Novosibirsk – Barys 2:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 4:3 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 3:0 (kon.)
Čeljabinsk – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Kunlun – Jokerit 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 3:2 (2:1 po s.n.)
Čerepovec – Spartak Moskva 5:2 (kon.) | Viťaz – Minsk 3:1 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
Traktor Čeljabinsk
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:0)
Amur Chabarovsk
Pátek 05.02.2021, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:08
    Domácí mužstvo udělalo velkou chybu při střídání, na led poslalo čtyři hokejisty. Rozhodčí si této skutečnosti všimli a Traktor trestají. Týmový prohřešek jde odsedět Iljin.
     
    57:59
    Amur dlouho v plném počtu nepobyl! Kolegu z obrany Mašína nahrazuje na lavici hanby Jurije Sergijenka, ten je pro změnu poslán ze hry za nedovolené bránění.
     
    55:15
    Teď, nebo nikdy! Čeljabinsk má velkou šanci na vyrovnání. Dominik Mašín ve vlastním obranném pásmu podrazil Vitalije Kravcova a bez dohadů odjíždí na trestnou lavici.
     
    40:27
    Komplikace pro Čeljabinsk. V útočném pásmu fauloval Alexej Byvalcev, který zahákoval Zohornu, snažícího se ujet do brejku.
     
    37:42
    Výsledkem drtivého tlaku je vyloučení Denise Golubeva. Autor druhého gólu Amuru si může odpočinout, ale na trestné lavici. Dvě minuty za podrážení.
     
    28:11
    První přesilovka čeká na Chabarovsk. Vyloučeným hokejistou na domácí straně je Daniil Iljin, i v tomto případě se jednalo o přečin podrážení.
     
    24:18
    Domácí hráči budou mít k dispozici další početní převahu, povedou si tak dobře jako v prvním případě? Michal Jordán nezachytil pohyb Kravcova, jehož zastavil jen za cenu podrážení.
     
    21:03
    První přesilovou hru utkání si zahrají domácí hokejisté. Na trestnou lavici putuje Alexandr Polunin, který se provinil hákováním.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 23. Osnovin (Byvalcev), 60. Pilut (Hyka, Kravcov), rozh. náj. Sedlák – 3. Rasskazov (Mašín, Zaseda), 20. Golubev (Polunin)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Alexej Byvalcev (CLJ)
    0:1   Valentin Pjanov (CHA)
    2. série:
    0:1   Tomáš Hyka (CLJ)
    0:1   Vladimir Butuzov (CHA)
    3. série:
    1:1   Vitalij Kravcov (CLJ)
    1:1   Matvej Zaseda (CHA)
    4. série:
    1:1   Nick Bailen (CLJ)
    1:1   Vladimir Michasjonok (CHA)
    5. série:
    2:1   Lukáš Sedlák (CLJ)
    2:1   Denis Golubev (CHA)


    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Will) – Manuchov, Pilut, Bailen (A), Tělegin, Karpuchin, D. Bodrov, Jasinskij, Isajev – Osnovin, Byvalcev, Kalinin (C) – Hyka, Sedlák (A), Kravcov – Šolochov, D. Iljin, Lukin – Kosov, Karlin, Avcin.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Sergijenko, Mašín, V. Vasiljev, Jordán (C), Turbin (A), Kamalov, Zimin – Zaseda, Rasskazov, Michasjonok – V. Butuzov, Pjanov (A), Lugin – H. Zohorna, Golubev, Polunin – Archipov, A. Kuzněcov, Gizdatullin.

    Rozhodčí: Birin, Vasiljev – Zacharov, Antonov

    Diváci: 4 117
    bahis siteleri