Philadelphia – Ottawa 2:3 (0:1 po s.n.) | Carolina – San Jose 1:0 (kon.) | Columbus – Washington 2:1 (po pr.)
Toronto – Nashville 6:2 (kon.) | Montreal – Florida 3:4 (po pr.) | Detroit – Tampa 3:4 (kon.)
Minnesota – Calgary 0:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:0 (kon.) | St. Louis – Buffalo 4:1 (kon.)
Dallas – New Jersey 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.) | Vancouver – NY Rangers 2:7 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:1 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:1)
New Jersey Devils
Středa 16.11.2016, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:30.
     
    Zdravím všechny hokejové nadšence u sledování NHL! NA programu dnes máme souboj týmů Dallas Stars a New Jersey Devils. Přeji příjemnou zábavu.
     
    Dallas Stars
    Stars se zatím nevede úplně dle představ, i když na postupovou pozici do play-off jim to stačí. Po 16 zápasech mají na svém kontě celkem 16 bodů a skóre 44:55, jsou tedy druzí v Divoké kartě.

    Momentálně zahajuje Dallas čtyřzápasovou sérii na domácím ledě. Po Ďáblech z New Jersey přivítají postupně Colorado, Edmonton a Minnesotu. Naposledy hráli Stars ve Vancouveru, kde padli 4:5 v prodloužení.

    Nejproduktivnějším hráčem celku je Tyler Seguin. Kanadskému forvardovi se podařilo vstřelit 7 branek a na dalších 13 přihrát. Druhým je Jamie Benn (4+10), nejproduktivnějším zadákem je John Klingberg (2+7).

    Nedaří se opět brankářům Dallasu. Kari Lehtonen zasáhl do 10 duelů a má úspěšnost zákroků 89,1%, Antti Niemi z 8 zápasů 89,2%.
    Z pěti zápasů venku vytěžil Dallas celkem 6 bodů

     
    New Jersey Devils
    Devils mají v této sezoně jasný cíl – po 4 neúspěšných sezonách se konečně vrátit do play-off. Momentálně za sebou mají 14 utkání s 19 body a skóre 35:30, což je drží na první pozici v Divoké kartě. A to by jim stačilo...

    Nyní je však čeká těžká zkouška v podobě čtyřzápasového tripu. Po utkání v Dallasu si ještě zahrají v Anaheimu, Los Angeles a San Jose. Hřát je ale může série čtyř vítězství, jelikož Newarští dobře zvládli dvojzápasy s Carolinou a Buffalem.

    V čele týmové produktivity se drží Taylor Hall s bilancí 5+7, nejlepším nahrávačem je pak obránce Damon Severson s 9 asistencemi a 2 góly.

    Jasnou brankářskou jedničkou je Cory Schneider, který má z 11 zápasů úspěšnost zákroků 92,7%. Keith Kinkaid nastoupil třikrát a inkasoval jen pět branek (94,4%).
    Devils se vydali na trip

     
    Československá stopa v týmech
    Aleš Hemský (DAL) – 1 zápas, 0+0
    Jiří Hudler (DAL) – 4 zápasy, 0+0
    Radek Faksa (DAL) – 16 zápasů, 1+4
    Pavel Zacha (NJD) – 14 zápasů, 1+3
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Hamhuis, Klingberg, Oduya, Johns, Nemeth, Jordie Benn – Jamie Benn (C), Faksa, Korpikoski – Roussel, Seguin, Eaves – G. Smith, D. Shore, Spezza – McKenzie, Cracknell, B. Ritchie.

    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Severson, Auvitu, Lovejoy, J. Moore, Quincey – B. Bennett, Zajac, Parenteau – Zacha, Henrique, Palmieri – Boucher, Josefson, Smith-Pelly – Kalinin, Fiddler, Lappin.

    Rozhodčí: Peel, Leggo – Gibbs, Racicot.
     
    Hosté dnes poměrně nečekaně nastoupí bez své hvězdy v útoku Taylora Halla. Lídr týmové produktivity má nespecifikované zranění v dolní polovině těla. Zatím není jisté, jak dlouho bude New Jersey chybět, dnes ovšem rozhodně hrát nebude. V první lajně ho nahradí Beau Bennett.
     
