Buffalo – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Carolina 3:5 (kon.) | Boston – Calgary 6:4 (kon.)
NY Islanders – Chicago 3:2 (po pr.) | Montreal – Vancouver 2:0 (kon.) | St. Louis – Washington 5:2 (kon.)
Los Angeles – Tampa 2:6 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:6 (0:3, 1:2, 1:1)
Tampa Bay Lightning
Pátek 04.01.2019, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:36 Drew DOUGHTY - 2:6
     
    57:36
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí kosmeticky upravují skóre, při přesilové hře se z levé strany trefuje DREW DOUGHTY, který prostřelil Vasilevského. Asistence: Anže Kopitar a Dustin Brown.
    50:04 Mathieu JOSEPH - 1:6
     
    50:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    Drew Doughty (Los Angeles) vůbec nestíhal v rychlostním souboji s MATHIEU JOSEPHEM, ke vší smůle domácích byl ale posledním obráncem, takže Joseph se dostal sám před Quicka, kterého překonal takovou lehkou žabkou nad vyrážečku. Asistence: Ryan Callahan.
    37:05 Steven STAMKOS - 1:5
     
    37:05
    Tampa právě vstřelila branku!
    Neskutečné, jak Tampa dokáže využívat přesilové hry. Vypadá to tak lehce a snadno – v gólových situacích někdo naznačí střelu, jako nyní Kučerov, místo střely v poslední chvíli přihraje, prudký pas tentokrát našel na levé straně STEVENA STAMKOSE, který v podřepu trefuje z voleje přesně pod vingl. Jonathan Quick, ani obránci, neměli čas se přemístit. Asistence: Nikita Kučerov a Victor Hedman.
    27:55 Austin WAGNER - 1:4
     
    27:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Výborná akce AUSTINA WAGNERA, který vybojoval puk ve středním pásmu, během pár kroků nabral obrovskou rychlost, ujel obránci Tampy, dostal se z pravé strany před branku soupeře a střelou nad vyrážečku Vasilevského snižuje na 1:4 z pohledu LA. Bez asistence.
    20:25 Ryan MCDONAGH - 0:4
     
    20:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Parádní vstup hostů do druhé třetině, RYAN MCDONAGH vypálil z levé strany, vypadalo do, že jeho pokus ještě jemně tečoval obránce Dustin Brown, každopádně puk skončil v domácí brance a hosté vedou již 4:0. Asistence: Brayden Point a Nikita Kučerov.
    14:05 Ryan CALLAHAN - 0:3
     
    14:05
    Tampa právě vstřelila branku!
    Jake Muzzin (Los Angeles) dlouho avizoval přihrávku ve střední třetině, což vystihl RYAN CALLAHAN, který se dostal do samostatného úniku. Na Quicka jel přímo středem, mezi dvěma obránci, kteří neměli šanci zasáhnout... blafák do bekhendu a puk končí za zády domácího gólmana. Bez asistence.
    07:53 Brayden POINT - 0:2
     
    07:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    I druhou přesilovou hru Tampa využívá a znovu je to díky parádní souhře, kdy Stamkos z levé strany naznačuje střelu, tím rozhodí Quicka, který pak již nestihne zareagovat na přihrávku na BRAYDENA POINTA a jeho následnou střelu. Navíc šlo o střelu pod víko, z levé strany, tak je otázka, zda by vůbec Quick byl schopen s tímto pokusem něco udělat. Asistence: Steven Stamkos a Nikita Kučerov.
    06:28 Nikita KUČEROV - 0:1
     
    06:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa přesilovky umí parádně, to dokazují hosté i nyní, kdy Steven Stamkos naznačil na levé straně střelu, místo toho přihrál na pravou stranu, odkud NIKITA KUČEROV zakončuje do odkryté branky. Asistence: Steven Stamkos a Tyler Johnson.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 28. Wagner, 58. Doughty (Kopitar, D. Brown) – 7. Kučerov (Stamkos, T. Johnson), 8. B. Point (Stamkos, Kučerov), 15. Callahan, 21. McDonagh (B. Point, Kučerov), 38. Stamkos (Kučerov, Hedman), 51. Joseph (Callahan)


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Forbort, Doughty, Muzzin, Walker, Phaneuf, Fantenberg – Iafallo, Kopitar, D. Brown – Leipsic, J. Carter, Kovalčuk – Ščerbak, Kempe, Toffoli – Wagner, N. Thompson, Luff.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Hedman, Strålman, McDonagh, Černák, Coburn, Sergačjov – Palát, Stamkos, Killorn – T. Johnson, B. Point, Kučerov – Erne, Cirelli, Gourde – Joseph, Paquette, Callahan.

    Rozhodčí: McIsaac, Hebert – Cameron, Gawryletz
    bahis siteleri