HC Litvínov – Letňany 6:2 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 10:2 (kon.)
Ústí n/L – K. Vary 4:5 (po pr.) | Kobra – Chomutov 0:3 (kon.) | Havířov – Zlín 0:2 (kon.)
Vítkovice – Jihlava 1:5 (kon.) | Poruba – Přerov 3:4 (po pr.) | PZ Kladno – Kladno 3:5 (kon.)
Č. Budějovice – HC Plzeň 5:4 (kon.) | Slavia – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 19.02.2017, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:45
    Hubáček z mezikruží netrefil prázdnou branku!
     
    59:25
    Liberec v pásmu a v šesti bez brankáře!
     
    58:09
    Bejnamín Vomáčka si pro svůj faul nemohl vybrat horší chvíli. Za brankou přidržel hůl svého soupeře a rozhodčí Dědek jej nekompromisně posílá na trestnou lavici.
     
    57:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pěkná hokejová akce končí brankou! Jakub Konečný čistě vyhrál vhazování na Erika Meluzína, ten přistrčil ADAMU STUDENÉMU, jehož dělovka od modré čáry zaplula přesně tyčce brankáře Zajíčka! Asistence: Erik Meluzín, Jakub Konečný.
     
    57:04
    V situaci dvou na jednoho hledal Meluzín svého spoluhráče, ale ten nepřehodil Zajíčka.
     
    51:06
    Liška přejel modrou čáru a prudce vypálil, Kašpar zasáhl svou vyrážečkou! Po delší době jsme tak mohli vidět větší šanci.
     
    43:50
    Marcel Virág přidržel Mlčakovu hůl v rohu a je vyloučen na dvě minuty za držení hole, přesilovka pro Kometu.
     
    41:19
    Jan Mlčák vypálil z levého kruhu a brankář hostí, Zajíček, měl co dělat, aby jeho ránu dokázal vykopnout!
     
    37:57
    Dospěl, jenž se vrátil z trestné lavice, dokázal společně se svými spoluhráči rozebrat obranu Komety, ale zakončující Liška minul branku Komety.
     
    35:44
    Luboš Dospěl v souboji s Kučeříkem teatrálně spadl a od hlavního arbitra, Michala Dědka, získává dvou minutový trest za nafilmovaný pád. Hlavní sudí teď informuje o svém rozhodnutí trenéry obou mužstev.
     
    34:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Na levém kruhu se ke kotouči dostal JAKUB ŽŮREK a přesnou střelou, přes obránce, našel prostor mezi chrániči Kašpara a dal utkání stav 2:2. Bez asistence.
     
    31:23
    Jakub Malý zahákoval svého soupeře a bude si muset odsedět menší trest za hákování.
     
    27:47
    Domácí mohli v vlastním oslabení navýšit své vedení, ale střela Meluzína si nenašla cestu mezi betony Zajíčka!
     
    27:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nakonec se hostujícím hokejistům daří přesilovku proměnit a zbývá jim dalších 109 vteřin v početní výhodě! Jakub Rychlovský na pravém kruhu zpracoval kotouč, poslal jej křižně na hůl MILOSLAVA ADAMCE, jenž propálil Kašpara pod rukou. Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    24:17
    Adam Popelka byl po své dorážce sražen, vzhledem k tomu, že píšťalka rozhodčího zůstala němá, tak se rozhodl vyřídit si účty sám a svého soupeře bodl špičkou své hole, za což získává trest na pět minut a do konce utkání. Pětiminutový trest odpyká Václav Rašovský.
     
    24:11
    Domácí se dostali do přečíslení, to zakončil Vašíček, jeho ránu vykopl Zajíček na hůl Popelky, jenž dorážkou minul opuštěnou klec!
     
    22:05
    Vašíček našel zpoza branky najetého Hubáčka, ten se pokusil o bekhendový blafák, ale v rozhodující chvíli jej zradilo zpracování a kotouč mu sjel z hole.
     
    18:50
    Střela Dospěla orazítkovala tyčku!
     
    18:36
    Popelka mohl jet s Meluzínem osamocen na brankáře, ale nedokázal nabrat rychlost a nechal se dobruslit obránci.
     
    17:24
    Zvýšenou aktivitu hostujících hráčů ukončil Jan Sedláček, jenž podrazil svého soupeře a bude si muset odsedět dvě minuty za podražení.
     
    17:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    V ponechané výhodě si Kučeřík narazil kotouč s Mlčákem, vystřelil, ale rána mu nesedla, Meluzín jej vyzval k nápravě a druhý pokus již přes obránce prošel, trajektorii puku ještě na poslední chvíli změnil MAROŠ JEDLIČKA a Kometa jde do vedení o dvě branky! Asistence: Radek Kučeřík, Erik Meluzín.
     
    14:42
    Kometa dosáhla branky, střelu od modré tečoval do branky jeden z útočníků, nicméně měl svou hůl až příliš vysoko a branka tak nemůže být uznána.
     
    14:18
    Marcel Virág zcela zbytečně dohrál u vlastní střídačky jednoho z domácích a je potrestán dvouminutovým trestem za nedovolené bránění.
     
    12:54
    Kavický mohl prchat sám na bránu, ale nedokázal zpracovat rychlý pas, následnou střelu od hrazení likviduje Zajíček.
     
    11:55
    Jedlička našel v situaci dvou na jednoho Erika Meluzína, ale ten nedokázal zcela ideálně zpracovat kotouč a brankář Zajíček mu jej vypíchl.
     
    06:14
    Kapitán Komety, Dominick Vašíček sevřel kotouč v ruce a dostává dvě minuty za sevření.
     
    05:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rychlé přečíslení domácích končí brankou! Rašovský s Hubáčkem se hnali ve dvou na jednoho obránce, přihrávka Hubáčka neprošla přes obránce, odrazila se zpět na hl brněnského útočníka. Ten nahrál na modrou čáru JANU SEDLÁČKOVI, jenž svou ostrou ranou vymetl všechny pavučinky v pravé šibenici branky Liberce! Asistence: Oskar Hubáček, Václav Rašovský.
     
    03:25
    Konečný nahazoval před branku Zajíčka, ten zasahovat nemusel, neboť hráč Brna nedokázal zasáhnout touš.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 6. Sedláček J. (Hubáček, Rašovský), 17. Jedlička (Kučeřík, Meluzín), 58. Studený (Meluzín, Konečný) – 28. Adamec (Rychlovský), 35. Žůrek


    HC Kometa Brno: Kašpar (Vystavěl) – Holemý, Sedláček T. "A", Kučeřík "A", Mlčák, Furch, Sedláček J., Studený – Popelka, Konečný, Hubáček, Meluzín, Jedlička, Malý, Kavický, Rašovský, Vašíček "C", Bartes
    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (Čajan) – Kovář, Adamec, Hampl, Žůrek, Moc, Starý – Pray, Rychlovský "C", Dospěl "A", Janse, Nikolič "A", Liška, Drábek, Cikhart, Jiruš, Vomáčka, Strnad, Virág

    Rozhodčí: Děděk – Vašíček, Čelechovský
    bahis siteleri