    Hokejisté obou celků už jsou na ledové ploše, ještě před zahájením klání si však vyslechneme americkou národní hymnu. A poté už dojde na souboj Stars vs. Devils!
     
    Proti sobě nastoupí v brance Cory Schneider (92,7%) a Antti Niemi (89,2%).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Úvodní buly zápasu vyhrál hostující celek.
     
    00:15
    A hned o první střelu zápasu se postaral Vernon Fiddler, který v Dallasu odehrál celkem pět sezon. Již před utkáním se nechal slyšet, že to je pro něj hodně emotivní návrat.
     
    00:30
    Po sražené střele Johna Klingberga se v mezikruží snažil dorážet francouzský útočník Antoine Roussel, ale k ideálnímu zakončení se nedostal.
     
    00:45
    Kotouč byl sražen na střídačku New Jersey Devils, došlo tedy k přerušení hry a vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    01:07
    Na pravé straně si ke střeleckému pokusu pěkně sjel Stephen Johns, jehož podporoval i jeho obranný kolega Johnny Oduya. Schneider byl ale připraven.
     
    01:39
    Domácí celek se pokusil rozjet další útočnou akci, Jason Spezza se měl stát adresátem rozehrávky z obrany, místo toho ale touš doputoval pouze na hokejky soupeře.
     
    01:57
    Devin Shore se snažil započít další akci z obranného pásma, kotouč byl ale ztečovaný na tribunu napadajícím útočníkem Devils.
     
    02:07
    Kyle Palmieri předával přihrávku před bránu, kam si společně se Zachou najíždel i Henrique. K zakončení akce ale nedošlo, obrana Dallasu si situaci pohlídala.
     
    02:52
    Brett Ritchie dobře zapracoval ve středním pásmu a započal kombinaci svého celku v útočné třetině.
     
    03:16
    Hned dvakrát to dobře zkoušel domácí obránce Dan Hamhuis. V první moment byla jeho střela zblokována, podruhé taktéž.
     
    03:43
    Francouzský obránce Yohann Auvitu dobře vystavil stopku Radku Faksovi. Český forvard se do útoku snažil projít podél levého mantinelu.
     
    04:21
    Dobrá šance pro domácí Stars! Devin Shore zůstal po pěkné přihrávce od Jasona Spezzy zcela osamocený před brankou, bekhendem ale zamířil nepřesně.
     
    04:56
    Menší nebezpečí málem přišlo i na druhé straně, vracející se obránce Patrik Nemeth ale nakonec zabránil jakémukoliv způsobu zakončení.
     
    05:09
    Střelu Kylea Palmieriho z pravé strany velmi dobře srazil Dan Hahmuis do ochranné sítě. Ďáblové tak alespoň mají k dispozici buly v útočném pásmu.
     
    05:31
    Tu však prohráli a kupředu se vydal Dallas, konkrétně jeho elitní formace. V útočném pásmu si tentokráte však nepočínala moc dobře.
     
    05:45
    Zakázané uvolnění New Jersey, svěřenci trenéra Lindyho Ruffa se tak znovu nastěhují k okolí branky Coryho Schneidera.
     
    06:13
    Z velmi dobré práce Pavla Zachy se nyní snažil těžit Adam Henrique. Brankář Dallasu Antti Niemi měl ale velké štěstí, že byl hostující útočník v těžkém střeleckém úhlu.
     
    06:59
    Devin Shore byl odzbrojen Quinceym od kotouče a Devils se vydali do protiútoku. Na svá bedra ho vzal Nick Lappin, jeho pokus ale nebyl přesný.
     
    07:26
    Po přihrávce od Roussela se do kotouče dobře opřel Dan Hamhuis, jeho střela byla ale ztečována.
     
    07:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak tohle byl parádně provedený protiútok! John Klingberg při snaze o střelu nechal kotouč za sebou a Beau Bennett si ho s dovolením vzal a vyrazil kupředu. Ve středním pásmu ho předal Parenteauovi, který v mezikruží našel DAMONA SEVERSONA a ten už si věděl rady. Hostující zadák pokračuje ve skvělé formě a momentálně srovnává Halla v čele bodování týmu! Asistence: P.A. Parenteau a Beau Bennett.
    07:40 Damon SEVERSON - 0:1
     
    07:45
    Komerční přestávka.
     
