Ural – CSKA Moskva 0:0 (kon.) | Spartak – Lok. Moskva 3:4 (kon.) | Kazaň – Machačkala 6:0 (kon.)
konec
FK Spartak Moskva
3:4 (2:0)
FK Lokomotiv Moskva
Sobota 19.08.2017, 16:30 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Ruská Premier Liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Absence
    Dle dostupných informací by domácímu celku měli chybět dva ruští fotbalisté, které trápí koleno. Jedná se o Zobnina a Timofejeva. Co se týče hostů, tak k dispozici by neměli být Natcho (opět pro potíže s kolenem), nastoupit by neměl Chorvat Čorluka kvůli potížím s Achillovou šlachou. Takřka vyloučená je účast zraněného Brazilce Da Silvy Ferreiry. Otazník visí nad startem Farfána.
     
    FK Sparta Moskva
    Domácí celek je v tabulce ruské ligy na devátém místě se ziskem osmi bodů z šesti odehraných zápasů Naposledy Spartak prohrál moskevské derby s CSKA, když hrál na hřišti protivníka. Ve 48. minutě otevřel skóre Pašalič, jenže soupeř odpověděl v 83. minutě Ščennikovem a poté o minutu později Vitinhem.

    Před dnešním zápasem je podle sázkových kanceláří favoritem právě Spartak. Ten v tomto ročníku nejvyšší ruské fotbalové soutěže zvítězil dvakrát poměrem 2:0, když nejprve porazil Arsenal Tula a poté Krasnodar.
     
    FK Lokomotiv Moskva
    Hostujícím fotbalistům patří třetí pozice po šesti odehraných duelech, kdy si Moskvané připsali na své kontě celkem třináct bodů. Avšak v posledních dvou duelech to z jejich strany nebylo ideální. V Kazani poslal soupeře do vedení Žemaletdinov ze značky pokutového kopu v 62. minutě. Bod zajistil Lokomotivu gólem v 92. minutě Kvěrkeljia.

    V posledním utkání ovšem celek z hlavního města Ruska překvapivě prohrál v domácím prostředí s Tosnem, což je nováček ruské ligy. Tosno šlo do vedení Černovem v 51. minutě, druhou přesnou trefu přidal Zabolotnyj v 95. minutě.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Spartak Moskva: Selichov – Tasci, Ananidze, Glušakov, Promes – L. Adriano, Bocchetti, Samedov, D. Kombarov – Ješčenko, Pašalić.
    Náhradníci: Rebrov – Petković, Fernando, Džikija, Tigijev, Bakajev, S. Samsonov, Ščerbakov, Melgarejo, Kutěpov, Davydov, I. Popov.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Manuel Fernandes, Pejčinović, Farfán, Ignatěv – Tarasov, Igor Denisov, Rybus, S. Kvěrkvelija – Barinov, Alexej Mirančuk.
    Náhradníci: Medveděv, Kočenkov – Kasajev, Korjan, Michalik, Kolomejcev, Rotenberg, Vitalij Denisov, Galadžan, Anton Mirančuk, Lysov.

    Rozhodčí: Jeskov.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Lokomotiv měl výkop zápasu.
     
    1
    Hostující fotbalisté přišli o míč po pár sekundách, jenže ani domácí kombinace nikam nevedla.
     
    1
    Ananidze sice podržel míč na pozici středního záložníka, ale nic zásadního se při postupném útoku domácích nestalo.
     
    2
    Ignatěv byl aktivní na pravé straně, Mirančuk mu poté podal balon, ale hostům nefungovala finální fáze.
     
    3
    Jeden z domácích hráčů nenašel přihrávkou pod sebe Promese, a tak mohl jít do kontru po levé straně soupeř.
     
    3
    Kvěrkelija se dotkl míče na pozici stopera, poté Lokomotiv držel míč na polovině Spartaku, ale jeden z hostujících hráčů na pravé straně byl v ofsajdu.
     
    4
    Selichov se poprvé dotkl balonu a rozehrál pravou nohou na levou stranu. Spartak ovšem nevystřelili na branku hostů. I tak drží míč domácí celek uprostřed hřiště.
     
    5
    Domácí kombinace byla hodně trpělivá, Spartak se nikam nehnal, možná byl až trošku pasivní, ale Kombarov na levé straně přihrál Promesovi.
     
