NY Rangers – Washington 4:2 (kon.) | Columbus – Dallas 4:3 (kon.) | Florida – Nashville 5:6 (po pr.)
Toronto – Vancouver 7:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 2:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 3:4 (kon.)
Winnipeg – Calgary 4:1 (kon.) | Chicago – Carolina 6:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
Calgary Flames
Pátek 05.02.2021, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:38 Mason APPLETON - 4:1
     
    58:38
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je to jasné, domácí celek tento zápas vyhraje, do prázdné branky dopravil kotouč MASON APPLETON. Asistence: Mathieu Perreault.
    39:09 Mark SCHEIFELE - 3:1
     
    39:09
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Aktivněji hrající domácí celek navyšuje své vedení. Neal Pionk pálil od modré čáry, jeho pokus byl zblokovaný. Před brankou se puk odrazil do míst, kde byl MARK SCHEIFELE. Jeho rána z ostré pozice si našla cestu do branky. Asistence: Neal Pionk a Mathieu Perreault.
    33:59 Kyle CONNOR - 2:1
     
    33:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí celek otáčí vývoj zápasu a jde do vedení. Mikael Backlund přišel o puk v útočném pásmu, získal ho KYLE CONNOR. Ten se dostal do brejku, který dokázal šikovně proměnit. Winnipeg vede 2:1. Bez asistence.
    23:31 Mason APPLETON - 1:1
     
    23:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Z kraje druhé třetiny je vyrovnáno. MASON APPLETON se dokázal dobře zorientovat před brankou a v pádu dokázal před sebe dát hokejku, kterou poslal kotouč za záda brankáře. Asistence: Adam Lowry a Mathieu Perreault.
    19:04 Andrew MANGIAPANE - 0:1
     
    19:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    V poslední minutě hry se prosazuje hostující celek. Střelu od modré čáry vyslal Juuso Välimäki a jeho pokus nechytatelně před brankou tečoval ANDREW MANGIAPANE. Asistence: Juuso Välimäki.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 24. Appleton (Lowry, Perreault), 34. Connor, 40. Scheifele (Pionk, Perreault), 59. Appleton (Perreault) – 20. Mangiapane (Välimäki)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, DeMelo, Forbort, Pionk, Stanley, Beaulieu – Copp, Scheifele, Ehlers – Connor, Stastny, Wheeler – Perreault, Lowry, Appleton – Vesalainen, D. Gustafsson, Lewis.
    Calgary Flames: Markström (Rittich) – Giordano, R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Välimäki, N. Nestěrov – J. Gaudreau, Monahan, Mangiapane – M. Tkachuk, E. Lindholm, Dubé – Simon, Backlund, Leivo – Lucic, D. Ryan, Nordström.

    Rozhodčí: Furlatt, Dunning – Cherrey, Mills
    bahis siteleri