Konyaspor – Gençlerbirliği 1:1 (kon.) | Alanyaspor – Başakşehir 0:0 (kon.) | Trabzonspor – Göztepe 0:1 (kon.)
Antalyaspor – Besiktas 1:2 (kon.)
konec
Konyaspor
1:1 (1:0)
Gençlerbirliği S.K.
Sobota 02.11.2019, 13:00 • Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu (Konya) • Turecká Superliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a u dalšího přenosu na viděnou. (14:59:31)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:7. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:9.
     
    Je konec. Utkání nakonec končí remízou 1:1, ovšem ještě v 92. minutě to vypadalo na výhru domácího celku. Já říkal, pokud takto budou domácí hrát tak na to doplatí a ono se to opravdu stalo. Remíza je dle mě zasloužená, první poločas patřil domácím, druhý zase hostům. Hráčem utkání byl hrdina zápasu Yasin Pehlivan.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Gençlerbirliği právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno!! Hosté zahrávali rohový kop, který nejdříve někdo ztečoval, a to přímo na nůžky čerstvě vystřídaného YASINA PEHLIVANA, který se momentálně stává hrdinou týmu.
     
    90+2
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Levan Šengelia, přichází Fallou Diagné.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje čtyři minuty!
     
    90
    Domácí se dokázali ubránit a nyní mohou založit rychlý protiútok!
     
    89
    Domácí diváci již poskakují a věří, že jejich tým vyhraje, ovšem hosté mají momentálně obrovský tlak v brankovišti!
     
    88
    Žlutou kartu dostává Riad Bajić (Konyaspor).
     
    87
    Domácí se drželi v útoku a mohli se i dostat do nějaké té příležitosti, jenomže od jednoho z hráčů se míč nešťastně odrazil do autu.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Nadir Çiftçi (Gençlerbirliği S.K.).
     
    85
    Nadir Çiftçi nechtěně v útoku zfauloval domácího Uludaga, díky tomu tak ukončil nadějný útok svého týmu, domácí se osvobodí z vlastní poloviny.
     
    84
    Střídání v týmu Gençlerbirliği S.K.: ze hřiště odchází Floyd Ayité, přichází Yasin Pehlivan.
     
    83
    Hosté měli ještě výhodu rohového kopu. Balón se dostal až na zadní tyč, tam si to ale skvěle pohlídal brankář, který tak zažehnal velkou šanci soupeře.
     
    81
    Do konce základní hrací doby zbývá necelých devět minut a tlak hosté bude nejspíš přibývat a přibývat. Uvidíme zda se opravdu dočkáme vyrovnávací branky, nebo si vedení Konyaspor pohlídá.
     
    80
    Do vápna Konyasporu přisvištěl takřka nečekaný centr. Nebýt rychlé reakce brankáře Kirintiliho, Giovanni Sio by zakončoval do polo odkryté sítě.
     
    79
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Ömer Ali Şahiner, přichází Riad Bajić.
     
    78
    Snad poprvé v tomto poločase, se domácí dostali do nějakého zakončení. Deni Milošević se s míčem točil skoro třicet sekund, až se nakonec ke střele dostal. Ta ale letěla těsně nad břevno.
     
    76
    Skvělý zákrok! Rychlá akce a rychlé zakončení, to teď udělali hosté v útoku. Po dobré přihrávce se do střely z první silně opřel Nadir Çiftçi, brankář Serkan Kirintili byl ale pohotový.
     
    75
    Rohový kop směřoval na zadní tyč, kde se pokoušel o hlavičku Erdem Özgenç. Balón ale nakonec skončil pouze v zámezí.
     
    74
    Tlak hostů nemá konce. Daniel João Candeias bojoval s míčem co to šlo, až se nakonec rozhodl pro zakončení zpoza vápna, jenže natrefil pouze chumel hráčů a bude z toho roh.
     
    72
    Pokud takto budou hrát domácí do konce druhé části, hosté by si zasloužili vyrovnat, protože to co od 45. minuty nedali, je zajímavé.
     
    70
    Bogdan Stancu našel svým pasem volného Sia, který bez váhání zkusil technicky zakončit. Střela však letěla těsně vedle.
     
    69
    Ömer Ali Şahiner bude nejspíš střídat, neboť si přivodil nějaké menší zranění a bude tak odveden za postranní čáru.
     
    68
    Střídání v týmu Gençlerbirliği S.K.: ze hřiště odchází Berat Ayberk Özdemir, přichází Nadir Çiftçi.
     
    66
    Nyní bych řekl, že pod tlakem jsou hráči domácího celku, protože ve druhé části nám vůbec nic nepředvedli, zatímco hosté ano.
     
