NY Rangers – Washington 4:2 (kon.) | Columbus – Dallas 4:3 (kon.) | Florida – Nashville 5:6 (po pr.)
Toronto – Vancouver 7:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 2:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 3:4 (kon.)
Winnipeg – Calgary 4:1 (kon.) | Chicago – Carolina 6:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:4 (0:2, 0:1, 3:1)
Arizona Coyotes
Pátek 05.02.2021, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Mike HOFFMAN - 3:4
     
    59:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to se jen tak nevidí, Blues dávají už třetí gól ve hře šest na pět! David Perron ukázal trpělivost a vyrazil s pukem až k zadnímu mantinelu, odkud křižnou přihrávkou parádně našel MIKEA HOFFMANA. Raanta nechal při přesunu odkrytou horní polovinu branky a právě tam střela z pravého kruhu zapadla. Asistence: David Perron, Torey Krug.
    58:49 Ryan O'REILLY - 2:4
     
    58:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Z koncovky zápasu se stává zajímavá přestřelka! Za snaživý výkon je odměněna také první domácí formace. Jaden Schwartz ze zadního mantinelu z prvního doteku bekhendem přihrál na RYANA O´REILLYHO, který využil horšího bránění od Ljubuškina a z jedničky zvedl puk k břevnu Raantovy branky. Asistence: Jaden Schwartz, David Perron.
    57:46 Christian DVORAK - 1:4
     
    57:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    Drama ale netrvalo dlouho, Yotes o minutu později znovu zvyšují na třígólový rozdíl! Garland dojel vyhození z obranného pásma. Dunn už měl v jednu chvíli puk na holi, CHRISTIAN DVORAK mu ho ale ukradl a pak jednoduše vystřelil do nikým nehlídané klece. Bez asistence.
    56:45 Mike HOFFMAN - 1:3
     
    56:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Risk při hře bez gólmana se domácím zatím vyplácí, tři minuty před koncem třetiny je sníženo na 1:3! Dosud nepřekonaného Raantu konečně pokořil MIKE HOFFMAN, který se po nahrávce Kruga opřel do puku od modré čáry. Finský gólman měl zakrytý výhled a puk mu zapadl k levé tyči. Asistence: Torey Krug, Brayden Schenn.
    25:18 Conor GARLAND - 0:3
     
    25:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nejlepší střídání Kojotů ve druhé třetině končí jejich třetím gólem! Vše začalo nahození Oesterleho, které bylo odraženo k pravému kruhu na Demerse. Toho Binnington fantasticky vychytal, jenže puk se zastavil v nehlídaném brankovišti a odtud ho jednoduše dorazil CONOR GARLAND. Asistence: Jason Demers, Jordan Oesterle.
    17:48 Nick SCHMALTZ - 0:2
     
    17:48
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes zvyšují na 2:0! Jordan Oesterle ve středním pásmu přenechal kotouč Garlandovi, který se na levé straně prosmýkl kolem Parayka. Puk pak dovezl až do brankoviště, kde se zastavil o beton Binningtona, ovšem důrazný NICK SCHMALTZ jej doslova dotlačil za brankovou čáru. Asistence: Conor Garland, Jordan Oesterle.
    09:32 Tyler PITLICK - 0:1
     
    09:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    V desáté minutě je tady zasloužené vedení týmu z Glendale! TYLER PITLICK se včas zbavil kotouče na modré čáře. Během souhry mezi Dvorakem a Caggiulovou na levém křídle se přesunul před branku a tam pohotově zužitkoval přihrávku z rohu od druhého jmenovaného. Obrana teď Binningtonovi vůbec nepomohla. Asistence: Drake Caggiula, Christian Dvorak.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 57. Hoffman (Krug, B. Schenn), 59. R. O'Reilly (Schwartz, Perron), 60. Hoffman (Perron, Krug) – 10. Pitlick (Caggiula, Dvorak), 18. Schmaltz (Garland, Oesterle), 26. Garland (Demers, Oesterle), 58. Dvorak


    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Krug, Parayko (A), Gunnarsson, Mikkola, Dunn – Perron, R. O'Reilly (C), Sanford – Kyrou, B. Schenn (A), Schwartz – Blais, Thomas, Hoffman – Sundqvist, Barbašev, Clifford.
    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Ljubuškin, Chychrun, Goligoski (A), Hjalmarsson (A), Demers, Oesterle – Garland, Schmaltz, Keller – Pitlick, Dvorak, Caggiula – Kessel, Hayton, Brassard (A) – Hayden, Jo. Larsson, Chaput.

    Rozhodčí: Dwyer, Rank – Racicot, Baker
    bahis siteleri