Spal – Sassuolo 1:2 (kon.) | Brescia – Udinese 1:1 (kon.) | Janov – Cagliari 1:0 (kon.)
Neapol – Lecce 2:3 (kon.) | Parma – Lazio 0:1 (kon.) | Inter – AC Milán 4:2 (kon.)
konec
Inter Milán
4:2 (0:2)
AC Milán
Neděle 09.02.2020, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ashley Young, přichází Cristiano Biraghi.
     
    90+4
    Romelu Lukaku (Inter) při oslavě branky sundal dres, do kterého oblékl rohový praporem a mával s ním fanouškům domácího mužstva. Hlavní rozhodčí neměl jinou možnost a hráče potrestal žlutou kartou.
    90+3. Romelu LUKAKU - 4:2
     
    90+3
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    O vítězi milánského derby je rozhodnuto! Victor Moses našel na zadní tyči belgického reprezentanta, který předčil Simona Kjaera. ROMELU LUKAKU pak hlavou zamířil k bližší tyči a nedal brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Victor Moses.
    90. Zlatan Ibrahimović (ACM)
     
    90
    Mohlo být vyrovnáno, ovšem Zlatan Ibrahimović trefil tyč! Švédský útočník si ale pomohl faulem, který byl odpískán až s velkým opožděním!
     
    89
    Zaváhání hostující obrany mohl využít Nicoló Barella, který se řítil sám na branku. Ovšem řítil se na ní ze strany, a tak proti němu skvěle vyběhl Gianluigi Donnarumma, jenž se nechal trefit.
     
    84
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ante Rebić, přichází Giacomo Bonaventura.
     
    81
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Franck Kessié, přichází Lucas Paquetá.
    81. Christian Eriksen (INM)
     
    81
    Přímý kop rozehrál Christian Eriksen, jenž trefil spojnici tyčí. Jeho pokus byl velmi nadějný, ale Inter do dvoubrankového vedení neodskočil. Poté si útočným faulem navíc pomohl Romelu Lukaku.
     
    80
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Antonio Candreva, přichází Victor Moses.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Samuel Castillejo, přichází Rafael Leao.
     
    79
    Andrea Conti (AC Milán) musel sáhnout po záchrané brzdě, když podrazil pronikajícího Christiana Eriksena. Inter se totiž hnal do dalšího protiútoku.
     
    72
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Alexis Sánchez, přichází Christian Eriksen.
    70. Stefan de Vrij - 3:2
     
    70
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu můžeme konstatovat, že je tu obrat ve skóre! Na centr od praporku si počkal STEFAN DE VRIJ, jenž se nacházel v předklonu a přesto zamířil přesně do vzdálenější šibenice. Gianluigi Donnarumma sice plachtil vzduchem, ale na balon nedosáhl. Asistence: Antonio Candreva.
    70. Romelu Lukaku (INM)
     
    70
    Inter sice není lepším týmem, ale hraje trpělivě! Vysoký míč zpracoval pro spoluhráče Alexis Sánchez a Romelu Lukaku pak jen těsně zamířil vedle pravé tyče.
     
    55
    Hned dva hráče Interu najednou potrestal hlavní rozhodčí. Žlutou kartu viděli Milan Škriniar a Marcelo Brozović. Červenou kartu si pak prohlédl asistent trenéra Stelini!
    53. Matías VECINO - 2:2
     
    53
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Branka platí, což posvětil také VAR! Za obranu si naběhl Alexis Sánchez, který přihrál do druhé vlny, kde se nacházel MATÍAS VECINO. Jeho pokus propálil bránícího soupeře a zamířil za brankovou čáru – velmi rychle je vyrovnáno na 2:2. Asistence: Alexis Sánchez.
    51. Marcelo BROZOVIĆ - 1:2
     
    51
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Chce se říct, že z ničeho je sníženo! Míč si za šestnáctkou na střed navedl Antonio Candreva, jehož pokus byl zablokovaný. Odražený balon si pak našel MARCELO BROZOVIĆ, jehož halfvolej skončil v levém spodním rohu branky – nechytatelné zakončení.
     
