Atlético – Girona 2:0 (kon.) | Espanyol – Getafe 1:1 (kon.) | Villarreal – Barcelona 4:4 (kon.)
konec
Atlético Madrid
2:0 (0:0)
Girona FC
Úterý 02.04.2019, 19:30 • Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tak nakonec si v druhé půli 2 body vyválčilo Atlético. Za mě neplatným gólem z ofsajdu. Rozhodčí to ale i podle záběru z VAR posoudil jinak a následně uznal gól Atlética. Girona sice ještě velmi snaživě bojovala, ale gól nevstřelila a z poslední její akce nakonec vzniklo přečíslení a gól Antoina Griezmanna na 2:0. Možná trošku neférové pro Gironu, ale je to tak, musí se s tím vyrovnat, Body tak zůstávají v Madridu. Ode mě je to dnes vše. Z komentátorského postu se loučí Jiří Polášek. (21:33:33)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:9.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Antoine GRIEZMANN - 2:0
     
    90+4
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ANTOINE GRIEZMANN. Asistence: Vitolo. Po útočné akci Girony Atleti vykopli a najednou se na druhé straně hřiště ocitli 2 hráči domácích proti jednomu hostovi. Vitolo poslal chytrou přihrávku do běhu GRIEZMANNOVI a ten už Iraizoze překonal hezkým dloubáčkem. Domácí si tak pojistili 3 body.
     
    90+3
    Girona ještě zkoušela zaútočit, ale selhala a nyní se rýsuje šance na brejk pro domácí Atlético.
     
    90+2
    Griezmann si těsně před čárou zachytil míč a poslal centr do středu vápna ke svým spoluhráčům. Ti s hlavičkou ale branku netrefili a selhali jako před chvílí Girona.
     
    90+1
    Nastavují se ještě 4 minutky, které jsou naprosto adekvátní k přerušování a dalším "zdržovačkám" v průběhu poločasu. Girona má ještě šanci srovnat.
     
    90
    Girona zkoušela v poslední minutce ještě vyslat centr do vápna. Tam sice střelec své spoluhráče našel, ale ti hlavičkovali moc vysoko nad branku.
     
    89
    Celek z Madridu se nyní o míč i akci připravil Kokeho faulem na Muniesu. Ten tvrdě narazil o zem a to určitě nebylo příjemné. Girona tedy rozehraje míč.
     
    88
    Saúl vyslal Griezmanna do úniku, ten však sám na brankáře totálně zazdil tuto šanci na zvýšení náskoku. Iraizoz perfektně Antoina vystihl a připsal si krásný zákrok.
     
    87
    Hosté si vybojovali míč a snaží se vepředu o nějaký průnik. Nyní se jim to málem povedlo, když obránce Atlética ve skluzu trefil míč, který se odrazil k Garciovi, kterému se ale míč on nohy odrazil až za čáru.
     
    85
    A tady je to o čem jsem mluvil. Atlético bude nyní bránit výsledek a místo útočníka Moraty na hřiště přichází stárnoucí, ale stále skvělý stoper Juanfran.
     
    84
    Nyní katalánský celek využil poslední střídání a jejich trenér Eusebio Sacristan poslal na hřiště Fernándeze místo Ponse.
     
    83
    Atlético se stáhlo a přihrává si vzadu. Snaží se o jakýsi beton, přes který se hráči Girony k míči ani nedostanou. Pokud znáte herní taktiku Madridu, tak víte, že je to u nich klasické.
     
    81
    Druhé střídání nyní využívá Girona. Z hřiště se pomalu stahuje dnes v první půli hodně aktivní zkušený Doumbia. Nyní už ale tak vidět nebyl a nahrazuje ho Roberts.
     
    80
    Na Gironě zatím nejde poznat, že by byla nějak frustrovaná a zaražená z gólu. Zatím napadá a hraje jako by nic. A to je pro ní plus.
    79. Diego GODÍN - 1:0
     
    79
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je DIEGO GODÍN. Rozhodčí svůj verdikt přehodnotil a rozhodl, že Griezmann v ofsajdu nebyl. Godínova hlavička tedy znamená vedení 1:0.

    Jiří Polášek

    Branky: 79. Godín, 90+4. Griezmann (Vitolo)

    Karty:   49. Arias (ATM)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:9.
    Atlético Madrid: Oblak – Arias, J. Giménez, Godín, Luís (66. Vitolo) – Koke, Rodri, Partey (55. Á. Correa), Saúl Ñíguez – Griezmann, Morata (85. Juanfran).
    Náhradníci: Adán – Á. Correa, N. Kalinić, Savić, Juanfran, Vitolo, Camello.

    Girona FC: Iraizoz – Porro, Espinosa, Alcalá, Muniesa – Douglas Luiz – Portugués (69. Lozano), Pons (84. V. Fernández), Aleix Garcia, B. García – Doumbia (81. Roberts).
    Náhradníci: J. A. Suárez – Roberts, Ramalho, Planas, Lozano, Granell, V. Fernández.

    Rozhodčí: I. Villanueva
    bahis siteleri