Vladivostok – Soči 4:0 (kon.) | Kunlun – Ufa 2:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 2:3 (po pr.)
Magnitogorsk – Toljatti 1:3 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Riga 2:1 (2:1 po s.n.)
Petrohrad – Spartak Moskva 1:3 (kon.)
po prodl.
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:3 (1:2, 1:0, 0:0 - 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 02.11.2017, 15:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:45
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Druhý bod míří na konto Traktoru! Trjamkin udělal osudovou chybu u zadního mantinelu v obranném pásmu, Linus Videll se zadarmo dostal ke kotouči a ten přihrál IGORU POLYGALOVOVI, jenž pozdržel zakončení a počkal si, až Kovář vyjede, čímž mu odkryl většinu branky. Asistence: Linus Videll.
    21:50 Michal ČAJKOVSKÝ - 2:2
     
    21:50
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist využívá přesilovku a opět srovnává krok! Alexej Michnov si ze strany nabruslil až před brankoviště, ale za Děmčenka puk neprotlačil. Ze změti hokejek kotouč nakonec vyletěl u MICHALA ČAJKOVSKÉHO a ten z mezikruží nekompromisně propálil všechny překážky mezi ním a síti v hostující kleci. Asistence: Alexej Michnov.
    17:08 Alexandr ŠAROV - 1:2
     
    17:08
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Necelé tři minuty před koncem úvodní části se hosté vrací do vedení! Maxim Jakuceňa aktivně napadal v útočném pásmu a přinutil udělat kritickou chybu Krikunova. Puk se těsně před Kovářovým brankovištěm ocitl u ALEXANDRA ŠAROVA a ten ho snadno dopravil za brankovou čáru. Asistence: Maxim Jakuceňa.
    13:16 Denis KULJAŠ - 1:1
     
    13:16
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A těm se ve čtrnácté minutě zápasu povedlo vyrovnat na 1:1! Golyšev táhl přečíslení dvou na jednoho, které Simakov neproměnil. Děmčenko však neměl puk pod kontrolou a toho využil dojíždějící DENIS KULJAŠ, který neměl problém za zády dezorientovaného brankáře dorazit kotouč do sítě. Asistence: Alexej Simakov, Anatolij Golyšev.
    07:04 Alexandr ČERNIKOV - 0:1
     
    07:04
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Další hostující střela už končí gólem a Traktor se tak dostává do vedení! Kovář v tomto případě asi nemá zcela čisté svědomí, neboť jej nenápadným zakončením z těžkého úhlu zaskočil ALEXANDR ČERNIKOV. Tahle střela z pravé strany určitě byla chytatelná. Asistence: Maxim Jakuceňa.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 14. Kuljaš (Simakov, Golyšev), 22. Čajkovský (Michnov) – 8. Černikov (Jakuceňa), 18. Šarov (Jakuceňa), 62. Polygalov (Videll)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Čajkovský, Ljamin, Jegoršev, Mišarin, Kuljaš, Timašov – Milovzorov, Paré, Krikunov – Michnov (C), Torčeňuk, Česalin – Obidin, Pestunov, King – Simakov (A), Kučerjavenko, Golyšev.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Bailen, I. Višněvskij, Nikitin, Isajev, Mamajev, Borodkin, A. Petrov, Klimontov – Videll, Szczechura (A), Gynge – Jakuceňa (C), Šarov, Černikov (A) – Peňkovskij, Polygalov, Kravcov – Kokujov, Rybakov, Gubarev.

    Rozhodčí: Bukin, Spirin – Kučava, Palei
    bahis siteleri