Bílina – Klatovy 4:3 (kon.) | Řisuty – Děčín 3:5 (kon.) | Sokolov – Kobra 3:2 (kon.)
Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 4:3 (kon.) | Jablonec n/N – Letňany 8:6 (kon.) | Nymburk – Kolín 4:1 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
8:6 (3:3, 4:2, 1:1)
HC Letci Letňany
Středa 31.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:27
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nyní už je zřejmě rozhodnuto, domácí hokejisté nakonec přesilovou hru dokázali využít. Před Mičánem postupně přituhovalo, až mu kotouč procedil za záda pozičně dobře postavený TOMÁŠ PLÍHAL. 8:6! Asistence: Lukáš Abraham, Kamil Bříška.
     
    56:06
    Tomáš Brokeš obdržel přihrávku do jízdy. Na levém kruhu se napřáhl až ke stropu stadionu a mohutně vypálil, Jan Mičán záludnou střelu na dva pokusy schovává v rukavici!
     
    54:32
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Šilhan – 2 min., nedovolené bránění).
     
    53:30
    Jiří Babec nakopl motory, a dostal se za modrou čáru. Z velké dálky poté z nápřahu vypálil, a Mičána podruhé ve třetí části zachránila proti ráně branková konstrukce!
     
    50:40
    Letňany právě vstřelily branku!
    Na ledě je víc prostoru, z čehož hosté těží a snižují na 6:7 z jejich pohledu! Rychlý brejk zakončil do poloodkryté klece DOMINIK VALÍK poté, co jej nádherně našel Jaroslav Chlouba. Asistence: Jaroslav Chlouba, Denis Heldák.
     
    50:07
    Tomáš Plíhal v akci dvou na jednoho vybídl ke gólu Jakuba Babce, ten si sjel až k Mičánovi, avšak ten svižnou střelu výborně vyrazil! Letňany ještě žijí.
     
    49:13
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Barbora – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pavlů – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    48:18
    Tady už chyběly centimetry, dělovka Petra Pilaře od modré čáry skončila na tyčce Mičánova chrámu! Tlak Severočechů stále narůstá.
     
    47:11
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Horák – 2 min., sekání).
     
    43:59
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:05
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Melovič – 2 min., držení).
     
    39:18
    Kamil Bříška se po pravém křídle krásně natlačil až do bezprostřední blízkosti Jana Mičána. Právě na malé vzdálenosti však nakonec ztroskotal, neměl už totiž kudy dostat pryž do sítě!
     
    35:54
    Vlci právě vstřelili branku!
    Další nápor Severočechů a další gól. Tomáš Plíhal ještě z levé strany neuspěl, ale pro puk si dojel až za branku a našel Bříšku. Ten poslal kotouč po ledě na Mičána, PETR PILAŘ do něj zřejmě jemně sáhl čepelí a Jablonec tak znovu vede o dva góly! Asistence: Kamil Bříška, Tomáš Plíhal.
     
    33:16
    Letňany právě vstřelily branku!
    To je jízda! Letci v oslabení snižují. Zdlouhavá kombinace mezi Bříškou a Mrkvičkou vedla pouze ke ztrátě. Poté už Václav Beran snadno vyslal do samostatného úniku JAROSLAVA CHLOUBU. Při dnešní konstalaci hvězd bylo víceméně jasné, že to dopadne další změnou skóre! Útočník Letňan uspěl ranou pod lapačku. Asistence: Václav Beran.
     
    32:54
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Kotyra – 2 min., vražení na hrazení).
     
    31:54
    Vlci právě vstřelili branku!
    A máme tu další trefu. První letka domácích Vlků opět roztočila před Janem Mičánem pořádný kolotoč, na jehož konci byl tentokráte zblízka skórující KAMIL BŘÍŠKA. Obrana Letňan mladému brankáři zrovna nepomáhá! Asistence: Tomáš Plíhal, Tomáš Mrkvička.
     
    30:55
    Letňany právě vstřelily branku!
    Jablonec obrovskou chybou nabídl soupeři snížení na rozdíl jednoho gólu! Puk byl darován Bartoloměji Uhlířovi. Ten se neukvapil a poslal jej napříč brankovištěm, načež už to neměl neobsazený DENIS HELDÁK zrovna dvakrát složité. Asistence: Bartoloměj Uhlíř.
     
    28:26
    Vlci právě vstřelili branku!
    Bylo by v dnešním utkání něco v nepořádku, kdyby také nyní nenásledoval slepený gól. Petr Pilař tentokráte nabíjel ROMANU ŠVÍKOVI, který se trefil naprosto neomylně mezi ruku a tělo gólmana Letňan. 5:3! Asistence: Petr Pilař, David Homolka.
     
