New Jersey – Philadelphia 6:2 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 2:4 (kon.) | Washington – Nashville 1:2 (po pr.)
Columbus – Florida 2:1 (kon.) | Carolina – Minnesota 3:1 (kon.) | Tampa – Toronto 0:5 (kon.)
Ottawa – Chicago 1:2 (kon.) | Edmonton – Boston 7:4 (kon.) | Arizona – Detroit 4:5 (0:1 po s.n.)
Vancouver – Dallas 2:4 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 2:0 (kon.) | San Jose – St. Louis 1:4 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
4:3 (1:3, 2:0, 0:0 - 1:0) Stav série: 3:0
HC Sparta Praha
Pátek 17.03.2017, 18:00 • DRFG Arena, Brno • Generali play off Tipsport extraligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:44 Marcel HAŠČÁK - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    60:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    DRFG Arena byla chvíli před spadnutím poté, jaká euforie tady propukla. Domácí totiž bleskově rozhodují prodloužení! Vojtěch Němec zajel s pukem za bránu a všechny překvapil přihrávkou na bližší tyč číhajícímu MARCELU HAŠČÁKOVI, který zblízka prostřelil Pöpperleho, a zajistil Kometě vedení 3:0 na zápasy. Asistence: Vojtěch Němec.
     
    Dnešní utkání sleduje 7700 diváků. Pochopitelně je tedy vyprodáno a i atmosféra je na ještě jiné úrovni, než v základní části.
     
    55:16
    Hruška nabil u levého mantinelu a jeho projektil mířený na zadní tyč zaplachtil jen těsně mimo.
     
    51:33
    Tohle může Kometu hodně mrzet. Tomáš Vondráček v útočném pásmu podrazil jednoho z hráčů Sparty, za což obdržel dvouminutový trest.
     
    47:59
    V oslabení se dostali do přečíslení dva na jednoho Zohorna s Malletem. Tentokrát se prvnímu jmenovanému nepovedlo přihrát spoluhráči tak, jak v prvním utkání, kdy přesný pas Zohorny na Malleta rozhodl. Kanadský forvard měl tentokrát se zpracováním problém, a nakonec nedokázal ideálně zakončit.
    SJEDNEJTE SI SKUPINOVÉ ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ U GENERALI

     
    46:59
    A pozor. Početní převaha pro Spartu! Domácí špatně vystřídali, hráli v šesti, za což obdrželi dvouminutový trest, který odpyká Martin Nečas.
     
    42:15
    Proti Pechovi teď vystartovali dva bránící hráči Komety, čímž za sebou nechali volného Kumstáta, jenž ovšem zblízka nedokázal překonat Čiliaka.
     
    39:31
    Vojtěch Němec nabil před bránu Krejčíkovi, který zblízka Pöpperleho nepřekonal. Sparťanský gólman si připsal další z velmi důležitých zákroků. Brněnským fanouškům se teď výkon jejich oblíbenců líbí natolik, že tleskají vestoje.
     
    38:45
    Na druhé straně zase čaroval Čiliak. Ten si připsal obtížný zákrok proti Gernátovi, jenž vjel do mezikruží, potáhl si puk, ovšem zblízka brněnského gólmana nepřekonal.
     
    38:08
    A už mohli domácí vést! Němec kvalitně forčekoval za bránou, Eminger v nouzi poslal puk po mantinelu na Zaťoviče, jenž bleskurychle našel před bránou Haščáka, jenž z první nedokázal překonat Pöpperleho, který teď jednoznačně podržel své mužstvo.
     
    34:43
    A komplikace pro Spartu nekončí! Michal Barinka obdržel 2+10 minuty za zásah do oblasti hlavy a krku, a Brňané mohou v následné přesilovce překlopit skóre na svou stranu.
    34:16 Jan HRUŠKA - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    34:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané potvrdili, že v posledních minutách začali přejímat útočnou iniciativu a poprvé od druhé minuty je vyrovnáno! Vincour za bránou v souboji vybojoval puk, posunul jej na Kvapila, který našel v mezikruží úplně volného JANA HRUŠKU, jenž prostřelil Pöpperleho střelou pod lapačku. Asistence: Marek Kvapil, Tomáš Vincour.
     
    32:06
    Nečas nahrál Malletovi, který chytrou přihrávkou uvolnil Zohornu, jenž se ale tváří v tvář Pöpperlemu kličkou do bekhendu neprosadil.
    SJEDNEJTE SI CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ U GENERALI

     
    28:36
    Přesilovka pro hosty. Dvě minuty za hákování obdržel Tomáš Malec.
     
    26:57
    Pražané se mohli dostat znovu do dvoubrankového vedení. Jeden z hráčů trefil tyč.
     
    26:26
    Nečasovi teď vůbec nevyšel záměr se zadovkou, kterou doslova namazal na levý kruh Buchtelemu, jehož zakončení ovšem dokázal Čiliak vytěsnit.
     
    24:46
    Přesilovka Sparty měla jepičí život. Petr Kumstát totiž obdržel dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    24:39
    Pražané mohou ukončit útlum, do něhož se dostali po inkasování kontaktního gólu. Zahrají si přesilovku. Dvě minuty za sekání obdržel Marek Kvapil.
     
    24:13
    Nečas při trestném střílení zakončoval bekhendem, ovšem puk poslal mimo bránu. Osmnáctiletý forvard Komety tak svůj třetí gól ve třetím zápasu série zatím nedal.
     
