Havlíčkův Brod – Pardubice 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 1:3 (kon.) | Slavia – Kladno 4:3 (2:0 po s.n.)
Chomutov – K. Vary 2:3 (kon.) | Havířov – Zlín 2:3 (1:2 po s.n.) | Sparta – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 5:4 (po pr.) | Plzeň – HC Litvínov 2:1 (kon.) | Vítkovice – Třinec 1:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 0:2, 4:0 - N 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 08.09.2018, 12:00 • ZS Kotlina • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    60:32
    Dynamo bude hrát 53 sekund v pěti proti třem! Marek Tecl (HBR) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    59:29
    V závěru je ještě vyloučen Vojtěch Veverka (HBR), hosté tak mohou alespoň korigovat skóre v početní výhodě.
     
    56:46
    Hosté mají jedinečnou možnost k vyrovnání v přesilové hře. Štěpán Dudycha (HBR) si totiž při bránění pomohl podrážením.
     
    49:17
    Jiří Hromádka mířil ve vlastním oslabení dopředu, místo toho se ale Bruslaři budou bránit ve třech. Radim Pejchal (HBR) ze střídačky zřejmě utrousil nějaké nevybíravé slůvko směrem k rozhodčím nebo soupeři a je vyloučen na dvě minuty za nesportovní chování.
     
    47:45
    Teď se ale musí domácí bránit. Vojtěch Veverka (HBR) je potrestán dvěma minutami za pozdní dohrání.
     
    39:14
    Pavel Vaňous (HBR) míří na trestnou lavici za hákování. Je to ale pro něj přijatelnější varianta, bez jeho zákroku by Jiří Bucek mohl zasunout puk do odkryté klece.
     
    36:46
    Dominik Arbelovský neudržel nahození Petra Antoníčka, Michal Rouha (PCE) si ale při snaze o dorážku počínal až příliš důrazně, a je tak vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    29:00
    Domácí mají šanci vyrovnat v přesilové hře. Michal Rouha (PCE) se provinil útočným faulem, je vyloučen za hákování.
     
    26:49
    Domácí se budou muset bránit ve čtyřech. Štěpán Dudycha (HBR) za vlastní bránou podrazil soupeře, za což musí být potrestán.
     
    17:38
    Před Filipem Klofáčem se otevřel prostor, ten mu ale zavřel Petr Antoníček (PCE). Jenže havlíčkobrodského útočníka srazil k ledu kolenem, za což vyfasoval dvouminutový trest.
     
    10:46
    Síly na ledě se vyrovnají. Adam Dvořák (HBR) zatáhl při úniku pardubického útočníka za záchranou brzdu a je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    10:05
    Bruslaři se drží v útočném pásmu, teď je hra ovšem přerušena. Filip Koffer (PCE) s Vojtěchem Veverkou (HBR) jsou vzájemně vyloučení za podražení.
     
    08:35
    Pavel Vaňous inkasoval tvrdý úder a na střídačku odjíždí značně otřesený. Tomáš Jelínek (PCE) je za tento souboj oceněn pětiminutovým trestem + trestem do konce utkání, pro něj tak zápas končí. Pětiminutový trest za něj odpyká Ondřej Rohlík.
     
    04:35
    Přesilovou hru si vyzkouší také mužstvo z Vysočiny. Radek Šír (PCE) při obranné snaze zasáhl protihráče vysokou holí, za což míří na trestnou lavici.
     
    01:39
    Brankář Havlíčkova Brodu je v permanenci. Domácí se pak dostali na chvíli do útoku, jenže Marek Tecl (HBR) se provinil nedovoleným bráněním a Bruslaři se budou bránit ve čtyřech.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 41. Veverka, 55. Košťál (Vaňous), 56. Vacík (Cachnín), 59. Cachnín (Tecl, Dudycha) – 27. Bučko (Chára, Rozlílek), 40. Kostka (Bucek, Bučko), 62. Bučko (Bucek, Koffer)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Nedvěd) – Vacík, Dudycha, Nepokoj, Pejchal (A), Najman, Dvořák, Krejčí – Veverka, Cachnín (A), Tecl (C) – Petržilka, Hromádka, Fiala – Vaňous, Košťál, Kopic – Klofáč, Pokorný
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Vlk) – Dubovčí, Hrádek, Leder, Nedelka, Bučko, Jelínek, Kaštánek – Rouha, Rozlílek (C), Antoníček, Koffer, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek (A), Trejbal, Tobiáš

    Rozhodčí: Petr Lacina – Ondřej Polák, Lukáš Rampír
    thejrc.org