Motor ČB – Přerov 8:0 (kon.) | Jihlava – Třebíč 1:3 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 8:3 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 3:4 (po pr.) | Havířov – Frýdek-M. 3:6 (kon.) | Kladno – Kadaň 3:0 (kon.)
Slavia – Most 6:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 14.12.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Miroslav Svoboda dál zůstává na střídačce a šest jihlavských hráčů to zkusí proti čtveřici hostí. Ján Niko dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    59:28
    Tím spíše, že bude hrát Dukla přesilovou hru. Ovšem na dva góly, znamenající vyrovnání, mají domácí pramálo času. Jihlava si vyžádala oddechový čas.
     
    59:15
    Zatímco Diviš z pravé strany zblízka minul vzdálenější tyč Jekelovy branky, maže Miroslav Svoboda z klece a domácí to zkusí v šesti.
     
    54:27
    Stoklasa si z pravé strany sjel před branku, ovšem Jekel jeho střelu vyrazil. K dorážce se před brankou již sápal Jevgenij Kondratěv, ale též ruskému útočníkovi při zametení puku do branky přeskočil kus černé gumy hůl.
     
    51:05
    Diviš nejprve dával puk brankovištěm na Protasenju, ovšem tuto přihrávku zblokovali hráči Třebíče. Po dalším tlaku do branky měl Diviš před sebou volnou klec, kam chtěl zamést puk, ten mu ale přeskočil hokejku a poté se od něho odrazil vedle pravé tyčky.
     
    49:22
    Říhovu ránu vyrazil Jekel na levou stranu, kde puk před volnou klecí projel kolem Skořepovy hokejky. Třebíč se poté osvobozuje.
     
    49:04
    Jihlavští budou mít výhodu přesilové hry, protože v tlaku před vlastní klecí fauloval Radim Zohorna a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    48:55
    Diviš za brankou získal kotouč a snažil se jej rychle zasunout k pravé tyči. Tento úmysl zastavil Pavel Jekel a jeho spoluhráči, v předbrankovém prostoru poté neměl dostatek času k dorážce Protasenja se Skořepou.
     
    47:33
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč dělá výrazný krok k tomu, aby Jihlavu poprvé v sezoně porazila. Milfait totiž našel na levém kruhu SILVESTERA KUSKA, jenž si sjel blíže k brance a trefil se nad lapačku Svobody k levé tyčce. Asistence: Jan Milfait, Petr Mrázek.
     
    38:05
    Hostům se nakonec podařilo vybojovat puk v pásmu a Malec přihrával před branku na Psotu. Pas přes dva hráče nakonec prošel, ovšem třebíčský útočník jej netrefil zrovna ideálně a branku Jihlavy příliš neohrozil.
     
    31:49
    Také Třebíč bude mít výhodu čtvrté přesilové hry v utkání. Po nahození za branku Svobody hákoval v tomto místě obránce David Kajínek a už také odjíždí na trestnou.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    31:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tuto přesilovou hru již jihlavští hokejisté využívají. Když pálil od modré nejlepší střelec Dukly, obránce Říha, tak Jekel ještě dokázal přes clonícího hráče vyrazit puk. Toho se ujal onen clonící hokejista, kterým nebyl nikdo jiný než ANATOLIJ PROTASENJA, jenž je před brankou jako doma, a pohodlně doklepl puk za čáru. Asistence: Jiří Říha, Tomáš Čachotský.
     
    30:36
    Jihlavští budou hrát čtvrtou přesilovku v zápase, když pronikajícího soupeře na levé straně útočné modré podrazil Václav Čejka.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    29:23
    Skákavý puk se před brankou odrazil k Petru Mrázkovi, který si popojel více na pravou stranu, lehce vytáhl Svobodu z branky a zkusil to se zakončením na bližší tyč, trefil však boční oblouk domácí klece.
     
    28:47
    Silvester Kusko měl na holi další úspěch hostí. Nacházel se mezi kruhy zcela sám, ovšem Svoboda vytáhl výborný zákrok lapačkou, kterou vyrazil kotouč za svojí klec.
     
