Everton – West Brom 5:2 (kon.) | Leeds – Fulham 4:3 (kon.) | Manchester Utd. – Crystal Palace 1:3 (kon.)
Arsenal – West Ham 2:1 (kon.)
konec
Manchester United
1:3 (0:1)
Crystal Palace FC
Sobota 19.09.2020, 18:30 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (20:36:07)
     
    Statistiky:
    Střely celkem: 17 – 14
    Střely na branku: 4 – 5
    Držení míče: 76 % – 24 %
    Rohové kopy: 9 – 3
    Ofsajdy: 1 – 2
    Fauly: 13 – 9
    Žluté karty: 2 – 1.
     
    Orli po domácí výhře nad Southamptonem berou všechny body i na Old Trafford a těší se z umístění na špici tabulky. V Manchesteru naopak mají po ligové premiéře o čem přemýšlet. Jediným pozitivem z dnešního dne je trefa debutanta van de Beeka.
     
    Takovýto rozjezd sezóny si Ole Gunnar Solskjær určitě nepředstavoval. United celý zápas neúspěšně bušili do zavřené obrany, ale sami nechávali vzadu otevřené dveře do rychlých protiútoků. Souboj odlišných strategií více vyhovoval betonářskému způsobu Crystal Palace, které od sedmé minuty vedlo zásluhou Townsenda. Zaha pak z opakované penalty zvýšil na 2:0 když už to chvíli vypadalo na drama, tak na van de Beekův první gól v dresu United rychle zareagoval zastupující kapitán Wilfried Zaha.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Více místa na centr pro Fernandese. U hranice malého vápna měl hned několik kolegů, jenomže na balón nedosáhl žádný z nich.
     
    90+5
    Mamadou Sakho přes sebe nepustil McTominayovu pobídku do předbrankového prostoru. Fernandes si kopl další roh, ale obrana Crystal Palace byla znovu bezchybná.
     
    90+4
    Urputná snaha Rashforda o vyvezení míče z obrany. Tyrick Mitchell se jej rozhodl zastavit faulem, za který nehrozí žluté napomenutí.
     
    90+3
    Shaw zkusil centrovat vnějším nártem. Rashford náběh za rychlým balónem ale vypustil a Vicente Guaita bude v klidu vykopávat.
     
    90+2
    Mason Greenwood hledal Martiala, kterého znovu zradilo zpracování. Francouzský útočník hraje dost bídný zápas. Těšit ho může jenom to, že není sám.
     
    90+1
    Nad rámec druhé půle je přidáno dalších šest minut! Důvodem je hlavně několikeré posuzování situací u videa.
     
    90
    Michy Batshuayi si pohotově nachystal zakončení z dálky. Čtvrtý direkt pro Untied z toho ale nebyl, balon letěl vysoko nad břevno.
     
    89
    Ze spolupráce mezi Fernandesem a Greenwoodem nemohl těžit Ighalo, který dorazil k malému vápnu pozdě. V těchto okamžicích už je o všem podstatném asi jasno.
     
    88
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází James McCarthy, přichází Luka Milivojević.
     
    87
    Pro Rudé ďábly je to další studená sprcha. Když už se zjevila šance na vyrovnání, tak přišlo několikeré selhání v lehko prostupné defenzivě.
    85. Wilfried ZAHA - 1:3
     
    85
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Hostům dnes vychází v ofenzivě téměř vše, na co sáhnou! Victor Lindelöf nebyl dostatečně důrazný v souboji s WILFRIEDEM ZAHOU. Ten si dokázal převzít Mitchellovu přihrávku z levé strany a de Gea se po střele k jeho pravé tyči jenom ohlédl.
     
    84
    Prudký přízemní centr Shawa neprošel. Levý bek United se dnes v této disciplíně dost trápí, Fosu-Mensah byl z druhé strany nebezpečnější.

    Michal Břuchanský

    Branky: 80. van de Beek – 7. A. Townsend (Schlupp), 74. Zaha (pen.), 85. Zaha

    Karty:   58. Fosu-Mensah (MAN), 64. Maguire (MAN) – 55. J. Ward (CRP)


    Držení míče: 76 % : 24 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:9.
    Manchester United: de Gea – Fosu-Mensah (81. Ighalo), Lindelöf, Maguire (C), Shaw – P. Pogba (67. van de Beek), McTominay – Rashford, B. Fernandes, D. James (46. Greenwood) – Martial.
    Náhradníci: D. Henderson – Bailly, Greenwood, Ighalo, Fred, van de Beek, Wan-Bissaka.

    Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward, Kouyaté, M. Sakho, T. Mitchell – A. Townsend, McArthur, James McCarthy (88. Milivojević), Schlupp (75. Eze) – Zaha (C), J. Ayew (81. Batshuayi).
    Náhradníci: Hennessey – Batshuayi, Eze, Kelly, Meyer, Milivojević, Innis.

    Rozhodčí: Atkinson – Betts, Kirkup
    bahis siteleri