    64
    Tři minuty utekly jako voda, ale hráči nám za tu dobu nic velkého nepředvedli. Míč se pouze držel na polovině hřiště, kde si ho oba týmy přehazovaly tam a zpátky.
     
    61
    Giovanni Sio je dnes opravdu prokletý. Po přímém kopu nastal v brankovišti Konyasporu ohromný zmatek, ovšem ani jedna střela na brankáře neprošla. Giovanni Sio poté dostal odražený balón do malého vápna, jenže ten trefil omylem rukou.
     
    60
    Stéphane Sessègnon v klidu proběhl středem hřiště a až na polovině domácích byl zfaulován. Hosté tak mají příležitost přímého kopu.
     
    59
    Aby toho nebylo málo, Giovanni Sio tentokrát fauluje a opět se dohadoval s rozhodčím, divím se že nedostal žlutou kartu.
     
    58
    Hráči v červeném si hold nehlídají své postavení. Giovanni Sio si nabíhal znovu za obranu a znovu z toho byl ofsajd, tudíž jeho rozčílení na rozhodčího bylo zcela zbytečné.
     
    56
    Domácí mají štěstí! Vše začalo centrem z pravé strany, který poté hlavičkou tečoval Giovanni Sio. Akce však byla téměř po dvaceti sekundách přerušena, neboť pomezní sudí viděl ofsajd. Dle mě se ale mýlil.
     
    54
    Ani rohový kop nebyl gólový. Míč putoval na přední tyč, tam byl ale připravený jeden z obránců, který balón ihned odvrátil.
     
    53
    Není srovnáno!! Domácí obrana naprosto vypadla, čehož samozřejmě hosté využili. Bogdan Stancu prošel obranou a následně zakončil z dobré pozice, jenže trefil pouze tyč a následná dorážka Sia byla zblokovaná na roh.
     
    51
    I v úvodu druhého poločasu jsou lepší hosté, kteří se již dostali do pár šancí, obrana Konyasporu však včas zareagovala. Uvidíme zda nastane vyrovnání.
     
    50
    Marko Jevtović byl odnesen na nosítkách a nejspíš to vypadá na vážné zranění, do hry tak místo něj nastoupil Volkan Findikli.
     
    49
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Marko Jevtović, přichází Volkan Findikli.
     
    47
    Hosté měli ihned k dispozici rohový kop, který putoval na zadní tyč, kam si na hlavičku sbíhal Zargo Touré. Jeho pokus ale směřoval těsně vedle brány.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:00.
     
    Rozhodčí nastavil jednu minutu, ve které se ale nic závažného nestalo. První poločas byl v úvodu takový neslaný nemastný, ovšem od nějaké 28. minuty se domácí celek dostal do hry a začaly tak i šance. Po osmi střelách na bránu nakonec přišel úvodní gól, o který se postaral Farouk Miya. Hostům patřil pouze úvod, poté se jen a jen bránili.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    44
    Z pravé strany až na hranici vápna. Takto letěl centr z kopačky Aničiče. Jeho míč našel Marka Jevtoviće, který se pokusil o dalekonosnou střelu, ta ale putoval pouze nad.
     
    43
    Přímý kop nebyl zahrán úplně nejlíp, neboť se po něm dopředu dostali domácí, kteří ještě něco zkoušejí před odchodem do kabin.
     
    42
    Jeden z domácích hráčů fauloval na vlastní polovině, hosté tak budou mít příležitost přímého kopu.
     
    41
    Pomalu, ale jistě se nám blíží konec prvního poločasu, tak uvidíme zda se ještě dočkáme nějaké té branky, nebo již skóre zůstane nedotčené.
     
    39
    Žlutou kartu dostává Pierre-Yves Polomat (Gençlerbirliği S.K.).
     
    38
    Úvodní branky jsme se nakonec dočkali, to se ovšem nelíbí hostujícím hráčům, kteří se po inkasované brance přesunuli právě na polovinu Konyasporu, kde momentálně kombinují.
    37. Farouk MIYA - 1:0
     
    37
    Konyaspor právě vstřelil branku! Je tu gól, který přichází dříve než jsem očekával. V obraně hostů nastala obrovská chyba, kterou se nejdříve snažil potrestat Nejc Skubič. Ten ale místo střely zvolil přihrávku na úplně volného MIYU FAROUKA, který zakončoval do odkryté sítě.
     
    34
    Stále čekáme na úvodní branku, ovšem domácí k ní nebyli daleko. Uvidíme zda to půjde takto dále a zda se ji ještě před odchodem do kabin dočkáme.
     