    Vernon Fiddler byl nyní přivítán potleskem ve stoje, zatleskali mu i hráči a trenéři obou týmů a Fiddler neudržel slzy! Emotivní moment.
     
    08:35
    Ben Lovejoy v klidu obral o puk Lauriho Korpikoskiho, který se snažil něco vymyslet v pravém rohu útočného pásma. Dallasu se tak opět nezadařilo něco kloudného provést.
     
    09:07
    Naopak si dobře počínali hostující Ďáblové, konkrétně jejich čtvrtá formace! V předbrankovém prostoru se ocitl Sergej Kalinin, proti němuž ale dobře zakročil Niemi.
     
    09:53
    Skvěle hrající Damon Severson nyní zkrotil kotouč v obranném pásmu v době, kdy oba celky potřebovaly vystřídat.
     
    10:14
    Antoine Roussel z levé strany velmi dobře přihrával na rozjetého Tylera Seguina, ten si ale nestihl hrací předmět včas zpracovat.
     
    10:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Znovu vynikající práce franouzského forvarda Antoinea Roussela, nyní však již přinesla kýžené ovoce! Domácí útočník obral o puk školácky chybujícího Quinceyho a předložil jej do lepší pozice PATRICKU EAVESOVI, který pěknou střelou zápěstím nedal Corymu Schneiderovi šanci. A je vyrovnáno! Asistence: Antoine Roussel.
    10:33 Patrick EAVES - 1:1
     
    10:40
    Icing domácích.
     
    11:02
    Nebezpečí nyní přišlo na druhé straně! Pavel Zacha s Kylem Palmierim chtěli využít tak trochu nególmanské pozice Anttiho Niemiho, ale puk si poskakoval jak chtěl – a hlavně nelibě pro hostující forvardy.
     
    11:47
    Ben Lovejoy měl problémy se zpracováním nahození soupeře, což chtěl potrestat Tyler Seguin. Hvězdný kanadský útočník to ale taktéž neměl moc lehké.
     
    12:30
    Gemel Smith byl nejblíže tomu, aby se zmocnil poskakujícího kotouče. Obrana New Jersey si však počínala dobře a nic nedovolila.
     
    13:18
    Devils se vydali na další útočnou zteč, které sice domácí zabránili, ale pouze za cenu zakázaného uvolnění. Ačkoliv by se jim to jistě hodilo, nemohou nyní vystřídat.
     
    13:26
    Od pravého mantinelu to zajímavě zkoušel Beau Bennett. Byl si totiž vědom, že před bránou číhá ještě P.A. Parenteau, ale Niemi vyrazil puk chytře.
     
    14:15
    Adam Henrique v mezikruží vyzval ke střele Beaua Bennetta, který tak trochu zaskočil domácího gólmana. Branku však kotouč nakonec minul.
     
    14:43
    Domácí Dallas zakládá své akce velice rychle, zatím však vidíme dobré obranné práce z obou stran. Náznaky šancí jsou, ale nic moc z toho nebývá.
     
    15:00
    Čtvrtá lajna Ďáblů z New Jersey vybojovala buly v útočném pásmu, to nás čeká ale až po komerční přestávce.
     
    15:20
    A znovu o sobě dal vědět kanadský obránce Damon Severson! Hned dvakrát se pokusil o střelu od modré čáry, ani jednou to nebyl vůbec špatný nápad, uspět ale nedovedl.
     
    15:40
    A další zajímavá snaha hostujícího mužstva, jejím hlavním strůjcem byl nyní Beau Bennett. Jeho pokus postrádal přesnost.
     
    16:03
    Devils mají velmi solidní tlak, dalším zakončovatelem akce byl obránce Ben Lovejoy. Dělovka obránce s číslem 12 na zádech ale zamířila těsně nad bránu.
     
    16:40
    Po delší době o sobě dali vědět i Stars, dobře totiž v okolo brány pracoval Jason Spezza. Nejprve to zkusil forhendem, poté bekhendem – ani jednou neměl přesnou mušku.
     
    17:11
    Nick Lappin nyní raději jen nahodil kotouč do útočného pásma k brance Niemiho, aby mohl on i spoluhráči vystřídat. Dobrý tlak totiž mají domácí.
     