    5
    Zřejmě Promes se ve vápně hostujícího celku neobtočil kolem bránícího protihráče. Nyní už sledujeme kombinaci Lokomotivu na vlastní polovině, Spartak nepresuje rozehrávku soupeře.
     
    6
    Manuel Fernandes se nedostal k míči v útočné fázi, i tak zůstává hostující celek u balonu, konkrétně z pravé strany z vlastní poloviny bude vhazovat Barinov.
     
    6
    Mirančuk sice dobře pracoval při presinku, ale balon se mu nepovedlo získat. Momentálně se hraje na polovině domácích, Spartak bez větších problémů kombinuje a snaží se překonat obranu Lokomotivu.
     
    7
    Promes ukázal na levé straně rychlé nohy, ale neodcentroval. I tak pokračoval tlak Spartaku. Glušakov střílel z pozice středního záložníka vedle levé tyče při snaze trefit levý roh hostující branky.
     
    8
    Lokomotiv tvořil hru na vlastní polovině, ale Spartak nebyl pasivní, co se týče presinku. Domácí celek se ovšem dostal pouze k centru z levé strany v podání Ananidzeho. Jednalo se ovšem o centr z kategorie přetažených.
     
    9
    Guilherme sice vykopl míč, ale zatím se nic podstatného nestalo při útoku Lokomotivu. Rybus bude vhazovat z levé strany z vlastní poloviny.
     
    10
    Domácí celek roztáhl hru křížem na pravou stranu, ale centr nikterak neohrozil Guilhermea při práci v brance Lokomotivu.
     
    10
    Jeden z hostujících hráčů, který šel do souboje se Samedovem chtěl najít spoluhráče mezi dvěma soupeři, ale pomezní sudí viděl správně ofsajd.
     
    11
    Promes opět celkem dobrý, co se týče práce s míčem na levé straně, ale domácí fotbalista se nedostal k centru. Na tahu budou momentálně hráči Lokomotivu, konkrétně Denisov.
     
    11
    Hostující celek ztratil míč těsně za polovinou hřiště na levé straně, následně si ovšem nohama zahrál Guilherme, hostující brankář si doslova vychutnal stahovačkou presujícího protihráče.
     
    12
    Spartak držel míč na vlastní polovině, Lokomotiv vůbec nepresoval. A tak se domácí celek dostal na polovinu hostů, ale Ananidze se poté omluvil spoluhráči na pravé straně za špatný křižný pas z pozice středního záložníka.
     
    13
    Guilherme dostal míč za polovinu hřiště, následně jeho spoluhráči byli na balonu a vybojovali rohový kop z pravé strany.
     
    14
    Fernandes centroval na přední tyč, domácí obrana odvrátila míč na další roh.
     
    14
    Ten rozehrál opět Fernandes, ale nic světového se před Selichovem nestalo. Tím pádem mohl jít Spartak do kontru po pravé straně, ale jeho přechodová fáze byla pomalá.
     
    15
    Těžiště hry se dostalo na polovinu hostujícího celku, kde kombinoval Spartak. Jenže hostující tým se velice dobře bránil.
     
    16
    Kombarov ve finální fázi akce se rozhodl pro přihrávku pod sebe na Adriana, ten střílel z pozice středního záložníka levou nohou po zemi křížem vedle pravé tyče.
     
    16
    Kombarov byl rychlý na levé straně, ale finální fázi domácích zcela pokazil. Takže se Spartak musel bránit, zřejmě Samedov fauloval a nabídl hostům standardní situaci z levé strany.
     
    17
    Fernandes chtěl vsadit na razanci, ale jeho pokus pravou nohou letěl hodně vedle levé tyče, Selichov nemusel zasahovat. Domácí brankář bude vykopávat od své branky.
     
    18
    První fáze hostujícího útoku byla rychlá, ale Spartak se včas vrátil do obrany a bez problémů se ubránil. Na programu dne je další výkop Selichova.
     
    19
    Pravá noha Selichova poslala míč na levou stranu, ale tam akce Spartaku skončila. Poté jsme viděli několik osobních soubojů.
     
    19
    Promes dobře použil tělo v osobním souboji v útočné fázi, ale nakonec nezakončil, ačkoliv byl důrazný. Spartak i tak zůstal u míče, ale centr z pravé strany nic nepřinesl.
     
