NY Rangers – Washington 4:2 (kon.) | Columbus – Dallas 4:3 (kon.) | Florida – Nashville 5:6 (po pr.)
Toronto – Vancouver 7:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 2:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 3:4 (kon.)
Winnipeg – Calgary 4:1 (kon.) | Chicago – Carolina 6:4 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
6:4 (3:1, 0:2, 3:1)
Carolina Hurricanes
Pátek 05.02.2021, 02:08 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Alex DEBRINCAT - 6:4
     
    59:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Výhru domácího mužstva pečetí gólem do prázdné brány ALEX DE BRINCAT. Kane zachytil nahrávku soupeře na modrou čáru a po levé lajně nastartoval krajana, který se protáhl kolem Trochecka, trefit odkrytou klec bylo již snadným úkolem. Asistence: Patrick Kane.
     
    58:30
    Rod Brind'Amour na nic nečeká a poté, co jeho svěřenci vybojovali pozici v útočném pásmu, odvolal Reimera na střídačku. Hosté hrají v šesti!
     
    54:07
    Trocheck sice neskóroval, ale vybojoval přesilovou hru. Při zakončení ho totiž Kane hokejkou trefil do helmy a je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
    52:22 Alex DEBRINCAT - 5:4
     
    52:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks jsou opět o krok blíže vítězství. Velkou šanci Kanea Reimer vyrazil levým ramenem, ale akce ještě pokračovala. Nahrávku amerického útočníka před branku si rukavicí stáhl Suter, avšak zakončit nedokázal. Touš se ovšem šťastně odrazil k ALEXI DEBRINCATOVI a ten dokázal umístit černou gumu za záda dezorientovaného Reimera. Asistence: Pius Suter a Patrick Kane.
    45:25 Brock MCGINN - 4:4
     
    45:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes znovu srovnávají, udeřila elitní lajna! Aho zpoza brány nahrál mezi kruhy BROCKU MCGINNOVI, který i v pádu forhendem zamířil do pravého horního rohu. Asistence: Sebastian Aho a Brett Pesce.
    42:41 Patrick KANE - 4:3
     
    42:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE odčinil své vyloučení tím nejlepším možným způsobem, gólem! Jeho bekhendovou střelu sice Reimer pokryl, jenže Slavin nedokázal zastavit svůj pohyb a narazil do vlastního gólmana, který ztratil stabilitu a spadl do brány, do níž následně zapadl i kotouč. Asistence: Carl Söderberg.
     
    40:07
    Brzké vyloučení Chicaga ve třetí třetině zapříčinil Patrick Kane. Americký útočník uklouzl a s sebou vzal i Niederreitera. Ukázkové podrážení.
     
    35:45
    Brett Pesce obrací hlavu ke stropu haly. Je si totiž moc dobře vědom, že podrážení Kubalíka bylo zbytečné. Hokejku upustil z rukou pozdě.
     
    23:36
    Dominik Kubalík je dnes podruhé poslán na lavici hanby. Pyká za hru vysokou holí, hokejkou trefil do obličeje Foegela.
    20:50 Andrej SVEČNIKOV - 3:3
     
    20:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé! Druhý gól Hurikánů v rozmezí osmi vteřin znamená srovnání stavu. Aho sice na buly prohrál, jenže de Hann nahrál po mantinelu jenom do jízdy Hamiltonovi. Kanadský bek najel do útočné třetiny a od pravého mantinelu vystřelil po ledě. Lankinen vykopl kotouč k ANDREJI SVEČNIKOVOVI a ruský útočník bez problémů poslal puk do poloodkryté brány. Asistence: Dougie Hamilton.
    20:42 Nino NIEDERREITER - 3:2
     
    20:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají na dostřel! I ve druhé dvacetiminutovce dávají brzký gól. Nečas tečoval nahození Slavina, puk vzápětí zpomalil ještě bránící Zadorov. Volného kotouče se chopil NINO NIEDERREITER, jenž ho bekhendem pověsil pod břevno, ležící Lankinen byl bez šance. Asistence: Martin Nečas a Jaccob Slavin.
    19:53 Andrew SHAW - 3:1
     
    19:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Oslabení ve třech hosté ubránili, ale domácí se udrželi v útočné třetině a klasickou přesilovku již dokázali přetavit v gól. ANDREW SHAW nahrál Kaneovi k levému mantinelu a najel si před bránu, kam dostal zpětný pas. Zkušeně si nejprve zpracoval puk a pak jej bekhendem přehodil přes pravý Reimerův beton. Asistence: Patrick Kane a Dominik Kubalík.
     
