mantinelu sjel před Bishopa, kterého však usměrněním Zetterbergovy rychlé nahrávky nepřekonal.
     
    07:36
    Uvidíme první přesilovou hru zápasu. Po nedovoleném bránění Slatera Koekkoeka (TBL) si ji zahrají domácí hokejisté.
    06:09 Steven STAMKOS - 0:2
     
    06:09
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je to 0:2! Český brankář Detroitu špičkou levého betonu vykopl střelu od modré čáry, ale kotouč se odrazil pouze před brankoviště odkud se bleskovou dorážkou do odkryté Mrázkovy svatyně prosadil STEVEN STAMKOS. To je pro domácí opravdu velmi špatný vstup do utkání. Asistence: Victor Hedman, Nikita Kučerov
    03:30 Nikita KUČEROV - 0:1
     
    03:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    Zcela z ničeho se Blesky dostávají do vedení. Petr Mrázek šel za bránu, ale puk se českému gólmanovi zastavit nepodařilo a dojíždějící NIKITA KUČEROV reagoval okamžitě. Zakončení do prázdné brány ruskému hráči nečinilo problémy. Asistence: Nikita Nestěrov, Vladislav Naměstnikov

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 19. Nielsen (Glendening), 48. Sproul (Green, Nyquist), 50. Zetterberg (Mantha, Sproul) – 4. Kučerov (Nestěrov, Naměstnikov), 7. Stamkos (Hedman, Kučerov), 42. Nestěrov (Filppula, Naměstnikov), 59. Kučerov (Coburn, T. Johnson)


    Detroit Red Wings: Mrázek – DeKeyser, Green, Ericsson, Marčenko, Br. Smith, Sproul – Tatar, Zetterberg, Abdelkader – Glendening, Nielsen, D. Larkin – Nyquist, Helm, Mantha – D. Miller, Sheahan, Ott.
    Tampa Bay Lightning: Bishop – Hedman, Šustr, Garrison, Nestěrov, Coburn, Koekkoek – Killorn, Palát, T. Johnson – Kučerov, Naměstnikov, Stamkos – Callahan, Filppula, Point – Boyle, Paquette, J.T. Brown.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Dan O’Rourke – Scott Driscoll, Scott Cherrey

    Diváci: 20 027
    bahis siteleri