Philadelphia – Ottawa 2:3 (0:1 po s.n.) | Carolina – San Jose 1:0 (kon.) | Columbus – Washington 2:1 (po pr.)
Toronto – Nashville 6:2 (kon.) | Montreal – Florida 3:4 (po pr.) | Detroit – Tampa 3:4 (kon.)
Minnesota – Calgary 0:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:0 (kon.) | St. Louis – Buffalo 4:1 (kon.)
Dallas – New Jersey 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.) | Vancouver – NY Rangers 2:7 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Calgary Flames
Středa 16.11.2016, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:55
    Do křížku se nyní dostali Matt Dumba (MNS) s Garnettem Hathawayem (CGY). Výsledkem je dvouminutový trest pro hostujícího borce za hrubost a rovnou čtyřminutový pro toho domácího. Wild se tedy budou muset znovu bránit v oslabení.
     
    40:19
    Oba týmy dnes trápí disciplína a zejména Minnesotu stojí tresty spoustu sil. Další z nich si v úvodu třetí třetiny připsal Eric Staal (MNS), jenž dostal menší trest za hru vysokou holí.
     
    33:26
    Početní převaha hostů zůstala nevyužita a domácí to mohou potrestat. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Matt Stajan (CGY) a Flames musí hrát ve čtyřech.
     
    30:53
    Další přesilová hra pro Calgary je na cestě. Ryan Suter (MNS) si odpyká menší trest za nedovolené bránění. Dočkáme se další branky?
     
    29:37
    Příliš dlouho mu nevydržela, protože už po osmi vteřinách krosčekoval Sean Monahan (CGY) a také on zamíří na trestnou lavici.
     
    29:29
    Aby toho nebylo málo, Parise dostane společnost. Jonas Brodin (MNS) vyhodil kotouč do hlediště a dostane menší trest. Calgary bude hrát přesilovku 5 proti 3.
     
    28:18
    Domácí půjdou opět do čtyř hráčů. Navrátilec Zach Parise (MNS) sekl Micheala Ferlanda a obdržel menší trest za sekání.
     
    20:00
    Domácí půjdou do prostřední části v početní převaze. Dougie Hamilton (CGY) v závěru první třetiny dopustil nedovoleného zákroku na Mikaela Granlunda a dostal menší trest za krosček.
     
    15:28
    Na ledě se přiostřilo. Do křížku se dostali Chris Stewart (MIN) a Deryk Engelland (CGY), jejich bitka nemohla skončit jinak – pětiminutový trest pro oba borce.
    06:05 Johnny GAUDREAU - 0:1
     
    06:05
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Kanadský celek přesilovou hru využívá. Od Marka Giordana (5) dostal přihrávku JOHNNY GAUDREAU (5) a samostatným únikem se mezi obránci prosmýkl až před domácího brankáře a kličkou do backhandu poslal svůj tým do vedení – 0:1! Asistence: Mark Giordano.
     
    5:24
    Domácí Mark Reilly (CGY) si pomohl hákováním a dostává dvouminutový trest – první přesilovka pro Flames.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 7. J. Gaudreau (Giordano)


    Minnesota Wild: Dubnyk – Dumba, Suter, Folin, Brodin, Spurgeon, Reilly – Coyle, E. Staal, Niederreiter – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Pominville, Haula, Parise – Z. Mitchell, Graovac, Stewart.
    Calgary Flames: Ch. Johnson – D. Hamilton, Giordano, D. Wideman, Brodie, Engelland, Kulak – Brouwer, Monahan, J. Gaudreau – Frolík, Backlund, Tkachuk – Chiasson, Stajan, S. Bennett – Hathaway, F. Hamilton, Ferland.

    Rozhodčí: G: Dwyer, E. Romasko – L. Cameron, R. Galloway.

    Diváci: 19 048
    bahis siteleri