Novosibirsk – Barys 2:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 4:3 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 3:0 (kon.)
Čeljabinsk – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Kunlun – Jokerit 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 3:2 (2:1 po s.n.)
Čerepovec – Spartak Moskva 5:2 (kon.) | Viťaz – Minsk 3:1 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Pátek 05.02.2021, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz, Podolsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:15 Zachar BARDAKOV - 3:1
     
    59:15
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto! Viťaz si na své konto zapíše důležité dva body, vítězství zásahem prázdné klece z modré čáry definitivně pojišťuje ZACHAR BARDAKOV – 3:1! Bez asistence.
    37:20 Shane PRINCE - 2:1
     
    37:20
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou zpátky ve hře, kýžený kontaktní gól je na světě! SHANEA PRINCE nakonec nemusí jeho neúspěch z pár sekund nazpět vůbec mrzet, tentokrát totiž už Todykov na jeho střelu od mantinelu, která se zřejmě cestou do klece ještě odrazila od bránícího domácího hráče před brankovištěm, nestihl včas zareagovat – 2:1! Asistence: Brennan Menell, Zack Mitchell.
    35:24 Alexandr DĚRGAČOV - 2:0
     
    35:24
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Nyní ale už takové štěstí neměl, domácí využívají přesilovou hru a čtyři a půl minuty před koncem druhé třetiny vedou o dvě branky! Po vyhraném buly se ke kotouči dostal Linus Hultström, jehož střelu zpoza kruhu ještě mimo dosah brankáře tečoval ALEXANDER DĚRGAČOV – 2:0! Asistence: Linus Hultström, Mattias Tedenby.
    23:34 Zachar BARDAKOV - 1:0
     
    23:34
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí do druhé třetiny vstoupili aktivně a zlepšený herní projev se jim rychle daří přetavit v úvodní zásah utkání! Střeleckou listinu bitvy otevírá ZACHAR BARDAKOV, který se přes soupeřovu obranu prodral před Furcha a následně nasměroval puk ke vzdálenější tyči minské branky – 1:0! Asistence: Jurij Pautov.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 24. Bardakov (Pautov), 36. Děrgačov (Hultström, Tedenby), 60. Bardakov – 38. Prince (Menell, Z. Mitchell)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Todykov (I. Ježov) – Jeřábek, Pautov, Hultström, Pylenkov, Golovkov (A), Borodkin, Voronkov – Danforth, Tedenby, Grebenščikov – Daugavinš (A), Děrgačov, Moisejev – Smolin, Bardakov, Malychin – Ivaňuženkov, V. Popov, Arťuchin (C) – Gončarov.
    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Falkovskij, Menell, Almqvist, Znacharenko (A), Šinkevič, Denisov, Děrjabin – Klinkhammer (C), Z. Mitchell, Prince (A) – Gorbunov, Děmkov, Mosaljov – Paré, Kozun, Usov – Protas, Kogalev, Alistrov.

    Rozhodčí: Fraňo, Hribik – Ivanov, Osipov.

    Diváci: 1 000
    bahis siteleri