    48
    Prvním potrestaným hráčem dnešního střetnutí je Matías Vecino (Inter), který u půlící čáry nedovoleně atakoval Thea Hernándeze a ještě si pustil pusu na špacír. S francouzským hráčem to nevypadá vůbec dobře a navíc je volán lékařský tým, chvíli se hrát nebude.
    45+1. Zlatan IBRAHIMOVIĆ - 0:2
     
    45+1
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu se stav zápasu znovu mění! Centr od praporku sice ideálně netrefil Franck Kessié, ovšem balon propadl na zadní tyč, kde se nacházel osamocený ZLATAN IBRAHIMOVIĆ. Hlavička švédské hvězdy mířila do protipohybu brankáře a zapadla přesně k pravé tyči! Asistence: Franck Kessié.
    40. Ante REBIĆ - 0:1
     
    40
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Švédský golem vyhrál hlavičkový souboj a AC může slavit úvodní branku zápasu. Nutno říct, že zcela zaslouženě! Zlatan Ibrahimović ve výskoku předčil Diega Godína a posunul balon k pravé tyči, kde se pohyboval ANTE REBIĆ. Chorvatský reprezentant už měl snadnou úlohu a je první střelcem zápasu.
    24. Matías Vecino (INM)
     
    24
    Na pravé straně dostal hodně prostoru Romelu Lukaku, který vnikl až do šestnáctky, kde vymyslel přihrávku na střed. Z pokutového puntíku pak zamířil jen doprostřed branky Matías Vecino, a tak Gianluigi Donnarumma míč zastavil. O zbytek práce se postaral Andrea Conti, jenž míč odklidil na roh.
    19. Diego Godín (INM)
     
    19
    Na centr od rohového praporku si naskočil Diego Godín, který branku o kousek minul. Jeho hlavička měla dobrý výběr místa, ovšem potřebovala trochu více přesnosti.
    10. Hakan Çalhanoğlu (ACM)
     
    10
    Tyč! AC se zmocnilo balonu, který si pak na středu hrací plochy vzal Hakan Çalhanoğlu, jeho pokus z pětadvaceti metrů orazítkoval levou tyčku. Daniele Padelli se po míči natahoval marně, ale štěstí měl na své straně.

    Michal Luxa

    Branky: 51. Brozović, 53. Vecino (Alexis Sánchez), 70. de Vrij (Candreva), 90+3. R. Lukaku (Moses) – 40. Rebić (Ibrahimović), 45+1. Ibrahimović (Kessié)

    Karty:   48. Vecino (INM), 55. Brozović (INM), 55. Škriniar (INM), 90+4. R. Lukaku (INM) – 79. Conti (ACM)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 6:13.
    Inter Milán: D. Padelli – Godín, de Vrij, Škriniar – Candreva (80. Moses), Barella, Brozović (C), Vecino, Young (90+5. Biraghi) – R. Lukaku, Alexis Sánchez (72. Eriksen).
    Náhradníci: Handanovič, F. Stanković – S. Esposito, Sensi, Agoume, Ranocchia, Asamoah, Moses, D'Ambrosio, Biraghi, Valero, Eriksen.

    AC Milán: G. Donnarumma – Conti, Kjaer, A. Romagnoli (C), Hernández – Castillejo (80. Leao), Kessié (81. Paquetá), Binnásir, Çalhanoğlu – Rebić (84. Bonaventura), Ibrahimović.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Begović – Brescianini, Musacchio, Biglia, Laxalt, Bonaventura, Saelemaekers, Gabbia, Calabria, Leao, Paquetá.

    Rozhodčí: Maresca – Peretti, Paganessi
    bahis siteleri