    20
    Lokomotiv pokazil rozehrávku z pozice stopera křížem na pravou stranu. Tím pádem se Spartak dostal k balonu zcela bez větší námahy.
     
    21
    Kombarov si na levé straně navedl míč na levou nohu a centroval. Jenže hostující obrana se v pohodě ubránila. Následoval kontr hostů po levé straně, ale Selichov si pohlídal centr na přední tyč.
     
    22
    Byl to Spartak, kdo kombinoval na polovině Lokomotivu. Ješčenko na pravé straně prováhal vhodný moment na centr, takže do útoku jde soupeř.
     
    22
    Tenhle útok nevypadal vůbec špatně. Fernandes si dobře pokryl balon a poslal míč křížem mezi dvěma bránícími protihráči ke spoluhráči. Na zadní tyči si poté naskočil Farfán, však zakončil hlavou nad domácí branku.
    22.
     
    24
    Farfán ještě zůstal otřesený a musel být ošetřený. Hostující fotbalista by ovšem měl pokračovat v zápase.
     
    24
    Na polovině hřiště hrál Spartak, domácí celek nikam nespěchal, do kombinace se zapojil i Ananidze. Následně se hra dostala na pravou stranu.
     
    25
    Promes to měl v útočné fázi složité, tam se zkrátka nemohl prosadit. I tak se hraje v posledních sekundách nadále podle not Spartaku, a sice na polovině Lokomotivu.
     
    26
    Domácí kombinace pokračuje i nadále, nohama si zahrál také brankář Selichov. Lokomotiv se v posledních sekundách nemůže dostat k míči.
     
    27
    Byl to Promes, kdo vzal rohový kop z pravé strany na sebe, ale nebyla to nějak těžká práce pro brankáře, kterým je Guilherme.
     
    27
    Samedov vidí kartu za to, že tahal za dres Alexeje Mirančuka při brejku hostů po levé straně, k faulu došlo zhruba na polovině hřiště.
     
    28
    Centr hostů z levé strany přinesl před brankou domácích celkem zmatky, ale Lokomotiv nevyužil nejistoty v obraně Spartaku. Posléze z pravé strany vhazuje Barinov.
     
    29
    Lokomotiv tvořil hru na polovině hřiště. Promes byl tím, kdo zapsal faul Spartaku. Ten se posléze dostal do útoku, ale výsledkem snažení byla střela Farfána z dvaceti metrů ze středu k pravé tyči, kde čekal Selichov.
     
    30
    Spartak právě vstřelil branku!
    Na levé straně odvedl po centru z pravé strany vynikající práci Promes, následovala přihrávka na střed do vápna soupeře, kde byl DENIS GLUŠAKOV. Rybus přistoupil ke Glušakovi hodně pozdě. DENIS GLUŠAKOV poté střílel celkem bez razance k levé tyči svojí pravou nohou.
    30. Denis GLUŠAKOV - 1:0
     
    34
    Lokomotiv chtěl odpovědět přes pravou stranu, kde ovšem bránící hráč Spartaku zablokoval centr Ignatěva.
     
    34
    Lokomotiv vhazoval z pravé strany z poloviny protivníka. Poté byl ovšem Spartak hodně aktivní v obraně proti Fernandesovi a nakonec domácí celek vybojoval autové vhazování.
     
    35
    Ananidze se dostal k míči na levé straně po přenesení hry, jenže Spartak snadno daroval míč Lokomotivu.
     
    36
    Promes se chopil první fáze domácího útoku, ale měl to hodně těžké. I tak drží Spartak balon na pravé straně na polovině svého soka.
     
    36
    Nikdo z domácích fotbalistů nezakončil. Ale Spartak pracoval velice rychle a důrazně po ztrátě míče, takže opět domácí celek je tím, kdo drží míč.
     
    37
    Domácí útok nevypadal vůbec zle, ve finální fázi vyzval jeden z domácích hráčů přihrávkou pod sebe Glušakova k razantnímu zakončení. Míč šel ovšem mimo tři tyče.
     
    38
    Promes byl dobře bráněný pravým bekem Barinovem. Právě Promes poté vhazoval a pokračoval v domácí kombinaci na polovině Lokomotivu.
     
