Kolín nad Rýnem – Frankfurt 1:1 (kon.) | Bayern – Freiburg 3:1 (kon.) | Düsseldorf – Augsburg 1:1 (kon.)
Hertha – Leverkusen 2:0 (kon.) | Hoffenheim – Union Berlín 4:0 (kon.) | Mohuč – W. Brémy 3:1 (kon.)
Paderborn – Mönchengladbach 1:3 (kon.) | RB Lipsko – Dortmund 0:2 (kon.) | Schalke – Wolfsburg 1:4 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
3:1 (3:1)
SC Freiburg
Sobota 20.06.2020, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Tohle snad ani není možné, Freiburg zahodil loženku v nastavení! Po nepřesné přihrávce se sám na brankáře vydal Kwon Čang-hoon, který se snažil o obstřel. Avšak Sven Ulreich zasáhl nohou a podtrhl vítězství bavorského celku.
     
    88
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Jamal Musiala. Kapitánskou pásku tak přebral Robert Lewandowski.
     
    87
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Christian Günter, přichází Amir Abraši. Oba hráči si také vyměnili kapitánskou pásku.
     
    86
    Po nepřesné rozehrávce Freiburgu se k míči dostal Kingsley Coman, který si balon připravil a zpoza vápna orazítkoval horní tyčku. Hostující celek je tak stále ve hře o dobrý výsledek, i když se mu čas už hodně zkrátil.
     
    85
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Javi Martínez, přichází Chris Richards.
     
    75
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Vincenzo Grifo, přichází Gian-Luca Itter.
     
    73
    O chvíli později to zkoušel také Thomas Müller, který už branku netrefil jen těsně. Alexander Schwolow se po zakončení domácího kapitána natahoval, ale asi by na něj nedosáhl.
     
    64
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Sarpreet Singh, přichází Kingsley Coman.
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Mickaël Cuisance, přichází Joshua Zirkzee.
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Yannik Keitel, přichází Mike Frantz.
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Lucas Höler, přichází Gian-Luca Waldschmidt.
     
    46
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Roland Sallai, přichází Kwon Čang-hoon.
     
    45
    Na hranici šestnáctky se pohyboval Thomas Müller, jenž kroutil míč do vzdálenější šibenice branky. Alexander Schwolow předvedl parádní zákrok, když se po balonu natáhl a vyrazil jej mimo prostor tří tyčí.
     
    38
    Slabší chvilku si vybral Sven Ulreich, který dlouho otálel s rozehrávkou, a tak k němu doběhl Nils Petersen. Hostující útočník se natahoval a balon jej trefil, ovšem pak zamířil vedle branky.
     
    37
    Bayern právě vstřelil branku!
    Na vlastní polovině ustál souboj Mickaël Cuisance, což byl klíč k celé akci. Bavorský celek tak mířil do otevřené obrany. Na levé straně se pohyboval Lucas Hernández, který našel nohu polského snipera. ROBERT LEWANDOWSKI se natlačil před obránce a míč nasměřoval k zadní tyči. Asistence: Lucas Hernández.
     
    33
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Víc si nestranný fanoušek asi nemohl přát, jelikož je tu branka hráčů v bílých dresech! Na pravé straně se v náběhu nacházel Jonathan Schmid, který se ze strany dostával před branku. Se štěstím poslal míč mezi brankářovy nohy, a tak LUCASOVI HÖLEROVI stačilo nastavit jen nohu a běžet se radovat. Asistence: Jonathan Schmid.
     
    24
    Bayern právě vstřelil branku!
    Akcie Freiburgu klesají a sen o Evropě se rozplývá! Thomas Müller se štěstím posunul balon na spoluhráče, jenž měl na hranici vápna hodně času, a tak vyslal štiplavou střelu. Alexander Schwolow míč vyrazil jen před sebe, kde se skvěle pohyboval ROBERT LEWANDOWSKI, jenž se hlavou nemýlil.
     
    16
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tlak bavorského celku dál rost a z další akce je zde úvodní gól zápasu! Přihrávku ze strany si v šestnáctce zpracoval Robert Lewandowski, který následně volil přihrávku na hranici vápna, kam si naběhl JOSHUA KIMMICH. Jeho pokus placírkou zamířil přesně do levého spodního rohu branky, a tak se Alexander Schwolow marně natahoval. Asistence: Robert Lewandowski.
     
    10
    Po centru od praporku sice zakončení nepřišlo, ovšem akce trvala dále a z pravé části šestnáctky přeci vystřelil Jérôme Boateng. Jeho pokus mířil do protipohybu brankáře, který se perfektně vrátil a šanci zlikvidoval.

    Michal Luxa

    Branky: 16. Kimmich (Lewandowski), 24. Lewandowski, 37. Lewandowski (Lucas Hernández) – 33. Höler (Schmid)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 15:8. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:8.
    Bayern Mnichov: Ulreich – Pavard, Javi Martínez (85. Richards), J. Boateng, Lucas Hernández – Kimmich, Goretzka – S. Singh (64. Coman), T. Müller (C) (88. Musiala), Cuisance (64. Zirkzee) – Lewandowski.
    Náhradníci: Neuer – Zirkzee, Odriozola Arzallus, Batista Meier, Musiala, Coman, Richards, Džong.

    SC Freiburg: Schwolow – Schmid, Lienhart, Heintz, Günter (C) (87. Abraši) – Sallai (46. Kwon Čang-hoon), Keitel (64. Frantz), Höfler, Grifo (75. Itter) – Petersen, Höler (64. Waldschmidt).
    Náhradníci: Flekken – Waldschmidt, Frantz, Schlotterbeck, Abraši, Itter, Kwon Čang-hoon, Borrello, Tempelmann.

    Rozhodčí: Storks – Siewer, Pelgrim
    bahis siteleri