    17:48
    Nahození Jordieho Benna od modré čáry bylo ztečováno mimo prostor branky Schneidera a Devils založili rychlý protiútok! Zakončoval ho Andy Greene, nicméně finský gólman Dallasu byl připraven a přerušil hru.
     
    17:48
    Komerční přestávka.
     
    18:00
    Zničehonic měl zajímavou naději domácí celek! Antoine Roussel společně s Patrickem Eavesem rozjeli rychlou akci a chybělo opravdu málo, aby z toho přišla nějaká velká tutovka. Obránci New Jersey situaci ale v poslední momenty vždy stihli zachránit.
     
    18:35
    Nyní se Stars vystavili ofsajdovému postavení.
     
    18:56
    Uvidíme první přesilovu hru v dnešním utkání. P.A. Parenteau (NJD) totiž nedovoleně bránil ve středním pásmu Devina Shorea.
     
    19:17
    Devils hned v úvodu početní nevýhody vyhodili a Tyler Seguin chtěl akci založit individuálním způsobem, Ben Lovejoy ho ovšem zastavil.
     
    19:41
    Ve velmi dobré šanci se zjevil Jamie Benn! Domácí kapitán zůstal nepokrytý na levém křídle, ale trefil jen výtečně se přesouvajícího Coryho Schneidera.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně ve 3:30.
     
    První třetina nám přinesla góly na obou stranách. Do vedení šli zásluhou obránce Damona Seversona hosté, krátce nato však srovnával Patrick Eaves. Stav zápasu je momentálně 1:1, do druhé periody vstoupí domácí celek ještě 56 sekund dlouhou přesilovou hrou.

    Střely: 10:8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Stars se hned v úvodu druhé třetiny nahrnuli do útočného pásma, aby rozjeli přesilovkovou kombinaci. Vzápětí však puk ztratili.
     
    20:31
    Andy Greene si nevšiml Adama Henriquea včas, jinak by mu zcela jistě posílal přihrávku do brejku. Štěstí pro domácí tým.
     
    20:56
    Hosté v plném počtu.
     
    20:57
    Ke konci početní výhody nebezpečně pálil dobře postavený obránce John Klingberg, nicméně touš byl na poslední chvíli sražen do bezpečí.
     
    21:25
    Reid Boucher s Devantem Smith-Pellym mířili do přečíslení dva na jednoho! Prvně jmenovaný držel kotouč v moci, pak se jej snažil přihrát, ale jediný zadák Patrik Nemeth nakonec tuto akci zastavil.
     
    21:50
    A další snaha Reida Bouchera, tentokráte v roli střelce, nicméně přesouvající se Antti Niemi si dával pozor.
     
    22:06
    Jamie Benn se pokusil dostihnout prudkou rozehru z obrany, nedokázal to a je z toho zakázané uvolnění.
     
    22:22
    Beau Bennett pěkně popostrčil kotouč do lepší pozice Parenteauovi, jenomže jeho bekhendový pokus dokázal Antti Niemi vyrazit.
     
    22:53
    Curtis McKenzie se dostal do ofsajdového postavení, takže z této akce domácí celek zaútočit nemohl.
     
    23:02
    John Moore měl velké ofenzivní choutky a pustil se do pěkného sóla, na jehož konci však přišla nepřesná střela zápěstím.
     
    23:28
    Adam Henrique zkusil z pravého rohu útočného pásma přihrát před Niemiho bránu, tam byl ovšem jako první připraven právě gólman Dallasu Stars.
     
    23:48
    Trochu se štěstím se Tyler Seguin propracoval k odraženému kotouči, který bez váhání napálil. Schneider byl ale bez práce, pokus byl totiž nepřesný.
     
    24:10
    Vernon Fiddler se díky aktivnímu napadání dostal k zakončení z pravého křídla, Niemiho však také neohrozil.
     
    24:28
    A nyní se hostující tým dostal do ofsajdu, o další akci se tak bude muset pokusit při vhazování před útočným pásmem.
     
    24:49
    Reid Boucher zadovkou vyzval k zakončení Smith-Pellyho, kterému sezona zatím nevychází dle představ. A stejně to bylo i s jeho nynější střelou.
     