    38
    Stále je Lokomotiv pod tlakem, pořád to je domácí celek, kdo je na tahu. Nakonec Promes z levé strany poslal přizemní centr do ohně, ale výsledkem snažení domácích fotbalistů byla pouze střela Ananidzeho křížem z levé strany vedle pravé tyče. Guilherme pouze kontroloval dráhu balonu.
     
    39
    Adriano byl faulovaný Pejčinovičem, a tak získal balon do své moci domácí celek. Poté se nabízela přihrávka až k Selichovi, ale brankář domácích si zatím nezahrál při této kombinaci svého celku.
     
    40
    Domácí celek si svojí aktivitou vybojoval rohový kop z levé strany po stříleném centru Kombarova.
     
    41
    Spartak kontroval hru kombinací na polovině Lokomotivu. Ten byl celkem špatný, co se týče pohybu. Nakonec Ananidze nevystřelil, ale jen pošetřil čas.
     
    41
    Také Kombarov se dotkl míče ne levé straně. Následně si zahráli také hráči Spartaku ve středu hrací plochy. Ve finální fázi akce ovšem neobdržel balon Promes.
     
    42
    I nadále sledujeme kombinaci domácího celku, který trápí Lokomotiv. Ten se v posledních minutách nemůže vůbec dostat k míči. Akorát domácí fotbalisté moc nestřílí.
     
    43
    Spartak právě vstřelil branku!
    Snad na pět vteřin se Lokomotiv dostal k míči, ale poté už se zase hostující celek musel bránit. Načež Promes vysunul LUIZE ADRIANA a ten z levé strany z prvního doteku poslal míč křížem k pravé tyči.
     
    44
    Lokomotiv měl pochopitelně rozehrávku ze středového kruhu, ale Adriano poté na levé straně uklidnil Spartak.
     
    44
    Domácí fotbalisté si sice nerozuměli na levé straně, ale Spartak je opět týmem, který drží míč a může si pomoci přihrávkou na Selichova.
     
    45
    Zřejmě Kombarov zakončil domácí kombinaci ztrátou na levé straně. Ale Lokomotiv se nedostal s míčem na polovinu domácích.
     
    45+1
    Tak tenhle zápas nebude tak jednoznačný, jak by se (asi) dalo čekat. Samedov (Spartak Moskva) hloupou chybou oslabuje svůj tým. Domácí fotbalista již jednu kartu měl. Nyní si na levé straně šel pro penaltu a padl na zem, za simulaci mu hlavní rozhodčí udělil druhou žlutou kartu a Samedov má tím pádem dnes dohráno. Spartak bude hrát o desíti.
    45+1. Červená karta po 2. žluté
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Po prvním poločase má k výhře blíže domácí celek. Ten byl v úvodním dějství týmem, který více držel míč a měl rozhodně více ze hry. Největší šanci hostujícího celku měl Farfán, avšak hlavičkoval nad branku domácího mužstva. To se prosadilo střelou bez razance v podání Glušakova. Poté Luiz Adriano dostal krásný pas od Promese a zakončil k pravé tyči. Načež v posledních sekundách první půle se zbytečně nechal kvůli simulaci a tím pádem druhé žluté kartě vyloučit domácí Samedov.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Dmitrij Tarasov, přichází Anton Mirančuk.
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Džano Ananidze, přichází Lorenzo Melgarejo.
     
    46
    Spartak podržel míč na vlastní polovině, ale poté víceméně daroval míč soupeři. Ten se ovšem středem hřiště nedostal k zakončení.
     
    47
    Byli jsme svědky hostujícího centru z pravé strany pod sebe, který zapsal Farfán. Hosté by měli mít roh.
     
    47
    Následovat bude ta samá standardní situace, míč šel do zámezí od Glušakova.
     
    48
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Nejprve centrem z levé strany vybojovali hosté rohový kop. Po rohovém kopu z pravé strany zůstal zhruba na penaltě osamocený VITALIJ BARINOV, který trošku ze záklonu hlavičkoval k levé tyči. Selichov zůstal stát uprostřed branky.
    48. Dmitrij BARINOV - 2:1
     
    52
    Hosté kombinovali na polovině domácích a byli celkem přímočaří směrem dopředu, Vitalij Denisov si zahrál na levé straně.
     