    33
    I domácí zahrávali první rohový kop, po kterém málem nastala branka! Míč se dostal do středu vápna, kde se o teč svým tělem pokusil Marin Aničić, brankář byl ale skvěle pohotový.
     
    31
    Domácí se rozehráli. Je to prostě vidět, hráči Gençlerbirliği se dostali pod tlak, čehož Konyaspor využívá. Nyní zkoušel střelu zpoza vápna Levan Šengelia, ale též mířil vysoko.
     
    30
    Deni Milošević se zjevil v poměrně dobré pozici pro zakončení, ovšem rána kterou vyslal směřovala pouze vedle branky.
     
    29
    Hosté zahrávali první rohový kop v tomto utkání. Míč putoval do středu vápna, kde se však ani jeden ze spoluhráčů do hlavičky netlačil, tudíž to pro brankáře Kirintila bylo velmi lehké.
     
    28
    Farouk Miya posílal pas do vápna hostů, tam se ke střele připravoval Ömer Ali Şahiner, obrana Gençlerbirliği byla však pohotová.
     
    27
    Na Konyasporu je jasně vidět, že se do utkání již dostali a s hostujícími hráči si začínají takřka hrát.
     
    25
    Tak nebude. Farouk Miya špatně přihrál, na což rychle zareagoval Stéphane Sessègnon a spolu se svým týmem zkoušel založit protiútok. Ten ale skončil těsně před branami brankoviště.
     
    24
    Domácí se přesunuli na polovinu Gençlerbirliği, kde již necelé dvě minuty kombinují, uvidíme zda z toho něco bude.
     
    22
    Hosté měli opravdu namále a při poslední šanci velké štěstí. Zatím je vidět, že obrana hostujícího celku pokulhává, zatímco útok hraje svoje.
     
    21
    Akce zřejmě domácí nakopla! Tentokrát přišel skvělý náběh Marka Jevtoviće za obranu, ovšem celou tuto akci ukončil pomezní sudí svým praporkem.
     
    20
    Není to gól!! Domácí doslova rozebrali obranu Gençlerbirliği. Vše začalo rychlým únikem po levé straně Marka Jevtoviče. Ten následně dokázal najít úplně volného Deniho Miloševiče, jenže jeho rána orazítkovala pouze břevno!
     
    18
    Osmnáct minut hry za námi a stále jsme viděli pouze jednu střelu, která ještě k tomu neletěla ani na bránu.
     
    17
    Domácí se poprvé dostali až k brankovišti Gençlerbirliği, ovšem střelu z kopačky Aničiče rázem zblokoval jeden z obránců.
     
    16
    Giovanni Sio mohl po pravé straně pokračovat, až do brankoviště, jenomže vzápětí mu pěknou stopku vystavil Ali Turan.
     
    15
    Do vápna Konyasporu přilétl další centr, akorát ze strany levé. Nebezpečí nakonec nenastalo, páč byl u míče jako první brankář Serkan Kirintili.
     
    14
    Hra se nám poněkud uklidnila a sledujeme spíše kombinování na středu hřiště. Uvidíme co nám následující minuty přinesou.
     
    12
    Levan Šengelia na to málem přišel, centr z levé strany byl ale zblokovaný, a to právě od Šenglii. Následuje tak odkop od brány.
     
    11
    Domácí se již z vlastní poloviny přesunuli na polovinu soupeře, ovšem stále nemohou přijít na to, jak se dostat k brankovišti.
     
    9
    Zatím to jsou spíše hosté, kteří se o něco snaží. Domácí prozatím brání, což se divákům pomalu přestává líbit.
     
    7
    Další příležitost pro hosty! Giovanni Sio svým centrem z pravé strany hledal v brankovišti Stanca. Tomu míč ale utekl těsně před nosem!
     
    6
    Hráči v červeném kombinovali na polovině Konyasporu. Hráči postupně putovali až k brankovišti, jenomže finální pas z kopačky Sia byl nepřesný.
     
    5
    Hosté do hry zapojují i brankáře Ozbira, ten tak svým dlouhým odkopem může založit nějakou tu akci vepředu.
     
    4
    Na polovině Konyasporu přichází první faul ze strany domácích. Hosté tak měli k dispozici přímý kop, ovšem míč z vápna ihned putoval pryč.
     
    3
    Na stadionu sice není mnoho diváků, ale domácí kotel se o atmosféru výrazně snaží a je to slyšet!
     
    2
    Domácí Marko Jevtović odchází za postranní čáru, neboť si přivodil menší zranění. Do hry ale nejspíš nastoupí zpět.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali hosté, kteří ihned zvolili pas směrem dopředu, ten však skončil za postranní čarou.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů jsou již připraveni na hřišti. Domácí nastupují v zelených dresech, zatímco hosté v dresech červených.
     
