Havlíčkův Brod – Pardubice 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 1:3 (kon.) | Slavia – Kladno 4:3 (2:0 po s.n.)
Chomutov – K. Vary 2:3 (kon.) | Havířov – Zlín 2:3 (1:2 po s.n.) | Sparta – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 5:4 (po pr.) | Plzeň – HC Litvínov 2:1 (kon.) | Vítkovice – Třinec 1:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 0:2, 4:0 - N 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 08.09.2018, 12:00 • ZS Kotlina • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    61:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Bonusový bod z nadstavby vybojovali hosté, když využili dvojnásobnou početní převahu. MARTIN BUČKO napřáhl na modré čáře po přihrávce Jiřího Bucka a jeho rána skončila za zády havlíčkobrodského brankáře! Asistence: Jiří Bucek, Filip Koffer.
     
    58:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru nevyužili, následně tak zkusili ještě hru bez brankáře. To se jim ale nevyplatilo. Kotouče se ujali domácí a RICHARD CACHNÍN jej nasměřoval do odkryté klece, čímž zřejmě pojistil tříbodové vítězství Bruslařů. Asistence: Marek Tecl, Štěpán Dudycha.
     
    55:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři dvěma slepenými góly zcela otáčí vývoj zápasu! Richard Cachnín přihrál na modrou čáru DOMINIKU VACÍKOVI, jenž se opřel do kotouče a jeho tvrdá rána se zastavila až v síti! Asistence: Richard Cachnín.
     
    54:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Dominik Arbelovský lehké nahození ze středního pásma okamžitě vytřepal z rukavice a rozehrál na spoluhráče. Pavel Vaňous pak nastartoval JAKUBA KOŠŤÁLA, jenž se dostal za hostující obranu a střelou za levý beton vyrovnal! Asistence: Pavel Vaňous.
     
    40:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Takový vstup do třetí třetiny si domácí možná ani v tom nejideálnějším scénáři nepředstavovali. Dynamo chybovalo v rozehrávce a VOJTĚCH VEVERKA zůstal před bránou úplně sám. Kousek si puk potáhl a pak se trefil nad brankářovu vyrážečku! Bez asistence.
     
    39:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pavel Vaňous nakonec jen o pár sekund oddálil to, co se nakonec stejně muselo stát. Hosté přesilovou hru bleskově využívají, na konci rychlé kombinace stál úspěšný střelec MARTIN KOSTKA! Asistence: Jiří Bucek, Martin Bučko.
     
    26:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se v přesilové hře rychle prosazují a připravují Dominika Arbelovského o jeho neprůstřelnost! Dominik Chára hned po buly přihrál MARTINU BUČKOVI, jenž se nemýlil! Asistence: Dominik Chára, Vít Rozlílek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 41. Veverka, 55. Košťál (Vaňous), 56. Vacík (Cachnín), 59. Cachnín (Tecl, Dudycha) – 27. Bučko (Chára, Rozlílek), 40. Kostka (Bucek, Bučko), 62. Bučko (Bucek, Koffer)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Nedvěd) – Vacík, Dudycha, Nepokoj, Pejchal (A), Najman, Dvořák, Krejčí – Veverka, Cachnín (A), Tecl (C) – Petržilka, Hromádka, Fiala – Vaňous, Košťál, Kopic – Klofáč, Pokorný
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Vlk) – Dubovčí, Hrádek, Leder, Nedelka, Bučko, Jelínek, Kaštánek – Rouha, Rozlílek (C), Antoníček, Koffer, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek (A), Trejbal, Tobiáš

    Rozhodčí: Petr Lacina – Ondřej Polák, Lukáš Rampír
    thejrc.org