HC Litvínov – Letňany 6:2 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 10:2 (kon.)
Ústí n/L – K. Vary 4:5 (po pr.) | Kobra – Chomutov 0:3 (kon.) | Havířov – Zlín 0:2 (kon.)
Vítkovice – Jihlava 1:5 (kon.) | Poruba – Přerov 3:4 (po pr.) | PZ Kladno – Kladno 3:5 (kon.)
Č. Budějovice – HC Plzeň 5:4 (kon.) | Slavia – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 19.02.2017, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pěkná hokejová akce končí brankou! Jakub Konečný čistě vyhrál vhazování na Erika Meluzína, ten přistrčil ADAMU STUDENÉMU, jehož dělovka od modré čáry zaplula přesně tyčce brankáře Zajíčka! Asistence: Erik Meluzín, Jakub Konečný.
     
    34:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Na levém kruhu se ke kotouči dostal JAKUB ŽŮREK a přesnou střelou, přes obránce, našel prostor mezi chrániči Kašpara a dal utkání stav 2:2. Bez asistence.
     
    27:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nakonec se hostujícím hokejistům daří přesilovku proměnit a zbývá jim dalších 109 vteřin v početní výhodě! Jakub Rychlovský na pravém kruhu zpracoval kotouč, poslal jej křižně na hůl MILOSLAVA ADAMCE, jenž propálil Kašpara pod rukou. Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    17:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    V ponechané výhodě si Kučeřík narazil kotouč s Mlčákem, vystřelil, ale rána mu nesedla, Meluzín jej vyzval k nápravě a druhý pokus již přes obránce prošel, trajektorii puku ještě na poslední chvíli změnil MAROŠ JEDLIČKA a Kometa jde do vedení o dvě branky! Asistence: Radek Kučeřík, Erik Meluzín.
     
    05:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rychlé přečíslení domácích končí brankou! Rašovský s Hubáčkem se hnali ve dvou na jednoho obránce, přihrávka Hubáčka neprošla přes obránce, odrazila se zpět na hl brněnského útočníka. Ten nahrál na modrou čáru JANU SEDLÁČKOVI, jenž svou ostrou ranou vymetl všechny pavučinky v pravé šibenici branky Liberce! Asistence: Oskar Hubáček, Václav Rašovský.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 6. Sedláček J. (Hubáček, Rašovský), 17. Jedlička (Kučeřík, Meluzín), 58. Studený (Meluzín, Konečný) – 28. Adamec (Rychlovský), 35. Žůrek


    HC Kometa Brno: Kašpar (Vystavěl) – Holemý, Sedláček T. "A", Kučeřík "A", Mlčák, Furch, Sedláček J., Studený – Popelka, Konečný, Hubáček, Meluzín, Jedlička, Malý, Kavický, Rašovský, Vašíček "C", Bartes
    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (Čajan) – Kovář, Adamec, Hampl, Žůrek, Moc, Starý – Pray, Rychlovský "C", Dospěl "A", Janse, Nikolič "A", Liška, Drábek, Cikhart, Jiruš, Vomáčka, Strnad, Virág

    Rozhodčí: Děděk – Vašíček, Čelechovský
    bahis siteleri