    Úvodní sestavy:

    Konyaspor: Kirintili – Uludağ, Aničić, Ali Turan, Skubič – Milošević, Jönsson, Jevtović, Şahiner – Miya, Šengelia.
    Náhradníci: Taşkıran – Çamdalı, Öztorun, Findikli, Diagné, Hadžiahmetović, Bajić, Ay, Daci, Akçay.

    Gençlerbirliği S.K.: Özbir – Özgenç, Flávio, Z. Touré, Polomat – Sio, Özdemir, Sessègnon, Ayité – Candeias, Stancu.
    Náhradníci: A. Diallo – M. Seuntjens, Berişbek, D. Yilmaz, S. Diallo, Y. Pehlivan, Oğuz, H. Pehlivan, Bjärsmyr, Çiftçi.

    Rozhodčí: V. Bayarslan – Í. Takpak, A. Ozkara.
     
    Vzájemná utkání

    26.1.2018 – Gençlerbirliği S.K. – Konyaspor 2:1
    12.11.2017 – Konyaspor – Gençlerbirliği S.K. 2:1
    21.8.2017 – Konyaspor – Gençlerbirliği S.K. 3:0
    19.2.2017 – Gençlerbirliği S.K. – Konyaspor 2:0
    18.9.2016 – Konyaspor – Gençlerbirliği S.K. 1:1
     
    Gençlerbirliği S.K. je na tom v tabulce o dost hůře. Tým má na kontě pouhých šest bodů a drží se na předposledním 17. místě. Po špatných výsledcích přišla dva týdny zpátky konečně výhra, tu si připsali na půdě Antalyasporu a rovnou vysokým výsledkem 6:0. Minulý víkend již hráči senzaci nezopakovali a smolně prohráli s Denizlisporem 2:0. I hostům bude chybět jeden hráč, tím je Fabricio Baiano z Brazílie. Poslední vzájemný zápas dopadl lépe právě pro Gençlerbirliği S.K., tak uvidíme zda tomu bude i dnes.
     
    Konyaspor se nachází na 9. místě s dvanácti body. Tým má zatím takové krkolomné série. Nejdříve dvě prohry v řadě, poté dvě výhry v řadě a nyní opět prohry. V posledním kole podlehli vysoko na půdě Fenerbahce 5:1 a dnes tak mají co napravovat. Jejím dnešním soupeřem bude tým, který se nachází na předposledním místě, ovšem ani to z nich nedělá stoprocentní favority. Dle kurzů se očekává remíza, domácí to ale vidí zřejmě jinak. Konyasporu bude chybět pouze jediný hráč, tím je C. Hurtado z Peru. Poslední vzájemný zápas byl odehrán 28.1.2018, vítězně z něj vyšli hráči Gençlerbirliği S.K. Uvidíme jak se bude domácím dařit dnes.
     
    Dobrý den všem fanouškům a fanynkám fotbalu! Dnes se podíváme na 10. kolo Turecké Superligy, a to na utkání Konyaspor – Gençlerbirliği S.K.. Čeká nás poměrně vyrovnané klání, ovšem domácí Konyaspor bude mírným favoritem. Výkop je stanoven na 13:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Gerard Filip

    Branky: 37. Miya (Skubič) – 90+4. Y. Pehlivan

    Karty:   88. Bajić (KOY) – 39. Polomat (GEN), 86. Çiftçi (GEN)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:7. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:9.
    Konyaspor: Kirintili – Uludağ, Aničić, Ali Turan, Skubič – Milošević, Jönsson, Jevtović (49. Findikli), Şahiner (79. Bajić) – Miya, Šengelia (90+2. Diagné).
    Náhradníci: Taşkıran – Çamdalı, Öztorun, Findikli, Diagné, Hadžiahmetović, Bajić, Ay, Daci, Akçay.

    Gençlerbirliği S.K.: Özbir – Özgenç, Flávio, Z. Touré, Polomat – Sio, Özdemir (68. Çiftçi), Sessègnon, Ayité (84. Y. Pehlivan) – Candeias, Stancu.
    Náhradníci: A. Diallo – M. Seuntjens, Berişbek, D. Yilmaz, S. Diallo, Y. Pehlivan, Oğuz, H. Pehlivan, Bjärsmyr, Çiftçi.

    Rozhodčí: V. Bayarslan – Í. Takpak, A. Ozkara
    bahis siteleri