NY Rangers – Washington 4:2 (kon.) | Columbus – Dallas 4:3 (kon.) | Florida – Nashville 5:6 (po pr.)
Toronto – Vancouver 7:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 2:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 3:4 (kon.)
Winnipeg – Calgary 4:1 (kon.) | Chicago – Carolina 6:4 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
7:3 (2:1, 3:1, 2:1)
Vancouver Canucks
Pátek 05.02.2021, 01:10 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:37 Mitchell MARNER - 7:3
     
    51:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje! Vypadalo to, že hosté už nemají sílu na konci dlouhého střídání a MITCHELL MARNER křižnou střelou z pravé strany okolo vykopnuté Demkovy nohy zaznamenal sedmý gól Toronta v utkání. Asistence: Zach Bogosian, Travis Boyd.
    48:14 J. T. Miller - 6:3
     
    48:14
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Teď se s góly roztrhl pytel! Hughes posunul puk z osy hřiště na levou stranu a J. T. MILLER z kruhu mezi nohama brankáře využil přesilovku čtyři na tři. Asistence: Quinn Hughes.
    44:34 Jason SPEZZA - 6:2
     
    44:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po nahrávce přes dva hosty si sjel JASON SPEZZA k levému mantinelu, na kruhu se zbavil Edlera a forhendovým blafákem podél levého betonu bezmocného Demka završil hattrick. Asistence: Jake Muzzin, William Nylander.
    37:56 John TAVARES - 5:2
     
    37:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól do šatny domácím pomůže! Rielly zavezl puk do útočného pásma a nahrál na levý kruh, Nylander naservíroval puk přes Höglandera na zadní tyč, kde před chybujícím Mottem uklízel JOHN TAVARES do prázdné brány. Asistence: William Nylander, Morgan Rielly.
    28:44 Jason SPEZZA - 4:2
     
    28:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Boyd převzal kotouč na polovině hřiště, rozjel se a roztáhl hru na levou stranu. Petan potom adresoval nahrávku na pravý kruh a JASON SPEZZA zakončil pod horní tyč nad levým ramenem Demka. Asistence: Nic Petan, Travis Boyd.
    23:26 Bo HORVAT - 3:2
     
    23:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BO HORVAT okamžitě snižuje! Na pravém kruhu si našel delší křižnou nahrávku Millera z levé strany a pokořil přesouvajícího se Andersena, ten levačkou máchl jen do prázdna. Asistence: J. T. Miller, Brock Boeser.
    23:04 Auston MATTHEWS - 3:1
     
    23:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hyman přihrál na levou stranu Marnerovi, ten se tlačil před Hughese a za bránou nakonec sklepl na AUSTONA MATTHEWSE, jenž odrazem o záda gólmana podruhé skóroval. Asistence: Mitchell Marner, Zach Hyman.
    10:15 Jason SPEZZA - 2:1
     
    10:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nylander posunul puk od levého mantinelu na modrou čáru na Riellyho, ten přihrál na pravou stranu JASONU SPEZZOVI, který gólfakem přes Edlera na vzdálenější tyč prostřelil Demka. Hyman dobře clonil před bránou. Asistence: Morgan Rielly, William Nylander.
    06:24 Tanner PEARSON - 1:1
     
    06:24
    Vancouver právě vstřelil branku!
    První větší šance hostů končí gólem! V situaci tři na dva u pravé tyče domácí brány byla důraznější trio Petterson – Höglander – TANNER PEARSON. Ten nakonec silou vůle procedil puk za Andersena – 1:1. Asistence: Elias Petterson, Nils Höglander.
    02:56 Auston MATTHEWS - 1:0
     
    02:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    AUSTON MATTHEWS převzal přihrávku do jízdy na vlastní obranné modré čáře, protáhl se na levé straně kolem Millera a než k němu přistoupil Benn, tak zakončil mezi nohama Demka – 1:0. Asistence: Jake Muzzin, Mitchell Marner.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 3. Matthews (Muzzin, Marner), 11. Spezza (Rielly, W. Nylander), 24. Matthews (Marner, Hyman), 29. Spezza (Petan, Boyd), 38. Tavares (W. Nylander, Rielly), 45. Spezza (Muzzin, W. Nylander), 52. Marner (Bogosian, Boyd) – 7. Pearson (E. Pettersson, Höglander), 24. Horvat (J. T. Miller, Boeser), 49. J. T. Miller (Q. Hughes)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner, Matthews (A), Hyman – Simmonds, Tavares (C), W. Nylander – I. Michejev, Kerfoot, Vesey – Spezza, Boyd, Petan.
    Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Jo. Benn, Q. Hughes, T. Myers, Schmidt, Chatfield, Edler (A) – Boeser, Horvat (C), J. T. Miller – Höglander, E. Pettersson, Pearson – Gaudette, B. Sutter (A), Roussel – Virtanen, Beagle, Motte.

    Rozhodčí: Pollock, Schlenker – Barton, Shewchyk
    bahis siteleri