Chelsea – Arsenal 3:1 (kon.) | Crystal Palace – Sunderland 0:4 (kon.) | Everton – Bournemouth 6:3 (kon.)
Hull City – Liverpool 2:0 (kon.) | Southampton – West Ham 1:3 (kon.) | Watford – Burnley 2:1 (kon.)
West Brom – Stoke 1:0 (kon.) | Tottenham – Middlesbrough 1:0 (kon.)
konec
Watford FC
2:1 (2:0)
Burnley FC
Sobota 04.02.2017, 16:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Deeney sice dostal balon do sítě, kvůli ofsajdu však jeho branka nemohla být uznána. Hosté se vrhli do okamžité protiakce, Bradyho za cenu faulu a žluté karty zadržel Cathcart. Poslední šance pro Burnley, do šestnáctky soupeře přibíhá i Tom Heaton.
     
    77
    Tak pozor, hosté mají velkou šanci na zdramatizování utkání. Po rozehrání přímého kopu se nejprve ke střele dostal Barton, míč ale z brankové čáry vykopl Kaboul. K odraženému balonu se dostal Barnes, který trefil ruku Sebastiana Prödla, uvidíme tedy pokutový kop!
     
    34
    Další zbytečný průvod emocí na straně domácích hráčů. Capoue nechal balon za sebou, proto byl nucen k zemi stáhnout Warda. Za to by kartu zřejmě nedostal, poté si ale neodpustil podrážděné odklizení míče, načež Michael Oliver už žluté varování z kapsičky vytáhl.
     
    20
    Znovu se bude žlutit. Holebas v souboji s Boydem svou kopačku zvedl až příliš vysoko a téměř svého soupeře zasáhl do obličeje. Sudí měl jasno a okamžitě tasil kartu.
    6. Červená karta
     
    6
    Tak pozor, na Vicarage Road se dějí věci! Krátce po udělení žluté karty Niangovi musel hlavní sudí Oliver to samé učinit i na druhé straně, tentokráte se však jedná o kartónek barvy červené! Po faulu na Holebase je předčasně do sprch poslán Jeff Hendrick.
     
    6
    Tohle bylo nepříjemné a troufnu si říci, že v této části utkání také velice zbytečné. M'Baye Niang velmi tvrdě zajel do Warda, který už nějakou tu vteřinku neměl míč ve svém držení. Jasná žlutá karta, tady opravdu není o čem diskutovat.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 10. Deeney (Niang), 45+2. Niang (Holebas) – 78. Barnes (pen.)

    Karty:   6. Niang (WAT), 20. Holebas (WAT), 34. Capoue (WAT), 77. Prödl (WAT), 90+4. Cathcart (WAT)   6. Hendrick (BLY)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 3:1. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:10.
    Watford FC: Gomes – Cathcart, Kaboul, Prödl, Holebas – Behrami (65. Doucouré) – Niang (81. Success), Cleverley, Capoue, Zárate (87. Janmaat) – Deeney (C).
    Náhradníci: Arlauskis – Britos, Janmaat, Watson, Doucouré, Okaka, Success.

    Burnley FC: Heaton (C) – Lowton, M. Keane, Mee, S. Ward – Boyd (86. Vokes), Barton, Hendrick, Arfield (77. A. Westwood) – Gray (55. Brady), Barnes.
    Náhradníci: Robinson – J. Flanagan, Vokes, A. Westwood, Brady, Gudmundsson, Tarkowski.

    Rozhodčí: Oliver – Perry, McDonough

    Diváci: 20 178
    bahis siteleri