    25:20
    P.A. Parenteau pěknou křížnou přihrávkou nabil na volej Bennettovi, který z první ale trefil jen Niemiho betony.
     
    25:41
    Další dobrá práce elitní formace New Jersey Devils. Zajac viděl v dobré pozici najíždějícího Bennetta, kterému přihrál, ale vracející se Jordie Benn na poslední chvíli zabránil v zakončení akce.
     
    25:55
    Kyle Palmieri vyjel zpoza brány a nahrál Yohannu Auvitovi, který střelou z první zamířil do Niemiho! Tomu touš nejistě vypadl a spoluhráči raději vyhodili na icing.
     
    26:35
    Devils pokračují v zajímavém útočném tlaku. O další pokus se v prostoru mezi kruhy pokusil kníratý Adam Henrique, nicméně Niemi puk zachytil a přerušil hru!
     
    26:35
    Komerční přestávka.
     
    26:47
    Ani po komerční přestávce nechtějí hosté obraz hry změnit! Travis Zajac společně s Parenteauem dělali vše proto, aby vyšťourali volný puk v brankovišti, ale nakonec se jim to nepodařilo.
     
    27:15
    Při snaze o další přihrávku na Travise Zajaca už raději podržel kotouč pod lapačkou Antti Niemi.
     
    27:49
    Dalšímu pokusu o útočnou akci New Jersey dokázal zabránit vracející se Patrick Eaves, Dallas se ale stále nemůže moc dostat do hry.
     
    28:22
    Jenže teď přišla velice dobrá šance domácího mužstva a Ďáblové měli i notnou dávku štěstí! Brett Ritchie nahazoval od mantinelu a puk ještě dokázal tečovat Adam Cracknell, nicméně Cory Schneider hned nadvakrát situaci zachránil skvělými zásahy.
     
    28:30
    A na druhé straně pro jistotu podržel puk pod lapačkou Antti Niemi, po jehož pravici se nyní bude vhazovat.
     
    28:52
    Sergej Kalinin přihrál na modrou Greeneovi, který svou střelou vybízel k teči Nicka Lappina. Puk do lapačky ale sebral Niemi.
     
    29:32
    Devante Smith-Pelly zakončoval v trochu krkolomné pozici, ale přeci jen tím alespoň zaměstnal domácího brankáře. Ten byl připraven.
     
    29:49
    Poměrně nervózně si nyní počínala defenziva Devils, Cory Schneider ale nemusel ani zasahovat, jelikož domácí zradila přesnost.
     
    30:36
    Stars rychle rozjeli útočnou akci, o jejíž zakončení zleva se postaral Radek Faksa. Branku však nedokázal vůbec trefit.
     
    31:13
    Nahození Jordieho Benna sebral do lapačky pozorný Cory Schneider a následuje komerční přestávka.
     
    31:30
    Curtis McKenzie přenechal kotouč Patriku Nemethovi, který bez váhání nahazoval od modré čáry. NIkdo ale nestihl puk tečovat.
     
    31:49
    Na druhé straně zadovkou Pavel Zacha vyzval k zakončení Henriquea. Ten tím nepohrdl, ale obranný val Dallasu neprostřelil.
     
    32:13
    Pokus Yohanna Auvita naprosto bez problémů chytá do lapačky Antti Niemi. Vhazovat se posléze bude po jeho pravém křídle.
     
    32:58
    John Moore si s kotoučem sjel do lepší palebné pozice a zkusil střelu zápěstím, bránící Stephen Johns ji ale ztečoval do rohu.
     
    33:29
    Patrick Eaves po pravé straně kupředu vysílal Jamieho Benna. Ten měl problémy se zpracováním přihrávky a nic z toho nakonec nebylo.
     
    34:03
    Ruský forvard Sergej Kalinin vybojoval puk pro Seversona, který nahazoval od modré čáry. Trefil ale jen prvního hráče před sebou.
     
    34:54
    Při pokusu Jordieho Benna vyčkával před bránou útočník Gemel Smith, kterému chybělo málo k dorážce. Cory Schneider ale puk nakonec vyrazil dobře.
     
