Atlético – Girona 2:0 (kon.) | Espanyol – Getafe 1:1 (kon.) | Villarreal – Barcelona 4:4 (kon.)
konec
Villarreal CF
4:4 (1:2)
FC Barcelona
Úterý 02.04.2019, 21:30 • Estadio de la Cerámica, Villarreal • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (23:30:24)
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 9:9. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 10:10.
     
    Je konec! Barcelona nakonec ve fantastickém utkání dokázala uhrát bod za remízu 4:4. Villarreal přitom vlétl do zápasu hodně aktivně, ale ter Stegen zlikvidoval dvě obrovské šance! Barcelona pak udeřila ve 13. minutě, kdy se prosadil Philippe Coutinho! O čtyři minuty později navíc navýšil hostující vedení Malcom! Domácí to však nezabalili a ve 24. minutě snížil Samuel Chukweze! Před přestávkou mohl Villarreal dokonce vyrovnat, ale Chukweze svou druhou branku nepřidal.

    Velké věci se děly po změně stran! Po pěti minutách totiž dokázal vyrovnat Karl Toko Ekambi! Villarrealu to však nestačilo a Vicente Iborra dokonce poslal domácí celek do vedení. Deset minut před koncem pak navýšil vedení střídající Carlos Bacca! Jenže pak se děly věci! Domácí stoper Álvaro González se po druhé žluté kartě nechal vyloučit. Barcelona si vypracovala tlak a střídající Lionel Messi v devadesáté minutě snížil na rozdíl jediné branky. Šanci na vyrovnání měl Alba, ale Asenjo jeho pokus vyrazil na roh. Po něm se však dostal do zakončení Luis Suárez, který famózní ranou vyrovnal!
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Luis SUÁREZ - 4:4
     
    90+4
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Barcelona nakonec dokázala vyrovnat! Hosté zahrávali poslední rohový kop. Centrovaný míč propadl do volného prostoru, odkud zakončil LUIS SUÁREZ, jehož dělovka skončila v síti! Domácí jsou na kolenou!
     
    90+3
    Jordi Alba v poslední minutě nastavení dostal přihrávku do velkého vápna, ale Asenjo vyrazil ven z branky, vrhl se mu pod nohy a spasil Villarreal před pohromou!
     
    90+2
    Cáseres zajel na vlastní polovině do kotníku Jordiho Alby a dostává žlutou kartu.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
    90. Lionel MESSI - 4:3
     
    90
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Drama je na světě! Barcelona zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal mistr LIONEL MESSI, který nádhernou střelou o tyč nedal brankáři šanci!
     
    89
    Jordi Alba poslal přihrávku na levé křídlo, jenže tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů. Fotbalisté Barcelony se i v závěru snaží o útočení.
     
    88
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Samuel Chukweze, přichází Daniele Bonera.
     
    87
    Álvaro González si za hloupý faul nechal dát druhou žlutou kartu a dnešní duel pro něj končí!
     
    86
    Za následné protesty dostává žlutou kartu také Lionel Messi.
     
    86
    Navíc přichází další žlutá karta pro vedoucí celek španělské ligy. Jejím adresátem je tentokrát Sergi Roberto.
     
    85
    Arturo Vidal ještě hecuje své spoluhráče k větší aktivitě, jenže proti pevnému defenzivnímu bloku to Barcelona bude mít hodně těžké.
     
    84
    Aleňá fauloval v blízkosti branky soupeře a dostává žlutou kartu.
     
    83
    Na stadionu panuje parádní atmosféra! Domácí fanoušci si užívají skvělý výkon svých oblíbenců. Villarreal je blízko k vítězství nad Barcelonou.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 24. Chukweze, 50. Toko Ekambi (Chukweze), 63. Iborra (Morlanes), 81. Bacca (Cazorla) – 13. Coutinho (Malcom), 17. Malcom (Arturo Vidal), 90. Messi, 90+4. L. Suárez

    Karty:   37. Álvaro González (VLR), 45+2. Ra. Funes Mori (VLR), 90+2. Cáseres (VLR) – 40. Busquets (BAR), 43. Lenglet (BAR), 78. Arturo Vidal (BAR), 84. Aleñá (BAR), 86. Roberto (BAR), 86. Messi (BAR)   87. Álvaro González (VLR)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 9:9. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 10:10.
    Villarreal CF: Asenjo – Álvaro González, Ra. Funes Mori, V. Ruiz – M. Gaspar, Morlanes (65. Cáseres), Cazorla, Pedraza – Chukweze (88. Bonera), Toko Ekambi (75. Bacca), Iborra.
    Náhradníci: Andrés Fernández – Cáseres, Raba, Bonera, Quintilla, Bacca, Trigueros.

    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Umtiti, Lenglet, Alba – Arturo Vidal, Busquets (74. Rakitić), Arthur (74. Aleñá) – Malcom, L. Suárez, Coutinho (61. Messi).
    Náhradníci: Pena – Messi, K-P. Boateng, Piqué, Rakitić, N. Semedo, Aleñá.

    Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo
    bahis siteleri