    26:45
    Na Říhovu ránu od modré si sice Jekel sáhl, nestihl jí ale vyrazit a kotouč už vzduchem směřoval za jeho záda do sítě. Před brankovou čárou zasáhl puk na poslední chvíli jeden z obránců hostí a takovým baseballovým způsobem jej odpálil pryč.
     
    25:37
    Protasenja si to namířil za branku pro odražený puk, u kterého také byl jako první. Když jej přebral, poslal jej na led Václav Čejka a jde ven za podražení.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    23:07
    Jihlavští se budou bránit, když mezi kruhy ve vlastním pásmu podrazil soupeře obránce Jiří Říha a jde na dvě minuty na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    20:24
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Už jsem chtěl napsat, že Třebíčští kombinují v pásmu před Svobodou, jak by se také na přesilovku pět na tři slušelo, když vzápětí dostal přihrávku od Dolníčka přesně na střed pásma PETR MRÁZEK, který zaznamenal čistý průstřel, když zamířil nad nad pravým ramenem Svobody a málem protrhl síť. Asistence: David Dolníček, Roman Erat.
     
    20:00
    Jihlavu čeká na začátku druhé třetiny velká komplikace v podobě 91 vteřin dlouhého oslabení tři na pět. To bude naopak šance pro Třebíč na navýšení náskoku.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    19:31
    Jihlava se navíc bude bránit po tom, co je Michal Důras vyloučen na dvě minuty za držení hole.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    19:06
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hned po buly se Třebíčští hokejisté prosazují a stejně jako v prvním zápase letošní sezony v Jihlavě jdou do vedení. Po Dolníčkově vyhraném buly vypálil z levého kruhu Pekr. Svoboda ještě stačil jeho střelu vytěsnit, ovšem před branou v tu dobu operoval ROMAN ERAT, jenž dorazil kotouč zblízka za čáru. Asistence: Matěj Pekr, David Dolníček.
     
    17:02
    Petr Mrázek zachytil kotouč na pravé straně modré a jel sám na Miroslava Svobodu. Snažili se míchat s pukem, rozhýbat gólmana, ovšem jihlavský strážce svatyně se nenechal oklamat a zblízka jej vychytal.
     
    16:08
    Když si Matěj Pekr sjel před branku, kde se dočkal přihrávky od Dolníčka, kotouč mu při prvním kontaktu uskočil od hokejky a znemožnil mu jakékoliv zakončení.
     
    10:31
    Diviš dostal přesně na střed levého kruhu ideální kolmou přihrávku od Říhy. Napálil puk z první na branku, ovšem napálil také přesouvajícího se Jekela v brance Třebíče, který pryž vyrazil.
     
    09:01
    A právě jihlavský odchovanec v barvách Třebíče Ondřej Malec je druhým vyloučeným hráčem, dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    04:35
    Kondratěv již přebíral na útočné modré puk a jal se pelášit po otočce sám na Jekela, v poslední chvíli mu ale kotouč vypíchl dobrým obranným zákrokem zadák hostí Patrik Koch.
     
    00:59
    Matěj Pekr podrazil za jihlavskou brankou soupeře a jde si odsedět dvě minuty.

    Na vyloučení: 0-1.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 32. Protasenja (Říha, Čachotský) – 20. R. Erat (Pekr, Dolníček), 21. Mrázek (Dolníček, R. Erat), 48. Kusko (Milfait, Mrázek)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Sáblík) – Kajínek, Říha, Dundáček, Bilčík, Kaláb, Šidlík, Szathmáry, Dobrovolný – Jergl, Skořepa, Důras – Protasenja, Stoklasa, Březina – Diviš, Seman, Čachotský – Kondratěv, Jícha, Danišovský. Trenér: Petr Vlk
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (D. Svoboda) – Niko, Zdráhal, Koch, Bartejs, Lojek, Čejka, Přibyl, Mikyska – Pekr, Dolníček, Erat – Mrázek, Milfait, Kusko – Kristl, Zohorna, Jan Wasserbauer – Huňa, Psota, Malec. Trenér: Martin Sobotka

    Rozhodčí: Mikula – Poruba, Wesley
    bahis siteleri