Buffalo – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Carolina 3:5 (kon.) | Boston – Calgary 6:4 (kon.)
NY Islanders – Chicago 3:2 (po pr.) | Montreal – Vancouver 2:0 (kon.) | St. Louis – Washington 5:2 (kon.)
Los Angeles – Tampa 2:6 (kon.)
konec
Boston Bruins
6:4 (2:1, 1:1, 3:2)
Calgary Flames
Pátek 04.01.2019, 01:08 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:10 Brad MARCHAND - 6:4
     
    58:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    Místo závěrečného tlaku je rozhodnuto. Calgary rychle ztratilo puk a BRAD MARCHAND, po vcelku náročné cestě společně s Davidem Pastrňákem, zakončil do prázdné branky. Asistence: David Pastrňák, Patrice Bergeron.
    56:27 Mikael BACKLUND - 5:4
     
    56:27
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A zápletka je na světě! MIKAEL BACKLUND přijal puk mezi kruhy, a i když byl tísněn obráncem soupeře a byl navíc zády k brance, podařilo se mu přes hokejku bránícího hráče poslat puk do pravého horního rohu Halákovy klece. Asistence: Mark Giordano, Rasmus Andersson.
    53:46 Jake DEBRUSK - 5:3

    via Gfycat

     
    53:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí udělali velký krok k tomu, aby dnes vyhráli. JAKE DEBRUSK se prosmýkl až před hostujícího gólmana a efektně ho obstřelil. Zvyšuje na 5:3. Asistence: David Krejčí.
    49:27 Johnny GAUDREAU - 4:3
     
    49:27
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Vyhrané vhazování v útočném pásmu a rychlá kombinace vede ke snížení Calgary na 3:4. Gól to byl ale jeden z těch kurióznějších – JOHNNY GAUDREAU totiž nebyl vůbec ve střeleckém úhlu, vlastně střílel do zad Haláka, od nichž se puk odrazil do branky. Asistence: Sean Monahan, Noah Hanifin.
    40:54 David PASTRŇÁK - 4:2
     
    40:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK zachytil v útočném pásmu nahození Toreyho Kruga a sám se zjevil před brankářem Smithem. Český ostrostřelec nezaváhal a vsítil svůj 25. gól v sezoně. Asistence: Torey Krug, Jaroslav Halák.
    21:41 Brad MARCHAND - 3:2
     
    21:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRAD MARCHAND bleskově strhává vedení opět na stranu Bostonu. Střílenou přihrávku od modré úspěšně zasunul za záda hostujícího brankáře. Asistence: Torey Krug, Patrice Bergeron.
    21:05 Elias LINDHOLM - 2:2

    via Gfycat

     
    21:05
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Gól ale platí! Halák zachytil zakončení Gaudreaua, avšak ELIAS LINDHOLM úspěšně dopíchl puk za záda slovenského brankáře a srovnává na 2:2. Asistence: Johnny Gaudreau, Noah Hanifin.
    14:19 Jake DEBRUSK - 2:1

    via Gfycat

     
    14:19
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu! Krejčího střelu od modré protečoval za záda brankáře Smitha JAKE DEBRUSK! Asistence: David Krejčí, Ryan Donato.
    09:02 John MOORE - 1:1

    via Gfycat

     
    09:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! JOHN MOORE z pravého kruhu poslal přesnou střelu pod vyrážečku Smitha a využil přesilovku. Asistence: Matt Grzelcyk, Jakob Forsbacka-Karlsson.
    07:46 Michael FROLÍK - 0:1

    via Gfycat

     
    07:46
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Jankowski vyrazil do útoku a z druhé vlny ho doplnil navrátivší MICHAEL FROLÍK! Ačkoliv Jankowski natřikrát nedokázal překonat Haláka, puk, který se odrazil do brankoviště, dokázal právě český útočník dorazit. Asistence: Mark Jankowski.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 10. J. Moore (Grzelcyk, Forsbacka-Karlsson), 15. DeBrusk (Krejčí, Donato), 22. Marchand (Krug, Bergeron), 41. Pastrňák (Krug, Halák), 54. DeBrusk (Krejčí), 59. Marchand (Pastrňák, Bergeron) – 8. Frolík (Jankowski), 22. E. Lindholm (J. Gaudreau, Hanifin), 50. J. Gaudreau (Monahan, Hanifin), 57. Backlund (Giordano, R. Andersson)


    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – Carlo, Chára, K. Miller, Grzelcyk, J. Moore, Krug – Pastrňák, Bergeron, Marchand – DeBrusk, Krejčí, Donato – Wagner, Acciari, Kuraly – Forsbacka-Karlsson, Cave, Heinen.
    Calgary Flames: M. Smith (Gillies) – Brodie, Giordano, Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Kylington – E. Lindholm, Monahan, J. Gaudreau – Frolík, Backlund, Tkachuk – Neal, Jankowski, S. Bennett – Hathaway, D. Ryan, Czarnik.
    bahis siteleri