    28:09
    Vlci právě vstřelili branku!
    V ponechané výhodě se dostává Jablonec do vedení! Petr Pilař krásně potáhl kotouč až na pravý kruh a přenesl hru křížem na PATRIKA MAĎARA, jenž z voleje propálil Jana Mičána! Asistence: Petr Pilař, Tomáš Brokeš.
     
    22:48
    Roman Švík (JBL) se trošku těžkopádně prodíral do útočného pásma. Poté, co přišel o kotouč, se ještě ohnal po soupeři a vyfasoval dvě minuty za podrážení.
     
    17:58
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letci těží z minima maximum, znovu je srovnáno! Jakub Jelínek trestuhodně podcenil nahození DOMINIKA BARBORY, a překvapen našel černou gumu až za zády. 3:3! Asistence: Tomáš Dyrynk.
     
    17:35
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácím stačilo k využití přesilovky všehovšudy pět sekund! Ihned po vyhraném vhazování chytře nahodil od modré čáry Tomáš Mrkvička. Na brankovišti postavený TOMÁŠ PLÍHAL krásnou tečí usměrnil kotouč za Mičána a dostal svůj tým do vedení. Asistence: Tomáš Mrkvička, Lukáš Tondr.
     
    17:30
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Fabiánek – 2 min., podrážení).
     
    13:44
    A vzápětí mohl Jablonec znovu vést. Tomáš Plíhal pálil z parádní pozice mezi kruhy, nicméně Jan Mičán dnes podruhé zachránil svůj celek pomocí ramene!
     
    13:28
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to je neskutečná pasáž, máme vyrovnáno! Severočeši ujeli do přečíslení tří na jednoho. Táhl jej Kamil Bříška, jenž se z pravé strany snažil do poslední chvíle přihrávat. Puk se k němu od beka šťastně odrazil zpět, načež už jej domácí forvard zametl do sítě. Asistence: Tomáš Plíhal.
     
    13:08
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to je něco, Pražané vzápětí otáčejí skóre! Heldák vybídl JANA ŠERGLA, jenž si najel na levý kruh a výbornou střelou nedal Jakubu Jelínkovi šanci. 1:2! Asistence: Denis Heldák.
     
    12:54
    Letňany právě vstřelily branku!
    Dnes zatím vidíme trošku kuriózní góly. Jaroslav Chlouba vyhrál buly čistě za sebe. Od modré čáry poté nahodil po ledě ADAM KELLER, jehož na první pohled neškodná střela skončila k překvapení všech v brance! Asistence: Jaroslav Chlouba.
     
    10:04
    A další obrovská šance Vlků v oslabení, nyní na holi Pilaře. Ten se objevil úplně sám mezi kruhy, ovšem Mičán vytáhl skvělý zákrok ramenem, čímž podržel své barvy.
     
    09:45
    Jelínek vykopl střelu k Maďarovi, který ránou přes celé hřiště zaměstnal Mičána. Ten poté vyrobil další minelu, když rozerhál přímo na Plíhala, jenž k velkému štěstí hostů nepropasíroval touš za čáru!
     
    08:41
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Frk – 2 min., podrážení).
     
    05:36
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Nezbeda – 2 min., podrážení).
     
    04:31
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak toto si Jan Mičán za rámeček určitě nevystaví! TOMÁŠ BROKEŠ se po levém křídle protáhl až na úroveň brankové čáry, a zkusil nahodit kotouč na bližší tyčku. Tam hostující gólman trestuhodně zaváhal a našel jej až za betonem. Asistence: Jakub Mulač.
     
    01:13
    Obrovská šance Vlků! Už se zdálo, že když Tomáš Brokeš prováhal střeleckou pozici mezi kruhy, nic z akce nebude. Domácí útočník však krásně z otočky nalezl Patrika Maďara, který těsně přestřelil odkrytou klec.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 5. Brokeš (Mulač), 14. Bříška (Plíhal), 18. Plíhal (Mrkvička, L.Tondr), 29. Maďar (Pilař, Brokeš), 29. Švík (Pilař, Homolka), 32. Bříška (Plíhal, Mrkvička), 36. Pilař (Bříška, Plíhal), 57. Plíhal (Abraham, Bříška) – 13. Keller (Chlouba), 14. Šergl (Heldák), 18. Barbora (Dyrynk), 31. Heldák (Uhlíř), 34. Chlouba (Beran), 51. Valík (Chlouba, Heldák)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Abraham, Šuráň, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Plíhal (C), Mulač, Maďar, Bříška.
    HC Letci Letňany: Mičán (Fürst) – Valík, Gebell, Beran (C), Eliáš, Keller – Fabiánek, Prchal, Chlouba, Hanuš, Dyrynk, Šergl, Uhlíř, Šilhan, Vitouch, Barbora, Kotyra, Horák, Heldák.

    Diváci: 281
    bahis siteleri