Chicago – Philadelphia 3:0 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Vancouver – New Jersey 0:2 (kon.)
Anaheim – Toronto 1:3 (kon.) | San Jose – Nashville 4:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 02.11.2017, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:30 Leo KOMAROV - 1:3
     
    58:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je tu navíc další špatná zpráva pro domácí mužstvo. Anaheim Ducks zkusili hru bez brankáře, John Gibson vyjel z branky a doufal, že vše proběhne v pořádku. Ale vhazování ve středním pásmu nakonec lépe zvládli Maple Leafs. Načež LEO KOMAROV vyrazil proti prázdné kleci, aby ji bez větších potíží trefil. Hosté tedy vedou o dva zásahy a pravděpodobně dnes zvítězí v základní hrací době. Asistence: Patrick Marleau.
     
    58:22
    Anaheim Ducks se už radovali z vyrovnání, jeden z rozhodčích gól potvrdil. Ale druhý byl proti, jelikož Jacob Silfverberg kotouč zasáhl bruslí. Ještě se ale bude kontrolovat video, tak uvidíme.
     
    45:04
    Jsou tu navíc další trable pro domácí mužstvo. Útočník Corey Perry dostává dvě minuty za podražení a jeho spoluhráči se tím pádem budou muset bránit v oslabení.
    41:09 Patrick MARLEAU - 1:2
     
    41:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hostující mužstvo jde dnes podruhé do vedení, a to poměrně nečekaně. Vše začalo na modré čáře v útočném pásmu Toronta, odkud vypálil Ron Hainsey. Nebylo to nic nebezpečného, puk sotva doletěl k brankovišti a John Gibson jej navíc moc dobře viděl. Jenže pak se dostal k dorážce PATRICK MARLEAU, který bekhendem i s troškou štěstí umístil puk za záda domácího ochránce klece. Maple Leafs tedy mají svůj těsný náskok zpátky a bude zajímavé sledovat, zda ho tentokrát dokážou udržet. Asistence: Ron Hainsey.
     
    36:20
    Beauchemin napálil pořádnou peckou z dálky tyčku branky Frederika Andersena. Opět domácím chyběl jen kousíček.
     
    35:37
    Sotva se jeden vyloučený hráč vrátil na led, další bude muset do boxu. Konkrétně hostující Gardiner, který se dle rozhodčí provinil držením protihráče. Takže nyní pro změnu šance pro domácí.
     
    33:05
    Rozhodčí budou poprvé v zápase vylučovat také na straně Anaheimu. Antoine Vermette totiž podrazil naprosto jasně Hymana, a tak nebylo co řešit. Toronto se může těšit na úvodní přesilovku utkání.
     
    30:58
    Marner rychle nabruslil do útočného pásma. Už to vypadalo, že bude zakončovat, ale pak posunul mezi kruhy na volného Bozaka. Ten krásnou střelou trefuje pouze náruč připraveného Gibsona. Ale moc pohledná akce.
     
    28:50
    Cogliano dostal puk na Vermetteho a druhý jmenovaný zkoušel před brankovištěm zakončit ze vzduchu. Kotouč sice trefil, ale stejně tak trefil betony připraveného Andersena.
     
    25:20
    Nejdříve Ondřej Kaše a pak Correy Perry v šanci. Druhý jmenovaný trefil tyčku Andersenovy klece, Honda Center to jen zahučelo. Perry napálil přesně spojnici.
     
    23:54
    Třetí trest v zápase a potřetí pro hráče Maple Leafs. James van Riemsdyk od arbitrů inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění. Tak uvidíme, jak si Ducks s přesilovkou poradí.
     
    21:14
    Sotva se Nikita Zajcev vrátil na led, je tu příležitost Maple Leafs. Sám proti Gibsonovi unikal Auston Matthews, ten však napálil pouze konstrukci zařízení.
     
    19:53
    John Gibson zákrokem ve stylu Dominika Haška zabránil inkasování ve vlastní přesilovce, když se Leafs dostali do přečíslení. Opravdu moc nechybělo.
     
    18:55
    Ještě jeden trest v této třetině pro Maple Leafs. A opět si půjde sednout obránce hostujícího týmu Nikita Zajcev. Tentokrát musí pykat za držení protihráče. Možnost pro Ducks otočit výsledek.
    09:09 Ondřej KAŠE - 1:1
     
    09:09
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jenže máme velmi brzy vyrovnáno. Ani tentokrát Anaheim soupeře nijak nepřehrával a těžko se dostával k brance. Domácímu celku ale v tomto případě přálo štěstí. Český útočník ONDŘEJ KAŠE totiž neváhal a z levé strany zkusil vypálit z otočky. Kdyby puk nikdo netečoval, pravděpodobně ho Frederik Andersen zastaví. Jenže po Kašeho střele se puk odrazil od nohy bránícího hráče a zamířil přímo do sítě. Takže máme vyrovnáno a začínáme prakticky od nuly. Asistence: Derek Grant, Josh Manson.
    07:54 Connor BROWN - 0:1
     
    07:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zatím nebyly k vidění prakticky žádné šance. Ale z první větší příležitosti tohoto zápasu se Toronto Maple Leafs okamžitě prosazují. Hosté jednoduše získali útočné pásmo, konkrétně měl puk na hokejce James van Riemsdyk. Ten z pozice kolem levého kruhu moc dobře viděl najetého CONNORA BROWNA. První jmenovaný nahodil kotouč směrem na branku Ginbsona a Brown následně tečoval puk přesně mezi betony anaheimského ochránce svatyně. Moc povedená hostující souhra. Uvidíme, co na to Ducks. Asistence: James van Riemsdyk, Ron Hainsey.
     
    00:37
    Ještě neutekla ani minuta první třetiny a už tu máme úvodní trest. Hráč Toronta Nikita Zajcev od rozhodčích dostává dvě minuty za vysokou hůl, to je tedy šance pro Anaheim.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 10. O. Kaše (D. Grant, Manson) – 8. Co. Brown (J. van Riemsdyk, Hainsey), 42. Marleau (Hainsey), 59. Komarov (Marleau)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – H. Lindholm, Manson, Beauchemin, Montour, Vatanen, Jaycob Megna – Rakell, Kossila, Perry – Cogliano, Vermette, Silfverberg – N. Ritchie, D. Grant, O. Kaše – Rasmussen, Wagner, L. Shaw.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly, Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Borgman, C. Carrick – Hyman, Matthews, W. Nylander – Marleau, Kadri, Komarov – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – M. Martin, Leivo, Co. Brown.

    Rozhodčí: Brenk, O'Rourke – Rody, Gibbons

    Diváci: 15 628
    bahis siteleri