    35:17
    Stars měli zajímavý útočný tlak, snažili se z něj něco vytěžit, ale bránící Jacob Josefson nakonec raději odpálil puk na zakázané uvolnění.
     
    35:28
    Další icing, nyní ale v podání domácích hráčů, kteří se rychle pokusili založit další útočnou akci.
     
    35:51
    Brett Ritchie hodně zabral a snažil se dostihnout puk jako první, aby zabránil icingu. John Moore měl ale rovněž také dobrou rychlost a nakonec bylo tedy pískáno.
     
    36:50
    Tempo hry nyní trochu upadlo, oba celky se snaží aktivně útočit, ale obrany jsou velmi opatrné.
     
    37:09
    Nahození Kalinina pro jistotu do své lapačky sebral Antti Niemi a máme tu další komerční přestávku.
     
    37:40
    Dobrá práce čtvrté lajny New Jersey, která šikovně založila útočný tlak střelou Kalinina. Od modré pak nahodil Severson a Niemi musel znovu zasahovat betonem!
     
    37:57
    Do útoku se také dostal Pavel Zacha, který si vybojoval pěknou příležitost v levém kruhu pro vhazování, ale domácí nyní podržel gólman!
     
    38:43
    Znovu český útočník v akci, takhle si to ale nyní nepředstavoval. Po jeho pasu na Auvita hosté ztratili puk.
     
    39:16
    Obrovská šance pro Beaua Bennetta! Ten zůstal opomenutý za obranou Dallasu a zakončoval velmi zajímavým způsobem, jeho bekhendovou střelu však zastavilo břevno domácí branky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně ve 4:23.
     
    Tak tahle třetina aktivitou jasně patřila hostujícímu New Jersey, stav zápasu se ale neměnil – nadále tedy máme vyrovnáno 1:1. V poslední minutě navíc Bennett trefil břevno, domácí Stars měli poměrně štěstí.

    Střely: 16:24 (7:16 v této třetině)
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Hned v úvodu třetí dvacetiminutovky se New Jersey pokusilo pokračovat ve svém tlaku, který mělo ve druhé třetině. Seversonův pokus ale lapil Niemi.
     
    41:00
    Domácí celek aktivně napadal rozehrávku hráčů v bílém, k puku se ale zatím neprobojoval. Nadále tak svěřenci Hynese pokračují v útoku.
     
    41:13
    Střelu Auvita od mantinelu zachytil Antti Niemi do výstroje. Sudí okamžitě hru přerušili a nařídili buly po jeho pravé straně.
     
    42:05
    Sebevědomě se nyní do útočného pásma prodral Pavel Zacha, díky čemuž si hosté vytvořili tlak. A na jeho konci se Stephen Johns (DAL) provinil hákováním právě českého forvarda, Devils si zahrají první přesilovou hru.
     
    42:27
    Zleva tvrdě pálil Kyle Palmieri, trefil ale jen bránícího Jordieho Benna, který zůstal na ledě ležet v bolestech. Sudí raději přerušili hru.
     
    42:27
    Jordie Benn ale zatím zůstává na střídačce a snaží se bolest přečkat, aby se posléze vrátil do hry. My se k ní ale pojďme vrátit...
     
    43:06
    Adam Henrique přihrál Travisi Zajacovi, jenž střílel z otočky pouze do betonů pozorného Anttiho Niemiho.
     
    43:22
    Damon Severson při střele zlomil hokejku a Korpikoski se pokusil zamířit do protiútoku, neměl ale dostatečnou rychlost, naneštěstí pro Dallas Stars.
     
    44:05
    Domácí v plném počtu.
     
    44:31
    Jordie Benn už se vrátil do hry a nyní se s kotoučem pokusí rozjet útočnou akci svého celku.
     
    44:45
    Ta ale byla ukončena pro hru vysokou holí, kterou se provinili útočníci Stars. Ti tak přichází o pásmo. Konkrétně to byl Curtis McKenzie, který prohřešek zavinil.
     
    45:15
    Individuální akcí se prenezoval Patrick Eaves, jehož bekhendovou střelu ale betonem zlikvidoval americký brankář Cory Schneider.
     
    45:22
    Krátce po buly si ke střele vybruslil Dan Hamhuis, nicméně jeho zakončení zápěstím zamířilo do ochranné sítě.
     
