AC Milán – Udinese 1:1 (kon.) | Cagliari – Juventus 0:2 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
0:2 (0:1)
Juventus FC
Úterý 02.04.2019, 21:00 • Sardegna Arena • Italská Serie A • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 17:9. (22:51:58)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Juventusu, který svého soupeře porazil poměrem 2:0. Druhý poločas byl z hlediska atraktivity mnohem záživnější, v samotném úvodu jsme sledovali drtivou převahu Juventusu, který si dlouho dobu zahrával s jednobrankovým vedením. Postupem času se začalo projevovat také Cagliari, avšak zůstalo u náznaků šancí. Koncovka utkání nám přinesla druhou branku Juventusu, o ní se postaral talentovaný Kean, jenž byl v tomto utkání hodně vidět.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Federico Bernardeschi (Juventus FC).
     
    90+3
    Avšak ani kombinace Cagliari nepřinesla nic nebezpečného, o vítězi je rozhodnuto. V tuto chvíli je u hracího předmětu Szczesny.
     
    90+2
    Stará dáma ho sice rozehrála nakrátko, avšak hodně rychle přišla ztráta míče. Jednalo se o ofsajd, Cragno okamžitě odkopl na druhou stranu.
     
    90+1
    Pjanić našel v pokutovém území Keana, jehož rána skončila na obětavém protihráči. Ten srazil míč do zámezí, na řadu přijde další rohový kop.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Juventus kráčí za dalším vítězstvím. Ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Nyní se cosi řešilo s hlavním sudím, nakonec se pokračuje ve hře. Cagliari to nyní bude mít hodně složité, krátce před koncem zápasu prohrává o dvě branky.
    85. Moise KEAN - 0:2
     
    85
    Juventus právě vstřelil branku!
    O vítězi tohoto zápasu se zdá být rozhodnuto! Pjanić dokázal vyprodukovat naprosto přesnou přihrávku na naběhnuvšího Bentancura, který si ještě počkal na náběh MOISE KEANA, před kterým čekala prázdná branka. Cragno se ještě zkoušel po střele natáhnout, avšak tvrdé zakončení doprostřed branky slavilo úspěch.
     
    85
    Obrannou povinnost si dokázal splnit Bonucci, který za sebe nepustil Padoina. Juventus začíná čím dál častěji chybovat, což přineslo zakončení soupeře.
     
    84
    Aby toho nebylo málo, tak to hodně nebezpečným centrem zkoušel Bentancur, kterému se nepovedlo najít Keana. Domácí tak budou moci vhazovat.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes pět minut. Juventus stále drží nejtěsnější možné vedení, dočkáme se překvapivého vyrovnání stavu?
     
    82
    Žlutou kartu dostává Darijo Srna (Cagliari Calcio).
     
    82
    Sám na branku se hnal Kean, který to zkoušel lobem, avšak Cragno tento úmysl dokázal přečíst. Domácí na nic nečekají, okamžitě základají protiakci.
     
    82
    Domácí si navíc vybojovali rohový kop, který přinesl vysoký centr, na který se vyhoupl Barella. Hlavička o zem neměla šanci na úspěch, rutinní práce pro brankáře.
     
    81
    Pavoletti zkoušel pustit přihrávku za sebe, tam se ale nenacházel nikdo ze spoluhráčů. Až nyní se Cagliari nadechuje k náporu, hosté se zatím brání velice dobře.

    David Suchý

    Branky: 22. Bonucci (Bernardeschi), 85. Kean (Bentancur)

    Karty:   34. Pedro (CAG), 40. Lykogiannis (CAG), 82. Srna (CAG) – 20. Kean (JUV), 90+4. Bernardeschi (JUV)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 17:9.
    Cagliari Calcio: Cragno – Lykogiannis, Pisacane, Ceppitelli (C), Srna – Ionita (68. Birsa), Cigarini, Faragò (76. Padoin) – Barella – Pavoletti, Pedro (76. Cerri).
    Náhradníci: Aresti, Rafael – Birsa, Bradarić, Cerri, Deiola, Despodov, Ch. Oliva, Luca Pellegrini, Padoin, Théréau, Romagna.

    Juventus FC: Szczęsny – Cáceres (61. Bentancur), Bonucci, Chiellini (C) – De Sciglio, Can, Pjanić, Matuidi, Sandro – Bernardeschi, Kean.
    Náhradníci: Pinsoglio, Del Favero – Kastanos, Cancelo, Bentancur, Nicolussi Caviglia, Rugani, Mavididi.

    Rozhodčí: Giacomelli – Caliari, Imperiale
    bahis siteleri