    52
    Kombarov pouze na pár sekund přerušil tlak hostujícího mužstva. Je to opět Spartak, kdo se musí bránit kombinaci Lokomotivu na polovině domácího celku.
     
    53
    Ignatěv si zahrál na pravé straně. Hosté hrají trošku takovým barcelonským stylem, hodně si přihrávají. Otázkou je, kdy začnou střílet.
     
    53
    Anton Mirančuk se zapojil do hostující kombinace, nakonec po centru z pravé strany hlavičkoval Farfán doprostřed branky ze značky pokutového kopu. Selichov uklidnil svůj tým.
     
    54
    Kombarov fauloval Antona Mirančuka, když si hostující fotbalista naběhl mezi dva protihráče. Následně je to Lokomotiv, kdo tvoří hru na polovině Spartaku.
     
    55
    Sražený centr z pravé strany znamená, že uvidíme další rohový kop hostujícího celku.
     
    55
    Fernandes poslal míč na přední tyč, a to hned dvakrát. Napodruhé si již pro balon došel Selichov a pohlídal si centr svého protihráče.
     
    56
    Selichov vykopl míč pravou nohou na levou stranu za středový kruh, kde chvilku držel balon domácí celek. Poté ovšem byl na polovině hřiště faulovaný Fernandes.
     
    56
    Fernandes si kryl balon tělem, ale Spartak se i tak dostal k autovému vhazování z pravé strany. Poté byl aktivní Promes, Igor Denisov poslal míč na další aut pro domácí celek.
     
    57
    Ješčenkův aut z pravé strany byl poměrně krátký, ale domácí celek pracoval výborně po ztrátě míče, jenže k zakončení se nakonec nedostal.
     
    57
    A tak je tady takový typický obrázek druhého poločasu, kdy Lokomotiv kombinuje na polovině soupeře a snaží se prosadit přes obranu Spartaku. Momentálně se hraje těsně za středovým kruhem.
     
    58
    Také Pejčinovič se dotkl míče na pozici stopera. I nadále to je mužstvo Lokomotivu, kdo diktuje tempo hry ve druhém poločase.
     
    59
    Spartak si dal s autovým vhazováním z levé strany z vlastní poloviny hodně na čas. Poté přišla ztráta domácích na polovině hřiště.
     
    59
    Tak tohle muselo bolet jako blázen! Alexej Mirančuk dostává kartu. Hostující fotbalista zasáhl ve skluzu kotník Glušakova.
     
    61
    Domácí fotbalisté měli k dispozici rychlý brejk, ale Melgarejo nakonec nevystřelil.
     
    62
    Na následný centr z levé strany si na přední tyč seběhl Adriano, však jeden z protihráčů jej dobře odstavil. Momentálně budeme sledovat autové vhazování Spartaku z pravé strany z vlastní poloviny.
     
    62
    Ješčenko poslal míč zhruba na polovinu hřiště, ale nic zásadního se nestalo. Po hlavičce Bocchetiho se dá očekávat další tlak hostujícího celku.
     
    63
    Vitalij Denisov dostal míč křížem na levé straně, poté se právě tento hráč snažil odcentrovat do vápna soupeře, ale nepovedlo se mu to, jeho pokus byl sražený.
     
    64
    Fernandes držel Adriana při brejku Spartaku po pravé straně a je z toho tedy žlutá karta pro hostujícího hráče.
     
    64
    Ve finální fázi domácího útoku si zřejmě Promes ukopl balon, a tak mohl útočit Lokomotiv po pravé straně. Avšak zhruba dvacet metrů od branky soupeře ztratil hostující celek míč.
     
    65
    Kombarov byl vynikající v obraně, na pár sekund si domácí fotbalisté můžou oddychnout.
     
    65
    Anton Mirančuk neměl moc šancí, jak zastihnout balon na levé straně na hrací ploše, takže Ješčenko vhazuje z pravé strany z poloviny domácího celku.
     
    66
    Spartak vsadil na rychlý brejk, ale z levé strany přišla pouze střela ze střední vzdálenosti, která šla doprostřed branky, kde byl připravený Guilherme.
     
    67
    Vitalij Denisov vhazoval z levé strany z domácí poloviny pod sebe, následně se na hrotu útoku dostal k míči Anton Mirančuk, avšak pomezní sudí viděl ofsajd.
     