    45:40
    Devin Shore jako nůž máslem pronikl středním pásmem, v tom útočném už mu ale puk začal poskakovat, a tak jeho střela nebyla úplně povedená.
     
    46:30
    Z levé strany se pokusil Jamie Benn vyslat českého útočníka Radka Faksu do šance, což ale nevyšlo.
     
    46:40
    Pas Johna Moorea byl sražen na tribunu a máme tu komerční přestávku.
     
    47:11
    P.A. Parenteau se pokusil vymodlit u rozhodčích přesilovku pro Devils, jelikož domácí vyhodili puk na tribunu. Zřejmě to ale bylo s lehkou tečí plexiskla, tudíž se nevylučuje.
     
    47:22
    Pavel Zacha by potřeboval branku jako koza drbání. A pokusil se o ni bekhendem, nicméně na Niemiho recept nenašel.
     
    47:49
    Nyní fanouškům New Jersey hodně zatrnulo! Lauri Korpikoski měl mnoho prostoru na levém křídle a nebezpečně zakončoval, Schneiderovi puk mezi betony nakonec vypadl, ale naštěstí pro hosty zamířil mimo bránu.
     
    48:45
    Hra je nyní z obou stran poměrně nervózní, což je za stavu 1:1 ve třetí třetině naprosto pochopitelné. Domácí Stars se snaží zvyšovat svoji aktivitu.
     
    49:30
    Do velmi nadějné pozice si najel obránce Dan Hamhuis, jeho dělová rána ale byla Corym Schneiderem vyražena mimo tři tyče!
     
    49:50
    Nahození Andyho Greenea od modré čáry nedokázal Antti Niemi udržet, Bennett a Zajac se snažili dorážet, ovšem bez úspěchu!
     
    50:29
    Devin Shore na modré čáře při snaze o nahození do útočného pásma poslal kvůli teči puk na tribunu. Máme tu komerční pauzu.
     
    51:01
    K odraženému touši v předbrankovém prostoru se probojoval Nick Lappin, nakonec jej ale poslal těsně mimo tři tyče domácí svatyně.
     
    52:12
    Kyle Palmieri se po kratší době, kdy se nic nedělo, dobře prodral před brankou k zakončení v pádu. Branku ale netrefil.
     
    52:34
    Beau Bennett se obtočil okolo Niemiho brány a snažil se zakončit, obrana mu však nakonec nedala moc prostoru.
     
    52:51
    A znovu skončil puk na tribuně a spekulovalo se, jestli se nebude vylučovat na domácí straně. Výhoz Klingberga byl ale lehce tečovaný Parenteauem.
     
    53:37
    Jordie Benn dobře zabránil Reidu Boucherovi v pokračování v útočné akci. Přitlačil ho na mantinel a poté i obral o kotouč.
     
    54:27
    Dnes nepříliš viditelný Oduya přihrával do lepší pozice Stephenu Johnsovi, který se chystal ke střele, nakonec k ní ale nedostal moc prostoru.
     
    54:51
    Tentokráte již ano. Johnsonův pokus však trefil přímo vyrážečku Coryho Schneidera.
     
    55:05
    Po velmi dobré kličce Jamieho Benna zůstal puk kdesi pod Corym Schneiderem v brankovišti, tudíž došlo k přerušení.
     
    55:05
    Komerční přestávka.
     
    55:13
    Tak tohle je poměrně komplikace pro New Jersey. Travis Zajac (NJD) inkasuje dvouminutový trest za zákrok na Dana Hamhuise (vražení na hrazení), domácí se dočkají přesilové hry!
     
    55:31
    V oslabení se snažil něco vymyslet ruský bojovník Sergej Kalinin, ale nepodařilo se mu dostat puk pod kontrolu.
     
    55:56
    Patrick Eaves to dobře zkusil zprava, nicméně Cory Schneider byl ve správný čas na správném místě.
     
    56:17
    Dělovou ránu Tylera Seguina musel Schneider svými betony vyrazit před sebe a Dallas pokračuje v tlaku.
     
    56:32
    Přihrávku Jamieho Benna ale nyní zastavil Kalinin svou bruslí, díky čemuž tak Ďáblové dostali kotouč alespoň do středního pásma.
     
