Motor ČB – Přerov 8:0 (kon.) | Jihlava – Třebíč 1:3 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 8:3 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 3:4 (po pr.) | Havířov – Frýdek-M. 3:6 (kon.) | Kladno – Kadaň 3:0 (kon.)
Slavia – Most 6:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 14.12.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:33
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč dělá výrazný krok k tomu, aby Jihlavu poprvé v sezoně porazila. Milfait totiž našel na levém kruhu SILVESTERA KUSKA, jenž si sjel blíže k brance a trefil se nad lapačku Svobody k levé tyčce. Asistence: Jan Milfait, Petr Mrázek.
     
    31:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tuto přesilovou hru již jihlavští hokejisté využívají. Když pálil od modré nejlepší střelec Dukly, obránce Říha, tak Jekel ještě dokázal přes clonícího hráče vyrazit puk. Toho se ujal onen clonící hokejista, kterým nebyl nikdo jiný než ANATOLIJ PROTASENJA, jenž je před brankou jako doma, a pohodlně doklepl puk za čáru. Asistence: Jiří Říha, Tomáš Čachotský.
     
    20:24
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Už jsem chtěl napsat, že Třebíčští kombinují v pásmu před Svobodou, jak by se také na přesilovku pět na tři slušelo, když vzápětí dostal přihrávku od Dolníčka přesně na střed pásma PETR MRÁZEK, který zaznamenal čistý průstřel, když zamířil nad nad pravým ramenem Svobody a málem protrhl síť. Asistence: David Dolníček, Roman Erat.
     
    19:06
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hned po buly se Třebíčští hokejisté prosazují a stejně jako v prvním zápase letošní sezony v Jihlavě jdou do vedení. Po Dolníčkově vyhraném buly vypálil z levého kruhu Pekr. Svoboda ještě stačil jeho střelu vytěsnit, ovšem před branou v tu dobu operoval ROMAN ERAT, jenž dorazil kotouč zblízka za čáru. Asistence: Matěj Pekr, David Dolníček.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 32. Protasenja (Říha, Čachotský) – 20. R. Erat (Pekr, Dolníček), 21. Mrázek (Dolníček, R. Erat), 48. Kusko (Milfait, Mrázek)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Sáblík) – Kajínek, Říha, Dundáček, Bilčík, Kaláb, Šidlík, Szathmáry, Dobrovolný – Jergl, Skořepa, Důras – Protasenja, Stoklasa, Březina – Diviš, Seman, Čachotský – Kondratěv, Jícha, Danišovský. Trenér: Petr Vlk
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (D. Svoboda) – Niko, Zdráhal, Koch, Bartejs, Lojek, Čejka, Přibyl, Mikyska – Pekr, Dolníček, Erat – Mrázek, Milfait, Kusko – Kristl, Zohorna, Jan Wasserbauer – Huňa, Psota, Malec. Trenér: Martin Sobotka

    Rozhodčí: Mikula – Poruba, Wesley
    bahis siteleri