Motor ČB – Přerov 8:0 (kon.) | Jihlava – Třebíč 1:3 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 8:3 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 3:4 (po pr.) | Havířov – Frýdek-M. 3:6 (kon.) | Kladno – Kadaň 3:0 (kon.)
Slavia – Most 6:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 14.12.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Miroslav Svoboda dál zůstává na střídačce a šest jihlavských hráčů to zkusí proti čtveřici hostí. Ján Niko dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    49:04
    Jihlavští budou mít výhodu přesilové hry, protože v tlaku před vlastní klecí fauloval Radim Zohorna a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    31:49
    Také Třebíč bude mít výhodu čtvrté přesilové hry v utkání. Po nahození za branku Svobody hákoval v tomto místě obránce David Kajínek a už také odjíždí na trestnou.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    30:36
    Jihlavští budou hrát čtvrtou přesilovku v zápase, když pronikajícího soupeře na levé straně útočné modré podrazil Václav Čejka.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    25:37
    Protasenja si to namířil za branku pro odražený puk, u kterého také byl jako první. Když jej přebral, poslal jej na led Václav Čejka a jde ven za podražení.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    23:07
    Jihlavští se budou bránit, když mezi kruhy ve vlastním pásmu podrazil soupeře obránce Jiří Říha a jde na dvě minuty na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    20:00
    Jihlavu čeká na začátku druhé třetiny velká komplikace v podobě 91 vteřin dlouhého oslabení tři na pět. To bude naopak šance pro Třebíč na navýšení náskoku.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    19:31
    Jihlava se navíc bude bránit po tom, co je Michal Důras vyloučen na dvě minuty za držení hole.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    09:01
    A právě jihlavský odchovanec v barvách Třebíče Ondřej Malec je druhým vyloučeným hráčem, dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    00:59
    Matěj Pekr podrazil za jihlavskou brankou soupeře a jde si odsedět dvě minuty.

    Na vyloučení: 0-1.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 32. Protasenja (Říha, Čachotský) – 20. R. Erat (Pekr, Dolníček), 21. Mrázek (Dolníček, R. Erat), 48. Kusko (Milfait, Mrázek)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Sáblík) – Kajínek, Říha, Dundáček, Bilčík, Kaláb, Šidlík, Szathmáry, Dobrovolný – Jergl, Skořepa, Důras – Protasenja, Stoklasa, Březina – Diviš, Seman, Čachotský – Kondratěv, Jícha, Danišovský. Trenér: Petr Vlk
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (D. Svoboda) – Niko, Zdráhal, Koch, Bartejs, Lojek, Čejka, Přibyl, Mikyska – Pekr, Dolníček, Erat – Mrázek, Milfait, Kusko – Kristl, Zohorna, Jan Wasserbauer – Huňa, Psota, Malec. Trenér: Martin Sobotka

    Rozhodčí: Mikula – Poruba, Wesley
    bahis siteleri