    57:10
    Nebezpečně od modré čáry zakončoval Jordie Benn, jeho střele ale chyběla přesnost.
     
    57:13
    Hosté v plném počtu.
     
    57:55
    Kyle Quincey si sjel do útočného pásma a tvrdě střílel, do jeho rány ovšem obětavě padl Adam Cracknell! Z následného protiútoku Dallasu se snažil něco vymyslet Faksa – bez úspěchu.
     
    58:25
    Kyle Palmieri nahodil touš do útočného pásma a snažil se společně se Zachou a Henriquem napadat, Stars jsou ale momentálně na koni a mají puk v moci.
     
    58:50
    Až nyní se New Jersey podařilo více zklidnit hru, Ben Lovejoy drží puk za bránou a vyčkává, až spoluhráči dostřídají.
     
    59:29
    John Klingberg přihrál do pěkné pozice Devinu Shoreovi, který se dobře uvolnil ke střele do protipohybu! Nakonec ale pukem trefil jen bránící hráče.
     
    59:50
    Zakázané uvolnění Dallasu Stars, vhazovat se bude ještě v útočném pásmu Ďáblů z New Jersey.
     
    59:51
    Zajac vyhrál buly proti Faksovi čistě, ale nakonec je z vhazování vykázán. Bude se tak opakovat.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Třetí třetina rozhodnutí nepřinesla, dnes nás čeká prodloužení 3 na 3! Stav zápasu je totiž stále 1:1. Kdo získá bod navíc?

    Střely: 24:32 (8:8 v této třetině)
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:01
    V úvodu prodloužení vidíme na ledě Palmieriho, Henriquea a Greenea za hosty a Seguina, Jamieho Benna a Klingberga.
     
    60:27
    První střelecký pokus obstarali domácí, konkrétně Tyler Seguin. Zakončení však bylo sraženo.
     
    60:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Dva body dnes nakonec získávají hokejisté New Jersey Devils! Hrdinou duelu se stává kanadský útočník ADAM HENRIQUE, který parádně zakončil přečíslení dva na jednoho po nadýchaném pasu od Kylea Palmieriho. Devils si tak připisují páté vítězství v řadě! Asistence: Kyle Palmieri.
    60:44 Adam HENRIQUE - 1:2
     
    Konec zápasu.
     
    A máme hotovo! Ďáblové zahájili čtyřzápasový trip vítězstvím na ledě Dallasu Stars, díky čemuž vítězí popáté za sebou. Vítěznou branku zaznamenal 44 sekund po začátku prodloužení Adam Henrique, kterému v přečíslení dva na jednoho skvěle přihrál Kyle Palmieri. Devils byli lepším celkem a dá se konstatovat, že vyhráli zaslouženě. Pro Stars bude bod dobrým ziskem, i když před zápasem by jistě rádi dva.

    Střely: 24:33 (9:8, 7:16, 8:8 – 0:1)
     
    Dnešní utkání sleduje 18 039 diváků.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Antti Niemi (DAL) 31 zák., 2 góly, 93,9%
    2. Adam Henrique (NJD) 1+0
    3. Damon Severson (NJD) 1+0
     
    Československá stopa v utkání:
    Radek Faksa (DAL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:40
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 2 střely, čas na ledě 14:12
     
    Ode mě to bude vše, děkuji za pozornost a přeji krásné ráno! (05:10:12)

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 11. Eaves (Roussel) – 8. Severson (Parenteau, B. Bennett), 61. Henrique (Palmieri)


    Dallas Stars: Niemi – Hamhuis, Klingberg, Oduya, Johns, Nemeth, Jordie Benn – Jamie Benn (C), Faksa, Korpikoski – Roussel, Seguin, Eaves – G. Smith, D. Shore, Spezza – McKenzie, Cracknell, B. Ritchie.
    New Jersey Devils: Cory Schneider – A. Greene (C), Severson, Auvitu, Lovejoy, J. Moore, Quincey – B. Bennett, Zajac, Parenteau – Zacha, Henrique, Palmieri – Boucher, Josefson, Smith-Pelly – Kalinin, Fiddler, Lappin.

    Rozhodčí: Peel, Leggo – Gibbs, Racicot.

    Diváci: 18 039
    bahis siteleri