    18:16
    Blackhawks mají k dispozice více jak minutovou početní převahu pěti proti třem! Brady Skjei nezachytil pohyb DeBrincata, obránce amerického soka podrazil.
     
    17:34
    Collitonova družina si v závěru úvodní dvacetiminutovky zahraje třetí přesilovou hru. Udrží stoprocentní úspěšnost? Potrestaným hokejistou je Steven Lorentz, který u mantinelu zasáhl Highmora levým ramenem do oblasti hlavy a krku.
    14:43 Dominik KUBALÍK - 2:1
     
    14:43
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Faul Nečase potrestal krajan DOMINIK KUBALÍK! K němu se puk odrazil po nepovedené snaze o zakončení Beaudina. Plzeňský rodák spoluhráči ukázal, jak se to dělá, z pravé strany vypálil nechytatelnou bombu do protějšího horního rohu. Asistence: Nicolas Beaudin a Mattias Janmark.
     
    13:18
    Hurikány oslabuj Martin Nečas. Český mladík si nedal pozor na postavení své hokejky ve středním pásmu, přes jeho náčiní smolně upadl Strome.
     
    08:23
    Premiérová početní převaha čeká na Carolinu, bude také úspěšná? Faul na svou osobu vybojoval obránce Jaccob Slavin, odpočinout si jde za hákování Dominik Kubalík.
    03:17 Mattias JANMARK - 1:1
     
    03:17
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, máme vyrovnáno! Dominik Kubalík nahrál napříč pásmem MATHIASU JANMARKOVI, který nezazmatkoval a puk si ještě před Reimerem zpracoval, bekhendem následně skóroval střelou k bližší, levé tyči. Asistence: Dominik Kubalík a Philipp Kurashev.
     
    01:37
    Indiánům se okamžitě nabízí příležitost k vyrovnání. Na trestnou lavici totiž usedá Haydn Fleury, jenž zastavil Hagela za cenu hákování.
    01:15 Sebastian AHO - 0:1
     
    01:15
    Carolina právě vstřelila branku!
    Skvělý start Caroliny do utkání! SEBASTIAN AHO si vyměnil kotouč s Hamiltonem a poté vypálil švihem těsně za modrou čárou k levé tyči. Lankinen svižný projektil spatřil až za zády. Asistence: Dougie Hamilton a Andrej Svečnikov.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. Janmark (D. Kubalík, Kurashev), 15. D. Kubalík (Beaudin, Janmark), 20. A. Shaw (P. Kane, D. Kubalík), 43. P. Kane (Söderberg), 53. DeBrincat (Suter, P. Kane), 60. DeBrincat (P. Kane) – 2. Aho (D. Hamilton, Svečnikov), 21. Niederreiter (Nečas, Slavin), 21. Svečnikov (D. Hamilton), 46. B. McGinn (Aho, Pesce)


    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – Mitchell, Keith (A), C. Murphy, de Haan, Beaudin, Zadorov – P. Kane (A), Kurashev, Janmark – D. Kubalík, D. Strome, DeBrincat – A. Shaw (A), Söderberg, Hagel – Suter, Kämpf, Highmore.
    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, H. Fleury, Gardiner – B. McGinn, Aho, Svečnikov – Nečas, Trocheck, Niederreiter – T. Teräväinen, J. Staal (C), Foegele – Martinook (A), Lorentz, Dzingel.

    Rozhodčí: Chmielewski, Peel – Kovachik, Sericolo
    bahis siteleri