Chelsea – Arsenal 3:1 (kon.) | Crystal Palace – Sunderland 0:4 (kon.) | Everton – Bournemouth 6:3 (kon.)
Hull City – Liverpool 2:0 (kon.) | Southampton – West Ham 1:3 (kon.) | Watford – Burnley 2:1 (kon.)
West Brom – Stoke 1:0 (kon.) | Tottenham – Middlesbrough 1:0 (kon.)
konec
Watford FC
2:1 (2:0)
Burnley FC
Sobota 04.02.2017, 16:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Deeney sice dostal balon do sítě, kvůli ofsajdu však jeho branka nemohla být uznána. Hosté se vrhli do okamžité protiakce, Bradyho za cenu faulu a žluté karty zadržel Cathcart. Poslední šance pro Burnley, do šestnáctky soupeře přibíhá i Tom Heaton.
     
    90+4
    Heurelho Gomes zachránil Watford od pohromy! Zdánlivě nenápadný nákop od Bartona zadělal domácí obraně na pořádně trable, Cathcartovi totiž absolutně nevyšlo zpracování, načež se sám před brankou ocitl Barnes, brazilský veterán ale výtečně zasáhl!
     
    87
    Watford potřebuje posílit defenzivní val, proto se na hřiště podívá i Daryl Janmaat, který pár minut před koncem střídá dnešního debutanta Zárateho.
     
    86
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází George Boyd, přichází Sam Vokes.
     
    81
    Vicarage Road je na nohou, hrací plochu totiž opouští nejlepší hráč tohoto utkání. M'Baye Niang sklízí hromadný potlesk, na závěrečnou pasáž jej nahradí Isaac Success.
    78. Ashley BARNES - 2:1
     
    78
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Je tomu skutečně tak, hostující fotbalisté se svému soupeři dostávají na dostřel, čeká nás velmi zajímavý závěr zápasu! K exekuci pokutového kopu se postavil ASHLEY BARNES, na jehož přízemní střelu Gomes, i přes to, že správě trefil stranu, nemohl dosáhnout!
     
    77
    Tak pozor, hosté mají velkou šanci na zdramatizování utkání. Po rozehrání přímého kopu se nejprve ke střele dostal Barton, míč ale z brankové čáry vykopl Kaboul. K odraženému balonu se dostal Barnes, který trefil ruku Sebastiana Prödla, uvidíme tedy pokutový kop!
     
    77
    Pro Arfielda dnešní utkání končí, místo něj si zahraje Ashley Westwood.
    73.
     
    73
    Famózní zákrok Toma Heatona! Po několika minutách v utajení o sobě opět dal vědět M'Baye Niang, po jehož centru balon skrze pokutové území proskákal až k Deeneymu, který jej ve skluzu poslal do protipohybu hostujícího brankáře, ten se ale opravdu vyznamenal!
     
    65
    První střídání na straně Watfordu. Ze hry je pětadvacet minut před koncem stažen Behrami, na jeho místo ve středu zálohy nastupuje mladý Francouz Abdoulaye Doucouré.
     
    55
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Andre Gray, přichází Robbie Brady.
     
    54
    Málem bylo sníženo! Hosté se vrhli do útoku, Boyd pro ně dokázal vybojovat rohový kop. Po Bartonově centru se v šestnáctce k hlavičce dostal Michael Keane, Gomes ale dobře zareagoval a balon mířící k tyči na poslední chvíli vyrazil!
    45+2. M'Baye NIANG - 2:0
     
    45+2
    Watford právě vstřelil branku!
    To, co právě přišlo, bylo asi jen otázkou času – Watford si v posledních vypracoval velký tlak, který krátce před odchodem do šaten přetavil ve vstřelení druhé branky! Míč se dostal k na levé straně stojícímu Holebasovi, který jej po parádním centru poslal přesně do míst, kam si sbíhal nehlídaný M'BAYE NIANG, na jehož hlavičku ke vzdálenější tyči Heaton nestačil dosáhnout!
     