    67
    Selichov pošetřil čas a poté rozehrál přes pravou stranu. Domácí fotbalisté budou pokračovat autovým vhazováním z poloviny hostů.
     
    68
    Hostující obrana byla sice hodně otevřená, ale Spartak toho nevyužil. A tak je tady brejk vedený po levé straně Fernandesem.
     
    69
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Moskevské derby je srovnané! Fernandes centroval z levé strany levou nohou na zadní tyč, tam zůstal zcela volný ALEXEJ MIRANČUK a s lehkostí přeloboval brankáře Selichova pokusem k delší tyči z pravé strany.
    69. Alexej MIRANČUK - 2:2
     
    70
    Lokomotiv ukázal celkem dobrou přechodovou fázi a málem skončil sražený centr Farfána z levé strany vlastním gólem jednoho z bránících hráčů Spartaku, Selichov vyrazil míč alespoň na roh.
     
    71
    Adriano to měl složité proti dvěma protihráčům. Na přední tyči si pro penaltu šel Alexej Mirančuk. Bránící hráč jej nepodrazil, ale i tak pokračuje tlak hostů.
     
    72
    Domácí celek měl k dispozici brejk po levé straně, Ignatěv podrazil na polovině hřiště Promese a dostává kartu.
     
    72
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Mario Pašalić, přichází Fernando.
     
    73
    Lokomotiv vysunul svůj presink proti rozehrávce Spartaku a dostal se tím pádem k míči. Vitalij Denisov poté ovšem pokazil hostující kombinaci.
     
    74
    Spartak držel míč na levé straně , ale nevystřelil. Následně po několika osobních soubojích mohl hru tvořit Fernandes, momentálně se hraje na polovině hřiště a u balonu jsou hráči Lokomotivu.
     
    75
    Lokomotiv byl v posledních sekundách hodně trpělivý, nakonec přenesl hru na pravou stranu. Tam došlo k razantnímu pokusu křížem vedle levé tyče.
     
    77
    Útok domácího celku pokazil ofsajd, a tak hra nyní stojí na hostujících fotbalistech. Ti kombinují na polovině hřiště i s Fernandesem.
     
    78
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Dmitrij Barinov, přichází Alexandr Kolomejcev.
     
    78
    Po centru z levé strany na přední tyč se zřejmě Adriano obtočil kolem bránícího protihráče, avšak zakončil vedle levé tyče.
     
    79
    Adriano si poté naskočil na rohový kop z levé strany, ale jeho zakončení nebylo dobře umístěné. U míče zůstává Spartak a nyní se dostává do útoku po levé straně.
     
    79
    Hostující celek nechal zcela volného Glušakova na zadní tyči při centru z levé strany, ale autor první branky zápasu zakončil z jedničky pravou nohou vedle levé tyče.
     
    81
    Spartak se nedostal ke střele. Poté se Lokomotiv chtěl prosadit po pravé straně. Ale míč momentálně drží Guilherme.
     
    81
    Vitalij Denisov zapsal ztrátu hostujícího celku, poté jsme viděli faul zezadu na Fernanda v podání Farfána, a tak domácí celek rozehrává z pravé strany z poloviny hřiště nakrátko.
     
    82
    Spartak kombinoval na vlastní polovině, nakonec se míč dotkl nohou Selichova, ten pošetřil čas, ale poté pouze daroval hrací předmět do náruče hostujícího brankáře.
     
    83
    Aktivita Alexeje Mirančuka na levé straně neznamená, že Lokomotiv bude mít roh. Selichov bude vykopávat.
     
    83
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Selichov dostal míč na pravou stranu za středový kruh, ale tam domácí fotbalisté nic nevymysleli. Následoval kontr Lokomotivu po levé straně, Fernandes z levé strany naservíroval míč na kopačky ALEXANDRA KOLOMEJCEVA, který poslal míč z pohybu pod Selichovem k levé tyči.
    83. Alexandr KOLOMEJCEV - 2:3
     
    86
    Promes se neprosadil, a tak Lokomotiv drží míč na polovině soupeře.
     
    86
    Anton Mirančuk byl aktivní na hrotu útoku, avšak hostující fotbalista nevybojoval ani rohový kop. Tím pádem útoč po pravé straně Ješčenko.
     
