Ottawa – Florida 2:0 (kon.) | Tampa – Washington 2:1 (2:1 po s.n.) | St. Louis – Winnipeg 2:3 (po pr.)
Vancouver – Toronto 3:2 (2:1 po s.n.) | Pittsburgh – Detroit 5:3 (kon.) | Arizona – Columbus 2:3 (0:2 po s.n.)
Colorado – Dallas 0:3 (kon.) | Edmonton – Anaheim 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Montreal 4:5 (2:3 po s.n.)
Carolina – Tampa 1:0 (po pr.)
po s.n. (2:1)
Vancouver Canucks
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 04.12.2016, 01:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Bo HORVAT - 3:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Vancouver Canucks.
    Autorem vítězné branky je BO HORVAT.
     
    64:30
    Troy Stecher se dostal do samostatného úniku, který se pokoušel zakončit střelou k pravé tyči, Frederik Andersen ale vytáhl fantastický zákrok, když puk těsně nad ledem mířící za jeho záda ukryl v lapačce!
     
    63:38
    Jake Gardiner se dostal mezi kruhy pro vhazování do slibné šance, jeho pokus ale skončil na výstroji Ryana Millera, který předvedl další z řady skvělých zákroků!
     
    60:30
    Tyler Bozak se v blízkosti pravé tyče po fantastickým zákroku Ryana Millera levým betonem dostal k dorážce a už se zdálo být rozhodnuto, jenže brankář Vancouveru si dokázal senzačně poradit i s jeho pokusem a poté puk na brankové čáře zalehl!
     
    59:02
    Ryan Miller podržel Vancouver fantastickým zákrokem a poté se chystal zasáhnout proti střele Austona Matthewse z pravého kruhu pro vhazování, jeho pokus byl ale zablokován!
     
    57:38
    Tyler Bozak po propadnutí Canucks v obranném pásmu nebezpečně vypálil na levém křídle z nulového úhlu, Ryan Miller by ale připraven a po skvělém zákroku zabránil tomu, aby se puk od jeho výstroje odrazil do brány!
     
    51:26
    Auston Matthews nejprve promáchl puk v obrovské šanci, během které mohl puk v blízkosti pravé tyče uklízet do prázdné brány, a vzápětí zamířil do náruče připraveného Ryana Millera!
     
    50:05
    Henrik Sedin dostal dvě minuty za hákování a Maple Leafs si po přečkání oslabení zahrají vzápětí přesilovou hru, během které mohou utkání otočit na svou stranu.
     
    47:13
    Morgan Rielly dostal menší trest za podržení a Vancouver může v přesilové hře získat ztracené vedení zpět.
     
    44:27
    Zach Hyman se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jeho následná střela ale zamířila těsně nad ledem těsně mimo!
    41:56 Auston MATTHEWS - 2:2
     
    41:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zach Hyman krásnou přihrávkou zpoza brány našel před brankovištěm AUSTONA MATTHEWSE, který z blízkosti zamířil nad levým betonem Ryana Millera přesně k pravé tyči – 2:2! Asistence: Zach Hyman a Martin Marinčin.
     
    41:15
    Ryan Miller předvedl skvělý zákrok, po kterém se v blízkosti pravé tyče snažil dostat k dorážce Mitchell Marner, brankář Vancouveru ale po skvělém přesunu puk zastavil a podržel svůj tým!
     
    36:04
    Tyler Bozak v blízkosti levé tyče mířil krásnou střelou do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Ryan Miller ale vytáhl fantastický zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
     
    35:45
    Michael Chaput dostal dvě minuty za sekání a Toronto Maple Leafs má k dispozici třetí přesilovou hru.
     
    32:46
    Auston Matthews se ocitl v levém kruhu pro vhazování ve slibné střelecké pozici a dobře mířil ke vzdálenější levé tyči, Ryan Miller ale předvedl skvělý zákrok a levým betonem jeho pokus vyrazil!
    31:30 James van Riemsdyk - 2:1
     
    31:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ryan Miller vyrážečkou vyrazil nebezpečnou střelu Tylera Bozaka mířící z levého kruhu pro vhazování k přední tyči vyrážečkou, proti následné dorážce JAMESE VANA RIEMSDYKA už byl ale bezmocný. Maple Leafs využili přesilovou hru a vrátili se zpět do zápasu! Asistence: Tyler Bozak a Morgan Rielly.
     