    42
    Dobrá šance The Golden Boys! Tom Cleverley opět skvěle zapracoval a roztáhl hru na rozběhnutého Maura Zárateho, který si od kraje šestnáctky míč navedl ke středu hřiště, odkud povedeně vystřelil, jeho projektilu však k dokonalosti chyběly decimetry!
     
    34
    Další zbytečný průvod emocí na straně domácích hráčů. Capoue nechal balon za sebou, proto byl nucen k zemi stáhnout Warda. Za to by kartu zřejmě nedostal, poté si ale neodpustil podrážděné odklizení míče, načež Michael Oliver už žluté varování z kapsičky vytáhl.
     
    33
    A k vyrovnání skóre opravdu příliš nescházelo! Exekuce standardní situace se podle očekávání ujal zkušený Joey Barton, po jehož ráně se balon přenesl přes zeď a mířil do horního rohu domácí svatyně, Gomes ale vytáhl parádní zákrok!
    23.
     
    23
    Krásná akce Watfordu! Znovu u toho byl velice aktivní Niang, který udělal pár rychlých kroků, narazil si s Deeneym a poté utěšenou pumelicí z uctivé vzdálenosti protáhl Toma Heatona, který na poslední chvíli stačil balon vytěsnit nad horní tyč!
     
    20
    Znovu se bude žlutit. Holebas v souboji s Boydem svou kopačku zvedl až příliš vysoko a téměř svého soupeře zasáhl do obličeje. Sudí měl jasno a okamžitě tasil kartu.
    10. Troy DEENEY - 1:0
     
    10
    Watford právě vstřelil branku!
    No vida, to netrvalo dlouho – čtyři minuty po Hendrickově vyloučení Watford výhodu jednoho muže v poli využívá a dostává se do vedení! Až příliš volného prostoru kousek za šestnáctkou dostal Niang, na jeho povedený centr si v šestnáctce naskočil velmi důrazně bojující TROY DEENEY, který hlavou procedil balon za záda brankáře Heatona!
    6. Červená karta
     
    6
    Tak pozor, na Vicarage Road se dějí věci! Krátce po udělení žluté karty Niangovi musel hlavní sudí Oliver to samé učinit i na druhé straně, tentokráte se však jedná o kartónek barvy červené! Po faulu na Holebase je předčasně do sprch poslán Jeff Hendrick.
     
    6
    Tohle bylo nepříjemné a troufnu si říci, že v této části utkání také velice zbytečné. M'Baye Niang velmi tvrdě zajel do Warda, který už nějakou tu vteřinku neměl míč ve svém držení. Jasná žlutá karta, tady opravdu není o čem diskutovat.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 10. Deeney (Niang), 45+2. Niang (Holebas) – 78. Barnes (pen.)

    Karty:   6. Niang (WAT), 20. Holebas (WAT), 34. Capoue (WAT), 77. Prödl (WAT), 90+4. Cathcart (WAT)   6. Hendrick (BLY)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 3:1. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:10.
    Watford FC: Gomes – Cathcart, Kaboul, Prödl, Holebas – Behrami (65. Doucouré) – Niang (81. Success), Cleverley, Capoue, Zárate (87. Janmaat) – Deeney (C).
    Náhradníci: Arlauskis – Britos, Janmaat, Watson, Doucouré, Okaka, Success.

    Burnley FC: Heaton (C) – Lowton, M. Keane, Mee, S. Ward – Boyd (86. Vokes), Barton, Hendrick, Arfield (77. A. Westwood) – Gray (55. Brady), Barnes.
    Náhradníci: Robinson – J. Flanagan, Vokes, A. Westwood, Brady, Gudmundsson, Tarkowski.

    Rozhodčí: Oliver – Perry, McDonough

    Diváci: 20 178
    bahis siteleri