    87
    Adriano se dotkl balonu na polovině hostujícího celku. Poté přišel centr z pravé strany, ale na penaltě si povyskočil Guilherme.
     
    88
    Lokomotiv neohrozil branku Selichova akcí po pravé straně. Ale domácí brankář poté špatnou rozehrávkou daroval míč hostujícímu týmu.
     
    88
    Lokomotiv vhazoval z pravé strany z poloviny hřiště, ale prakticky vzápětí ztratil míč. Následoval rychlý přechod Spartaku do útoku, jenže ve finální fázi zakončil Promes křížem po zemi vedle pravé tyče.
     
    89
    Vitalij Denisov zůstal ležet na hrací ploše, ale po pár vteřinách se zvedl a bude pokračovat v zápase.
     
    89
    Guilherme pošetřil čas a poté se rozhodl pro rozehrávku nakrátko, kombinací na polovině domácích poté deptal hostující celek Spartak.
     
    90
    Adriano rozehrál nakrátko z poloviny hostujícího celku. Poté jsme viděli centr z levé strany, ten ovšem hostující obrana bez problémů odvrátila.
     
    90+1
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Lokomotiv zřejmě tohle derby vyhraje! MANUEL FERNANDES podržel balon na levé straně, poté si navedl míč na pravou nohu a z osmadvaceti metrů střílel do levé poloviny branky soupeře. Selichov si srazi míč rukama k levé tyči. Tenhle gól jde za brankářem Spartaku.
    90+1. Manuel FERNANDES - 2:4
     
    90+2
    Spartak právě vstřelil branku!
    QUINCY PROMES se zbavil snad tří hráčů, prostě jej nikdo nezastavil a poté přišlo zakončení z levé strany z hostující šestnáctky po zemi k pravé tyči.
    90+2. Quincy PROMES - 3:4
     
    90+3
    Spartak ještě útočí a snaží se vyrovnat. Zdá se, že domácí fotbalisté budou ještě mít roh z pravé strany a asi přijde dlouhý aut.
     
    90+4
    Balon pouze prosvištěl hostujícím vápnem a Guilherme byl měl vykopávat od své branky.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Zásahy brankářů:
    Selichov (Spartak) – 4
    Guilherme (Lokomotiv) – 4
     
    Spartak si tohle derby prohrál sám. Měl ho skvěle rozehrané, ale Samedov si zcela nepochopitelně nechal dát druhou žlutou kartu za simulováním. Tím se hostující celek dostal do zápasu. Lokomotiv do toho vstřelil kontaktní branku Barinovem, který zakončil hlavou k levé tyči. Jak se říká, to vlilo hostům krev do žil. Začal tlak Lokomotivu, Spartak se ve druhé půli především bránil. Soupeř působil sebevědomě. (18:35:46)

    Vít Muzikář

    Branky: 30. Glušakov (Promes), 43. L. Adriano (Promes), 90+2. Promes – 48. Barinov (Manuel Fernandes), 69. Alexej Mirančuk (Manuel Fernandes), 83. Kolomejcev (Manuel Fernandes), 90+1. Manuel Fernandes

    Karty:   27. Samedov (SPM) – 59. Alexej Mirančuk (LMO), 64. Manuel Fernandes (LMO), 72. Ignatěv (LMO)   45+1. Samedov (SPM)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 7:3. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 8:10.
    FK Spartak Moskva: Selichov – Tasci, Ananidze (46. Melgarejo), Glušakov, Promes – L. Adriano, Bocchetti, Samedov, D. Kombarov – Ješčenko, Pašalić (72. Fernando).
    Náhradníci: Rebrov – Petković, Fernando, Džikija, Tigijev, Bakajev, S. Samsonov, Ščerbakov, Melgarejo, Kutěpov, Davydov, I. Popov.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Manuel Fernandes, Pejčinović, Farfán, Ignatěv – Tarasov (46. Anton Mirančuk), Igor Denisov, Rybus, S. Kvěrkvelija – Barinov (78. Kolomejcev), Alexej Mirančuk.
    Náhradníci: Medveděv, Kočenkov – Kasajev, Korjan, Michalik, Kolomejcev, Rotenberg, Vitalij Denisov, Galadžan, Anton Mirančuk, Lysov.

    Rozhodčí: Jeskov
    bahis siteleri