    31:16
    Jayson Megna usedl na trestnou lavici za nedovolené bránění brankáře. Toronto má k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    28:57
    Leo Komarov usedl na trestnou lavici za nedovolené bránění a Vancouver si ve druhé třetině zahraje svou první přesilovou hru.
     
    27:29
    James van Riemsdyk nádhernou střelou z levého kruhu pro vhazování mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Ryan Miller ale vytáhl fantastický zákrok, když levým ramenem jeho pokus vyrazil mimo!
     
    22:53
    Erik Gudbranson vyzval na pěstní souboj Matta Martina a oba hráči dostali pět minut za bitku.
    22:37 Sven BAERTSCHI - 2:0
     
    22:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    SVEN BAERTSCHI po přihrávce Alexandra Burrowse z pravého křídla zamířil z blízkosti po ledě mezi betony Frederika Andersena a poslal Vancouver krátce po začátku druhé třetiny do dvoubrankového vedení. Asistence: Alexandre Burrows a Nikita Trjamkin.
     
    19:31
    Bo Horvat po nepřesném zakončení Lea Komarova pálil z levého kruhu pro vhazování na opačné straně ledové plochy k bližší levé tyči, Frederik Andersen se ale stačil včas přesunout a pravým betonem puk vyrazil do rohu obranného pásma Leafs!
     
    18:27
    Tyler Bozak ihned po vhazování napřáhl na pravém křídle k nebezpečné střele, která se zřejmě od tyče odrazila zpět do hry!
     
    17:09
    Ben Hutton z mezikruží pálil těsně nad ledem nebezpečně ke vzdálenější pravé tyči, Frederik Andersen ale vytáhl jeho pokus levým betonem mimo a připsal si další skvělý zákrok!
    13:03 Daniel SEDIN - 1:0
     
    13:03
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Luca Sbisa na modré čáře po zpětné přihrávce Henrika Sedina předložil puk DANIELOVI SEDINOVI, který nádhernou střelou z pravého křídla zamířil s pomocí teče Romana Poláka přesně do pravého horního rohu brány. Asistence: Luca Sbisa a Henrik Sedin.
     
    08:43
    Bo Horvat se dostal v oslabení do obrovské šance, svůj samostatný únik ale nedokázal zakončit gólem, protože Frederik Andersen jeho pokus skvěle vyrazil pravým betonem!
     
    07:49
    Luca Sbisa sekl Jamese van Riemsdyka a Toronto Maple Leafs si po velkém zámku zahraje první přesilovou hru.
     
    07:00
    Mitchell Marner se ocitl před bránou v obrovské šanci a z blízkosti pálil k levé tyči, Ryan Miller ale vytáhl fantastický zákrok, když jeho pokus vyrazil pravým betonem a připsal si první ostrý zásah!
     
    02:17
    Alexandre Burrows to vzápětí zkoušel v blízkosti levé tyče, ani on si ale na Frederika Andersena nepřišel, když našel pouze jeho pohotovou lapačku, která jako raketa vystřelila do vzduchu!
     
    02:12
    Bo Horvat se dostal v blízkosti pravé tyče do zakončení a po ledě mířil mezi betony Frederika Andersena, brankář Toronta Maple Leafs ale dokázal jeho pokus levým betonem vyrazit!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 14. D. Sedin (Sbisa, H. Sedin), 23. Baertschi (Burrows, Trjamkin), rozh. náj. Horvat – 32. J. van Riemsdyk (Bozak, Rielly), 42. Matthews (Hyman, Marinčin)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Markus Granlund (VAN)
    1:0   Auston Matthews (TOR)
    2. série:
    2:0   Bo Horvat (VAN)
    2:1   Mitchell Marner (TOR)
    3. série:
    2:1   Brandon Sutter (VAN)
    2:1   Tyler Bozak (TOR)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Sbisa, Stecher, B. Hutton, Gudbranson, Trjamkin, Larsen – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Brandon Sutter – Baertschi, Horvat, Burrows (A) – Markus Granlund, Chaput, Eriksson – Skille, B. Gaunce, Megna.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Enroth) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Marinčin, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Hyman, Matthews, Co. Brown – Komarov (A), Kadri, Sošnikov – M. Martin, W. Nylander, Ben Smith.

    Rozhodčí: Brad Watson, Jean Hebert. Čároví: Mark Wheler, Kiel Murchison

    Diváci: 18865
    bahis siteleri