Zlín – K. Vary 1:3 (kon.) | Vítkovice – Kladno 4:5 (0:1 po s.n.) | Olomouc – HC Plzeň 4:6 (kon.)
Třinec – Slavia 6:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:3 (4:0, 2:1, 0:2)
HC Slavia Praha
Pátek 09.12.2016, 18:00 • MINI WERK ARENA • DHL Extraliga juniorů • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Početní výhodu Slávisté využívají a korigují nepříznivý výsledek po střele ALEŠE FURCHA z pravého kruhu. Asistence: Daniel Kolouch, Aleš Mareček.
     
    59:04
    Dalším vyloučeným hráčem je Radzienciak, jenž si vykoledoval menší trest za držení.
     
    57:20
    V rohu hřiště došlo k další potyčce a znovu se bude vylučovat. Z třinecké strany vyfasovali čtyřminutové tresty Kalus s Imrichem, na straně hostů pak Šergl a Hradil.
     
    51:36
    Hrehorčák dostal menší trest za hákování a Slavie si zahraje početní výhodu.
     
    49:58
    Kaukič ujel do brejku, z něj ale na Vaculu nevyzrál.
     
    47:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Poměrně smolný gól pro Matěje Loubala. Z pravého kruhu střílel DANIEL KOLOUCH a proti této střele máchl třinecký gólman lapačkou naprázdno. Asistence: Aleš Furch.
     
    39:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    V samém závěru druhé části hosté střílí svou první branku, když v signalizované výhodě dorazil puk do sítě JAN ŠERGL. Asistence: Matouš Patočka, Lukáš Netolický.
     
    35:39
    Na trestnou lavici už odchází Fiala, jenž si tedy musí odpykat menší trest za vysokou hůl.
     
    33:02
    Na trestnou lavici tedy odchází třinecký Haman a slávistický Novák. Oba hráči vykoledovali čtyři minuty za hrubost.
     
    31:51
    Przybyla si vykoledoval menší trest za sekání a přesilová hra čeká také Slavii.
     
    31:38
    Hosté po šestém gólu střídají brankáře, Šorfa nahrazuje Daniel Vacula.
     
    31:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Puk po ose Dominik Cihlář – Ondřej Imrich doputoval až k MICHALU KVASNICOVI na pravý kruh a třinecká devětadvacítka vzápětí přidává již šestý gól Ocelářů. Asistence: Ondřej Imrich, Dominik Cihlář.
     
    31:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Klasická přesilová hra už je ale využita. Třinečtí beci si na modré čáře vyměnili puk a následně přišla rána GRZEGORZE RADZIENCIAKA, kterou zastavuje až branková síť. Asistence: Filip Haman, Michal Kvasnica.
     
    29:38
    K Novákovi přisedá na trestnou lavici Furch, jenž si vykoledoval menší trest za sekání a Oceláři tak budou hrát více než minutu v pěti proti třem.
     
    28:40
    Novák se v obranném pásmu provinil držením a čekají jej dvě minuty na trestné lavici.
     
    17:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další povedená akce třineckého týmu = další gól. Jan Kalus našel pěknou přihrávkou před brankou stojícího JANA HLADONIKA a na jeho střelu byl slávistický gólman krátký. Asistence: Jan Kalus, Patrik Hrehorčák.
     
    14:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jsou při chuti a v tuto chvíli vedou již o tři góly. Slávistická obrana propadla, v situaci dva na jednoho předal Jan Kalus kotouč PATRIKU HREHORČÁKOVI a slovenský útočník neměl potíže s trefením poloodkryté klece. Asistence: Jan Kalus, Jan Hladonik.
     
    13:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neuběhlo ani dvacet sekund a je tady druhý gól Ocelářů. MICHAL KVASNICA nabruslil do útočného pásma a střelou k vzdálenější tyči překonal gólmana hostů. Asistence: Lukáš Irgl, Jakub Adámek.
     
    13:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale skóre na světelné tabuli mění. Od mantinelu střílel PATRIK HREHORČÁK a proti tomuto pokusu máchl hostující gólman lapačkou naprázdno. Asistence: Ondřej Hrachovský, Jan Hladonik.
     
    00:24
    Przybyla mohl velmi rychle otevřít gólový účet střelou do poloodkryté klece, hostující gólman ale dokázal kotouč srazit mimo a poté ukrýt do lapačky.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 14. Hrehorčák (Hrachovský, Hladonik), 14. Kvasnica (Irgl, Adámek), 15. Hrehorčák (Kalus, Hladonik), 18. Hladonik (Kalus, Hrehorčák), 32. Radzienciak (Haman, Kvasnica), 32. Kvasnica (Imrich, Cihlář) – 40. Šergl (Patočka, Netolický), 48. Kolouch (Furch), 60. Furch (Kolouch, Mareček)


    HC Oceláři Třinec: Loubal (Štěpánek) – Hrachovský, Janiczek, G. Radzienciak, Adámek, Haman, Imrich – Kaukič, Cihlář, Mach, Flok, Hrehorčák, Przybyla, Kvasnica, Irgl, Hladonik, Kalus
    HC Slavia Praha: Šorf (32. Vacula) – Zderadička, Chládek, Novák, Valík, Chvála, Rittig – Matějka, Fiala, Netolický, Heldák, Kolouch, Šergl, Šmerha, Hradil, Mareček, Kohút, Furch, Patočka

    Rozhodčí: Koziol – Gančarčík, Konvička
    bahis siteleri