    24:13
    Tak pozor trestné střílení pro Kometu poté, co po neuvěřitelné individuální akci Martina Nečase byl tento mladý brněnský forvard faulován Hlinkou těsně před zakončením.
    23:07 Jakub KREJČÍK - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka modrobílých dlouho nevypadala příliš přesvědčivě, nakonec se ovšem domácí prosazují! Zohorna našel milimetrově přesnou přihrávkou volného JAKUBA KREJČÍKA, který přesnou ranou z pravého kruhu do šibenice nedal Pöpperlemu šanci. První branka tohoto zadáka v dresu Komety. Asistence: Hynek Zohorny, Marcel Haščák.
     
    21:38
    Zkraje druhé části si Kometa zahraje další přesilovku. Brian Ihnačák ve středním pásmu podrazil pronikajícího Nečase, za což obdržel dvouminutový trest.
     
    18:04
    Spartu ještě v první části pravděpodobně čekají horké chvíle. Michal Barinka zastavil pronikajícího Čermáka jen za cenu faulu, rozhodčí mu udělil dvouminutový trest za držení.
     
    17:35
    Těsně po vypršení trestu se mohl prosadit Pech, který dostal přihrávku před bránu a pokusil se Čiliaka překonat z první. Brněnský brankář ovšem šanci nejproduktivnějšího hráče základní části eliminoval betonem.
     
    15:30
    Šance pro Spartu dostat se do trháku. Leoš Čermák obdržel dvě minuty za podražení.
     
    14:58
    Nebezpečí před Čiliakem. Piskáček nabil Švrčkovi, jehož střelu zpoza levého kruhu vyrazil brněnský brankář jen před sebe, naštěstí pro domácí žádný z hostujících hráčů nedokázal dorazit puk.
    10:37 Petr VRÁNA - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané vyšachovali obranu Komety, a velmi rychle přesilovou hru využívají! Při rychlé kombinaci Hlinka našel na pravém kruhu úplně volného PETRA VRÁNU, který měl do odkryté klece jednoduchou práci. Asistence: Jaroslav Hlinka, Lukáš Pech.
     
    10:22
    Početní převahu si zahraje rovněž Sparta. Dvě minuty za faul kolenem obdržel Martin Zaťovič.
     
    07:36
    Rozhodčí teď přehlédl zřetelný ofsajd, po němž mohli hosté skórovat. Řepík jel na Čiliaka sám, ovšem brněnský brankář vytáhl důležitý zákrok, a podržel své mužstvo.
    06:38 Marcel HAŠČÁK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    06:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Modrobílí utahovali smyčku, a nakonec přesilovku využili, i když už ve chvíli, kdy se hrálo pět na čtyři! Vincourovu střelu od modré čáry poslal za Pöpperleho záda šikovnou tečí MARCEL HAŠČÁK. Asistence: Tomáš Vincour, Vojtěch Němec.
     
    05:51
    A znovu početní převaha Komety pět na tři! Tentokrát 47 vteřin. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Miroslav Forman, který dnes již podruhé usedá za katr.
     
    05:06
    Zohorna pálil zblízka, ovšem Pöpperleho bránu minul.
     
    04:38
    Kometa si zahraje půlminuty přesilovku pět na tři! Piskáček podrazil Haščáka, za což obdržel dvouminutový trest.
     
    03:09
    Kometa má šanci na kontaktní branku. Miroslav Forman fauloval Čiliaka, za což obdržel od rozhodčího dvouminutový trest za nedovolené bránění.
    02:42 Martin GERNÁT - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ohlušující pískot v DRFG Areně nezmění nic na tom, že Sparta bleskurychle vede už o dvě branky. Fanoušky rozlítil zákrok na Hynka Zohornu, který ale rozhodčí neposoudili jako nedovolený. Následně se Pražané dostali do přečíslení, v němž Forman našel před bránou volného MARTINA GERNÁTA, který zblízka překonal Čiliaka. Asistence: Miroslav Forman, Petr Vrána.
    01:56 Dominik UHER - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    01:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté vstoupili do utkání hodně aktivně, a záhy skórují. Krejčíkovo nahození na modré čáře zachytil Mikuš, nahodil puk před bránu. Cingel se ještě neprosadil, následně se ale k dorážce dostal DOMINIK UHER, který bekhendem prostřelil Čiliaka. Asistence:Juraj Mikuš.
     
    00:50
    Následně to od hostů bylo o poznání nebezpečnější, Hlaváč vybruslil před bránu, potáhl si puk a Čiliak musel proti jeho střele zblízka vytáhnout první těžší zákrok.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 7. Haščák (Vincour, V. Němec), 24. J. Krejčík (H. Zohorna, Haščák), 35. Hruška (M. Kvapil, Vincour), 61. Haščák (V. Němec) – 2. Uher (Cingel, Mikuš), 3. Gernát (Forman, P. Vrána), 11. P. Vrána (J. Hlinka, Pech)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – J. Krejčík, O. Němec, Kováčik, Gulaši, Bartejs, Malec, F. Král – M. Kvapil, Hruška, H. Zohorna – Zaťovič, V. Němec, Haščák – J. Káňa, Nečas, Mallet – Dočekal, Čermák, Vincour – Vondráček.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (F. Novotný) – Mikuš, Piskáček, Švrček, Gernát, Barinka, Eminger, Jandus – J. Hlinka, P. Vrána, Řepík – Buchtele, Hlaváč, Forman – Kumstát, Pech, Ihnačák – Klimek, Cingel, Uher.

    Rozhodčí: Hradil, Hodek – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 7700 (vyprodáno)
    Kometa Brno 4 0 Sparta
    #1 Pondělí 13.03.2017 • 18:30
    Sparta - Kometa Brno 2:3
    #2 Úterý 14.03.2017 • 18:30
    Sparta - Kometa Brno 2:3 po prodl.
    #3 Pátek 17.03.2017 • 18:00
    Kometa Brno - Sparta 4:3 po prodl.
    #4 Sobota 18.03.2017 • 17:00
    Kometa Brno - Sparta 4:1
    bahis siteleri