Vladivostok – Soči 4:0 (kon.) | Kunlun – Ufa 2:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 2:3 (po pr.)
Magnitogorsk – Toljatti 1:3 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Riga 2:1 (2:1 po s.n.)
Petrohrad – Spartak Moskva 1:3 (kon.)
po prodl.
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:3 (1:2, 1:0, 0:0 - 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 02.11.2017, 15:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:45
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Druhý bod míří na konto Traktoru! Trjamkin udělal osudovou chybu u zadního mantinelu v obranném pásmu, Linus Videll se zadarmo dostal ke kotouči a ten přihrál IGORU POLYGALOVOVI, jenž pozdržel zakončení a počkal si, až Kovář vyjede, čímž mu odkryl většinu branky. Asistence: Linus Videll.
     
    56:33
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Ivan Višněvskij – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    54:32
    Francis Paré krásnou žabičkou přihrál přes posledního obránce Traktoru na Krikunova, který měl před sebou odkrytou část branky, ale Děmčenko ji výtečně ucpal levým betonem, do kterého domácí útočník kotouč poslal.
     
    40:19
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Paul Szczechura – 2 min., hákování).
     
    24:20
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Igor Polygalov – 2 min., hákování).
    21:50 Michal ČAJKOVSKÝ - 2:2
     
    21:50
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist využívá přesilovku a opět srovnává krok! Alexej Michnov si ze strany nabruslil až před brankoviště, ale za Děmčenka puk neprotlačil. Ze změti hokejek kotouč nakonec vyletěl u MICHALA ČAJKOVSKÉHO a ten z mezikruží nekompromisně propálil všechny překážky mezi ním a síti v hostující kleci. Asistence: Alexej Michnov.
     
    20:56
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Semjon Kokujov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    18:06
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Danil Gubarev – 2 min., hákování).
    17:08 Alexandr ŠAROV - 1:2
     
    17:08
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Necelé tři minuty před koncem úvodní části se hosté vrací do vedení! Maxim Jakuceňa aktivně napadal v útočném pásmu a přinutil udělat kritickou chybu Krikunova. Puk se těsně před Kovářovým brankovištěm ocitl u ALEXANDRA ŠAROVA a ten ho snadno dopravil za brankovou čáru. Asistence: Maxim Jakuceňa.
    13:16 Denis KULJAŠ - 1:1
     
    13:16
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A těm se ve čtrnácté minutě zápasu povedlo vyrovnat na 1:1! Golyšev táhl přečíslení dvou na jednoho, které Simakov neproměnil. Děmčenko však neměl puk pod kontrolou a toho využil dojíždějící DENIS KULJAŠ, který neměl problém za zády dezorientovaného brankáře dorazit kotouč do sítě. Asistence: Alexej Simakov, Anatolij Golyšev.
    07:04 Alexandr ČERNIKOV - 0:1
     
    07:04
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Další hostující střela už končí gólem a Traktor se tak dostává do vedení! Kovář v tomto případě asi nemá zcela čisté svědomí, neboť jej nenápadným zakončením z těžkého úhlu zaskočil ALEXANDR ČERNIKOV. Tahle střela z pravé strany určitě byla chytatelná. Asistence: Maxim Jakuceňa.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 14. Kuljaš (Simakov, Golyšev), 22. Čajkovský (Michnov) – 8. Černikov (Jakuceňa), 18. Šarov (Jakuceňa), 62. Polygalov (Videll)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Čajkovský, Ljamin, Jegoršev, Mišarin, Kuljaš, Timašov – Milovzorov, Paré, Krikunov – Michnov (C), Torčeňuk, Česalin – Obidin, Pestunov, King – Simakov (A), Kučerjavenko, Golyšev.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Bailen, I. Višněvskij, Nikitin, Isajev, Mamajev, Borodkin, A. Petrov, Klimontov – Videll, Szczechura (A), Gynge – Jakuceňa (C), Šarov, Černikov (A) – Peňkovskij, Polygalov, Kravcov – Kokujov, Rybakov, Gubarev.

    Rozhodčí: Bukin, Spirin – Kučava, Palei
    bahis siteleri